ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ " Σχολή οδηγών Μιχάλης Γραμματικάκης "

250€ για δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου από την Σχολή οδηγών Μιχάλης Γραμματικάκης στην Νέα Ιωνία, αξίας 650€. Έκπτωση 61%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

228 σχόλια:

1 – 200 από 228   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

ο Μιχάλης Γραμματικάκης είναι ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ. ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

προσοχη παιδια λεει 250 ευρω και τελικα φτανει στα 1000!!!!απατεωνασ μεγαλοσ και μαθημα χαλια!!

Ανώνυμος είπε...

και εμενα 1000 ευρω εφτασε το διπλωμα και μου την επεσε και ασχημα ο παλιομαλακας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε καρεκλατοι δασκαλοι του κωλου που επειδη δεν εχετε ουτε εναν μαθητη για δειγμα μπαινετε σε διαφορα site να κραξετε και να συκοφαντησετε καποιον που το παλευει και εχει δουλεια.Απ το να του κανετε πολεμο βαζοντας διαφορα "παλικαρια" να του κλεβουν πινακιδες και να του ριχνουν οξυ στο αυτοκινητο βρειτε τροπο να δουλεψετε τις σχολες σας σωστα και σταματηστε να τρωγεστε με τα ρουχα σας.

Ανώνυμος είπε...

Μάθημα μηδέν.Από Μάρτιο φτάσαμε Μάιο και έχω κάνει 3 δεκάλεπτα μαθήματα για μοτ/τα.'Ασε που κανονίζει μαθήματα ομαδικά.14 άτομα με 3 μηχανές (1 μικρή και 2 μεγάλες) από 11:00-13:00.
Σάββατο για την ακρίβεια 28-4-2012 στο Ο.Α.Κ.Α.
Για να μη μιλήσω για τις κοπελιές στη γραμματεία...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ 1000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΟΟΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ .ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΦΤΑΣΕ 240 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε :

1) Πολύ Κακή Εξυπηρέτηση.

2) Ελάχιστα Και Άσχημα Μαθήματα.

3) (Και Σημαντικότερο)Κακή Συμπεριφορά.

Εδώ Ισχύει Το Ρητό " ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ "

Ενημερώστε Τον Κόσμο Παιδιά Να Μην Την Πατήσουν Κι Άλλοι Κι Είναι Κρίμα.
Μαρκριά από Αυτόν Παιδιά, Μ Α Κ Ρ Ι Α

Ανώνυμος είπε...

η εξυπηρετηση ειναι καλη .πληρωνεις λιγα και κανεις τα μαθηματα σου κανονικα.επειδη ειδα καποιες καταστασεις στελνει αμαξι στο σπιτι .Ας σταματησετε να φωναζετε οι καθηγητες τησ σχολης ειναι καλοι και σωστοι.ο ιδιος δεν κανει μαθηματα εχει επενδυσει σε πεντε αυτο και μην ξεχνατε οτι καποια απο τα sait οπως τσουναμι και eshop δεν τον πληρωσαν ειναι θυμα οπως και εμεις και μας κανει μαθηματα με δικο του κοστος.

Ανώνυμος είπε...

κανεις τα μαθηματα σου κανονικά??? Μα τι λες? έκανα ελάχιστα σε χρονικό διάστημα που θα έπρεπε να είχα ολοκληρώσει όλα τα πρακτικα, παρόμοια με το φίλο πιο πάνω που έκανε 3 δεκάλεπτα μαθήματα για μοτ/τα από Μάρτιο μέχρι Μάιο.Και η εξυπηρέτηση είναι κακή.
Ο Φίλος/Φίλη που γράφει πιο πάνω έχει ίσως δίκιο που λέει να σταματησουμε να φωνάζουμε. Από δω και πέρα Παιδιά, όποιος έχει παράπονο ας κάνει μια Αναφορά στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ να γίνουν όλες οι Νόμιμες Διαδικασίες για μια Πλήρη Έρευνα να βγάλει άκρη , να βγει και η Αλήθεια.Νομίζω τα λέω καλά.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια και εγω τελειωσα κανονικα και στο αυτο και στο μοτο σε ενα μηνα και κατι και δεν ειχα προβλημα αλλα γιατι δεν πατε στην σχολη πραγματικα τα μαθηματα γινονται κανονικα ο τυπος εχει δεκα ατομα στην δουλεια και μην ξεχνατε δεν εχει πληρωθει απο το τσουναμι και το eshop και του φωναζουμε χωρις να φταιει .εχει χασει πολλα λεφτα αλλα δεν αφησε κανεναν .παντως αν θα πατε απο την σχολη θα κανετε τα μαθηματα κανονικα επειδη το ειδα .

Ανώνυμος είπε...

εγω πηρα κουπονι για μηχανη και μεσα σε τρεις εβδομαδες τελειωσα τα πρακτικα μου και εκανα και πεντε ακομα και δεν μου πηρε χρηματα .επειδη ειναι ενταξει μαλλον αυτος πρεπει νακανει αναφορα σε εσας .και δεν καταλαβαινω γιατι δεν πατε να κανετε μαθηματα και αν σας πει οχι τοτε οκ.Αλλα γιατι δεν πατε...........μηπως λετε βλακειες εεεεεεμαλλον.

Ανώνυμος είπε...

και εγω δεν ειχα προβλημα για το διπλωμα και την πρωτη φορα με φαγαν τα λαμογια του υπουργειου γιατι δεν ειχα χρηματα για λαδωμα εδωσα παλι καιδεν πληρωσα παρασταση .αν ημουν σε αλλη σχολη που τωρα δεν εχουν και δουλεια θα ειχα φτασει στο 1000 για πλακα.ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ .Και απο οτι ξερω οταν βριζεις καποιον σημαινει οτι κατι κανει καλα,περαστικα λοιπον ...........

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ , ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑΙ
ΜΑΚΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,

ΜΑΚΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

τελεια δεν ειναι αλλα ειναι σωστα καιλιγοτερα χρηματα απο καπου αλλου.Ασε ρε φιλε

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια χαλαρα σιγα τα λεφτα που πληρωνουμε ολα γινονται και τα μαθηματα και οι εξετασεις και οτυπος εχει τα κονεεε

Ανώνυμος είπε...

Η Σχολή του έχει βγάλει Κακό Όνομα στη " Πιάτσα " , ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΟΣΜΟ πριν πάτε, για να μάθετε τι γίνεται γιατί αν πάτε χωρίς να Μάθετε, το πιο πιθανό μετά είναι να Κλάιτε τα Λεφτά σας.
Αλλού μπορεί να πληρώνεις λίγα παραπάνω, αλλά σου φέρονται με Σεβασμό, Αξιοπρέπεια και σε Εξυπηρετούν.Άποψή μου είναι να πάτε αλλού.ΡΩΤΗΣΤΕ.
Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

αν πειραζει μερικους που δεν εχουν καθολου δουλεια ειναι δικο τους προβλημα που τοσα χρονια εχουν κανει λεφτα απο τα λαδωματα και θελουν με πεντε ατομα το μηνα να βγαλουν ολα τα εξοδα χωρις να δουλευουν ειναι τοσο μαγκες .ο κοσμος δεν ειναι κουτος που πηγε εκει ειναι και μια τιμωρια για ενα συστημα που δεν δουλευε σωστα και πρεπει να αλλαξει .Με λιγα χρηματα πλεον βγαζεις διπλωμα και ησχολη το προσπαθει ειμαι μαθητης εκει και σιγουρα υπαρχουν καποια προβληματα αλλα γενικα δεν εχω καποιο προβλημα ειμαι ευχαριστημενος και μην ξεχνατε εχουν τελειωσει πανω απο 300 ατομα τους 6 μηνες που περασαν ρωτηστε αυτους......

Ανώνυμος είπε...

και εγω τελειωσα το διπλωμα και νιωθω καλα με το αυτοκινητο δεν ειχα καποιο προβλημα απλα εχει πολυ κοσμο και χρειαζετε λιγο καλυτερο προγραμμα αλλα γενικα και σαν οδηγηση τα παω καλα που δεν το περιμενα και γλυτωσα και 300 ευρω που αν ειχα παει καπου αλλου θα τα ειχα δωσει.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που μπαίνεις και Παριστάνεις τους πελάτες για να υποστηρίξεις τη σχολή αυτού του ανθρώπου, θέλω να σου πω πως Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ, γράψε ότι θες αλλά τα Παράπονα του κόσμου ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ , και γι'αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, λυπάμαι.Σταμάτα λοιπόν πια να παριστάνεις τους πελάτες, ο κόσμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ που διαμαρτύρεται, είναι απλά ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ με τη σχολή σου,και πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου.

Ανώνυμος είπε...

εγω πηρα το διπλωμα εχτες και τελειωσα φευγωωωω καλα μπανακιαααααα

Ανώνυμος είπε...

για μπανάκια μπορεί να φεύγεις, αλλά σταμάτα τουλάχιστον να γράφεις " κάνοντας τον πελάτη " , είναι κουραστικό πια

Ανώνυμος είπε...

Και εγω κουραστηκα λιγο αλλα το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο και το διπλωμα πηρα και χρηματαα γλυτωσα αφου τωρα δεν τα εχουμε και πολλαα και στο αμαξι το παλευω καλα το θεμα για νεος οδηγος.μην ακουτε οι προσφορες δεν ειναι κατι κακο αλλους πειραζει που ειχαν μαθει να βγαζουν πολλα και να δινουν λιγα.

Ανώνυμος είπε...

είμαι πολύ δυσαρεστημένος με τη σχολή του παιδιά, και συμβουλεύω τους υπόλοιπους να μην πλησιάσουν καν...

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε ειναι αλλοι καλυτεροι τους ειδαμε κι αυτους.μια χαρα το παλικαρη

Ανώνυμος είπε...

σταμάτα να γράφεις " παριστάνοντας τον πελάτη " ρε φίλε για να υποστηρίξεις τη σχολή σου, Έλεος δηλαδή πια, νομίζεις ότι ο κόσμος δεν μαθαίνει τι γίνεται? την Αλήθεια δηλαδη,
ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΡΥΑ! ΜΑΚΡΥΑ!!

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα παιδια μην ακουτε βλακειες αλλους πειραζει επειδη ειναι φθηνα .τα πραγματα ειναι ενταξει .

Ανώνυμος είπε...

" αλλους πειραζει επειδη ειναι φθηνα??? "
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ??? ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ???
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΒΡΗΚΕΣ ,
" τα πραγματα ειναι ενταξει??? " ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ , ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ --- ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πιαδιά να πάτε στο Υπουργείο Μεταφορών να αναφέρετε ότι άσχημο έχετε πάθει ή δει από τη σχολή του, είναι Εντελώς Νόμιμο και Σωστό και θα γίνει ΑΜΕΣΑ Έρευνα για όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ego pados eixa thn kaliterh eksipiretisi apo thn sxoli!!! o daskalos htan poli metadotikos kai poli euxaristos se olh th diarkeia ths ekpaideuhsis mou!! exei poli xioumor pou ton kanei na ksexorizei. prin pao sthn sxoli tou eixa kanei ereuna agoras, alla kaneis den eixe kerdisei thn ebistosini mou, kai poso mallon apo thn stigmh pou 8a edina kai ta xrimata mou... giauto loipon, otidipote kai an kanete pada na krinete apo to apotelesma... mhn ipotimate thn nohmoshnh sas kai poso mallon thn nohmosini twn allwn... basistite sto enstikto sas kai apo thn prosopiki sas epikoinonia me thn sxolh!!! to ekana kai den exasa... doste thn eukairia ston eauto sas na er8ete se porsopiki epikoinonia me ton idio ton daskalo gia na bgalete ta dika sas siberasmata... ta ebgala kai giauto sas ta leo ek peiras!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ( ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ) , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ.
ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΛΑΤΣΡΙΣΜΑ ΕΝΑ ΛΕΩ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ!!!!!!
ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ.
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ,
ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΓΝΟΟΥΝ
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΚΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΣΒΗΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΕ ΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ , ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ!!!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΦΑΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ,ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ... ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ Η' ΔΥΟ ΑΜΑΞΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ 500 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ... ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

Ανώνυμος είπε...

έχει δύο αμάξιο ή μόνο ένα για τόσο κόσμο ??? γιατί είδα μόνο ένα nissan micra manual γιαυτό ρωτάω...

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑΠΑΩ ΑΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Να πας να κάνεις καταγγελία στο Υπουργείο Μεταφορών.Φαντάσου πόσοι την πάτησαν και πόσοι θα την πατήσουν.Είμαι σαν εσένα, πήγα εκεί και την πάτησα φίλε, έφυγα μετά και πήγα αλλού, σκέψου και τους άλλους που θα την πατήσουν αργότερα κι είναι κρίμα...μην το αφήσεις έτσι...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ????
ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ, ΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΌΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ INTERNET ΚΑΙ ΠΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΣΩ PAYPAL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ " ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ " ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
ΓΙΑ ΠΛΗΡOΦΟΡΙΕΣ EΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ TA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ
ΤΗΛ : 11012

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΑΛ ΟΚ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ... ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύεις ρε φίλε ? Ένα μπέρδεμα μόνο να υπήρχε καλά θα ήταν... αλλού γιατί δεν γίνονται αυτά δηλαδή ?
Αν όντως εξυπηρετούσε τον κόσμο, ίδιος ο κόσμος θα ήταν ευχαριστημένος και δεν θα διαμαρτυρόταν.
Αυτό προς απάντησή σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΥ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ??? ΝΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ????
ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ..........
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΕΓΑΛΕ : ΑΣΕ ΤΟΥΣ "" ΠΕΛΑΤΕΣ "" ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.... ΤΟ SITE EINAI ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ "" ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ""
ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝΕΥΜΑ ????
Α Υ Τ Ο - Π Ρ Ο Σ - Α Π Α Ν Τ Η Σ Η - Σ Ο Υ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, αυτό που αποκόμισα από αυτή τη σχολή όταν ήμουν εκεί, ήταν η κακή εξυπηρέτηση και η καθόλου καλή συμπεριφορά απέναντι μου.Μετά πήγα αλλού και πήγαν όλα καλά και μάλιστα τελείωσα και γρήγορα, κι όχι σαν εδώ που περίμενα να με πάρουν τηλέφωνο για να κάνω μάθημα δεν ξέρω πόοοοοσο καιρό...Έλεος δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι έχουν γραφτεί " 48 αντιδράσεις / σχόλια " μέχρι τώρα για αυτή τη σχολή σημαίνει πολλά, υπάρχει κόσμος δηλαδή δυσαρεστημένος που δεν του άρεσε αυτή η συγκεκριμένη σχολή.Είμαι ένας ανάμεσα σ'αυτούς...Μακάρι να το ήξερα από την αρχή, να μην πήγαινα να " πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου " και να πήγαινα εξ'αρχής αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος ΔΙΑΒΑΖΕΙ και ΜΑΘΑΙΝΕΙ την αλήθεια και τώρα ξέρει τι συμβαίνει εδώ...Προσωπικά έχω μιλήσει και αλλού για τη σχολή του σχετικά με το πόσο άσχημα πέρασα εδώ και αν χρειαστεί θα ξαναμιλήσω.Δυστυχώς γι'αυτόν, αυτά τα γεγονότα μαθαίνονται " από στόμα σε στόμα ".
ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ :
Εξυπηρετείς καλά ? Ο κόσμος θα σε διαφημίζει
ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος ΔΙΑΒΑΖΕΙ και ΜΑΘΑΙΝΕΙ την αλήθεια και τώρα ξέρει τι συμβαίνει εδώ...Προσωπικά έχω μιλήσει και αλλού για τη σχολή του σχετικά με το πόσο άσχημα πέρασα εδώ και αν χρειαστεί θα ξαναμιλήσω.Δυστυχώς γι'αυτόν, αυτά τα γεγονότα μαθαίνονται " από στόμα σε στόμα ".
ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ :
Εξυπηρετείς καλά ? Ο κόσμος θα σε διαφημίζει
ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Τονίζω όποιος ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ από αυτόν
11012 το τηλέφωνο για τα Οικονομικά Εγκλήματα

ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ PAYPAL ΜΕΣΩ INTERNET ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΛΟ!!!!
ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ " NISSAN MICRA MANUAL " ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ..ΑΚΟΥ ΣΤΟΛΟ.. ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ " ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ " ΟΚ ?
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Η ΣΕΛΙΔΑ
ΑΚΟΥ ΣΤΟΛΟ..ΕΛΕΟΣ
ΜΑΚΡΥΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΛΑΔΙ.. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ.. ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΑΝΤΟΥ.. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ....
ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ?? ΣΙΓΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΕΦΥΓΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ , ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ! ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΠΩΝΥΜΑ Ή ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝ ΠΡΟΤΗΜΑΣ.
ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ " ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ " ΙΣΩΣ ΠΑΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ.. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.. ΑΥΤΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ??? ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ... ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ???

Ανώνυμος είπε...

Μήπως παρατήρησες ότι αυτή ή και αυτός που γράφουν τα "" καλά λόγια"" για να υποστηρίξουν την σχολή τους, δεν λένε "" τα ονοματάκια τους " " , να ξέρουμε δηλαδή ότι δεν τα γράφουν οι ίδιοι που έχουν / δουλεύουν τη σχολή αυτή..Θέλει πολύ για να το καταλάβεις?? ΜΑΚΡΥΑ !!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ (ΕΚΕΙ ΠΑΩ ΠΑΣΩ)

Ανώνυμος είπε...

Μήπως παρατήρησες ότι αυτή ή και αυτός που γράφουν τα "" καλά λόγια"" για να υποστηρίξουν την σχολή τους, δεν λένε "" τα ονοματάκια τους " " , να ξέρουμε δηλαδή ότι δεν τα γράφουν οι ίδιοι που έχουν / δουλεύουν τη σχολή αυτή..Θέλει πολύ για να το καταλάβεις?? ΜΑΚΡΥΑ !!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ (ΕΚΕΙ ΠΑΩ ΠΑΣΩ)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΝΜΤ.. ΤΕΣΠΑ.. ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ.. ΟΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΜΤ.. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ... ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΝΜΤ.. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

μα εννοείτε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να πάει σ'αυτήν την σχολή, το θέμα είναι ότι ο κόσμος μπορεί να γράφει ανώνυμα , ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ""ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ"" ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ""ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ"" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ....ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ??
ΕΤΣΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ........;-)

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΄΄ΔΑΣΚΑΛΟΙ'' ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΜΗ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑΣ...ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΛΑΔΩΜΑ...ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΖΙ? ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΠΕΡ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ...ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΧΟΛΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΚΡΥΑ....ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΔΩΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΖΑ...

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο παιχτης,πιστευω η πιο σαφης απαντηση μεσα σε τοσες και τοσες...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Το θέμα είναι ότι αυτός έχει αναρτήσει για τελευταία προσφορά του 149 ευρώ , για 21 θεωρητικά και 20 πρακτικά, και ρωτάω τώρα με τη λογική μου.... ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ 20 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ 149 ΕΥΡΩ ????
Από την εμπειρία μου στην σχόλή του, σας λέω ότι δεν έφτασα ούτε τα 4 μαθήματα πρακτικά και θεωρητικά μαζί....
ΕΜ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ 149 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΕΑΝ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ?
Έτσι για να ξέρετε που να ΜΗΝ μπλέκετε....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΟ 'ΠΙΑΣΑ Τ ΝΟΗΜΑ...;) ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙΣ.. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 149 ΕΥΡΩ... ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΝΕ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Κυριολεκτικά τους έπρηζα για να μου κάνουν ένα πρακτικό μάθημα !! Λες και δεν ήθελαν βρε παιδί μου, κανονικό γράψιμο !!
Αν ο κόσμος ήξερε από την αρχή αυτήν την παγίδα αυτή η σχολή τώρα θα ήταν κλειστή....

Ανώνυμος είπε...

και από συμπεριφορά γενικά δεν σκίζουν εκεί μέσα..να το αναφέρουμε κι αυτό, ειδικά μια κοπελιά στη γραμματεία....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!
ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK TOY ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟ NISSAN MICRA MANUAL KOKKINO !
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ????
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΚΙΖΟΥΝ.. ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΣΠΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.ΦΡΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΧΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια ερώτηση?
Εγώ που ήρθα στη σχολή σου, πλήρωσα και ΔΕΝ μου έκοψες απόδειξη στο τέλος, να σου κάνω μια ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ να δούμε τι θα κάνεις που μπαίνεις εδώ μέσα και απειλείς τον κόσμο με τι ???? ότι θα φέρεις το Οικονομικό Έγκλημα στους πελάτες σου επειδή είναι δυσαρεστημένοι ρε συ ? μιλάς σοβαρά ? να τους κάνει τι ? μήπως και δεν πλήρωσαν την εφορία ? ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕΣΩ INTERNET ΑΠΟ PAYPAL.Θες να σου κάνω επώνυμη καταγγελία που δεν μου έκοψες απόδειξη μήπως ? Θέλεις να σου κάνουν καταγγελία και οι άλλοι που δεν τους έκοψες απόδειξη????????????? Δηλαδή λες ότι όλοι είναι δάσκαλοι οδήγησης ? ΑΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Πρωσωπικά δεν έχω τίποτα να κρύψω από το Οικονομικό Έγκλημα , δεν είμαι μαγαζί να κόβω ή να μην κόβω αποδείξεις. Εσύ έχεις να κρύψεις ??
Μην απειλείς

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΚ ? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.
Α, ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ , ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ DO IT NOW ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

νομίζω γράφτηκαν αρκετά και ο κόσμος μπορεί να βγάλει συμπέρασμα και ν'αποφασίσει από μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΟΜΙΜΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ? ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ , ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΥ
ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Α, το ότι δεν μου έκοψε απόδειξη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ! Αν θέλετε αποδεικνύεται κι όλας.Για κάτι τέτοια το ΣΔΟΕ ενδιαφέρεται νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html
Εδώ οι καταγγελίες για φοροδιαφυγή...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι οποιος την πάτησε τι κάνει τωρα καταγγελία στην αστυνομία; τον ξυλοφορτώνει για να του φύγει και το άχτι της ταλαιπώριας; μιας και τα λεφτα μας μαλλον θα τα κλάψουμε...

Ανώνυμος είπε...

Καταγγελία στην Αστυνομία αν κάτι δεν είναι νόμιμο, κάνεις για να μην την πληρώσει ο επόμενος φίλε, σκέψου και τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για ενημέρωση το λέω, καταγγελία σε αρμόδια τμήματα της αστυνομίας έχει ήδη γίνει.Δεν είναι δυνατόν να γράφει " Η ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ " ότι θα αναλάβει το ΣΔΟΕ απειλώντας τον κόσμο με το ΣΔΟΕ στην ουσία , την στιγμή που υπάρχουν άτομα που δεν πήραν απόδειξη από τη σχολή του.Αν είναι δυνατόν πια η υπάρχων σχολή οδηγών να απειλεί τον κόσμο, λες και ο κόσμος έχει μαγαζιά να κόβει ή να μην κόβει αποδείξεις και έχει τίποτα να φοβηθεί από το ΣΔΟΕ.
Ρε σεις ο κόσμος καλά καλά δεν έχει να φάει και εσείς τον απειλείτε με το ΣΔΟΕ ?? Αυτά να ξέρετε πιστεύω ότι κυκλοφορούν στην αγορά, πληροφοριακά σας το λέω΄.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πω, γι'αυτούς που υπέγραψαν να δώσουν εξετάσεις είτε θεωρητικά είτε πρακτικά , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ / ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ , ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Το λέω και γιατί και σε μένα έγινε εν μέρη αυτό σ'αυτή τη σχολή, υπέγραψα για την μία εξέταση έχοντας κάνει ελάχιστα μαθήματα θεωρητικά, αλλά αυτό απ'ότι έμαθα μετά, ήταν παράνομο.Σε τέτοια περίπτωση πιστεύω, ότι κάποιος μπορεί να κάνει καταγγελία στο Υπουργείο Μεταφορών.

Ανώνυμος είπε...

κάποιος πιο πάνω έγραψε : "μιας και τα λεφτα μας μαλλον θα τα κλάψουμε... "
Προσωπικά έχασα αρκετό μέρος των χρημάτων μου πηγαίνοντας σ'αυτήν τη σχολή.
Αναρωτιέμαι πόσοι είναι οι δυσαρεστημένοι που πήγαν στη σχολή αυτή, για τι αριθμό μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ.. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ..??? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ.. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA EGO PHRA DIPLOMA KAI OI DASKALOI HTAN KOMPLE MIA XARA.GIATI PAEI TOSOS KOSMOS DEN EINAI KOYTOI .EEEE DEN THA PLHRVSO KIA XILIA EYRV GIA DIPLOMA ,ME 500 KAI EIMAI MAGKAS.EGO AYTO JERO...

Ανώνυμος είπε...

ESEIS POY APEILEITE ANONYMA TRASIDILEI JERETE OTI EISTE EPIKRITES KAI KRITES OPOS LEEI KAI O MEGALOS PLATONAS DEN YPARXOYN ANTROPOI ME KRITIKI SKEPSI.AYTO KANEI TOYS ANTROPOYS NA JEXVRIZOYN.H SXOLH EINAI MIA XARA KAI EXOYN TELEIOSEI POLLA PAIDIA.EGO PANTOS DEN EIXA PROBLHMA.KAI DEN YPARXEI ARNITIKI DIAFIMISI PARA MONO DIAFIMISI.............................................................,

Ανώνυμος είπε...

ξέρω ότι απείλησε ήταν " Η ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ " .
ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ "" ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ "" , ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ.
Πολύ αμφιβάλλω αν ήταν πελάτης αυτός που τα έγραψε.
Κι εσύ ρε φίλε αφού είσαι απλώς πελάτης, καλά, πως ξέρεις ότι η σχολή είναι μια χαρά και ότι έχουν τελειώσει πολλά παιδιά ? Ε?
Ο κόσμος ξυπνάει φίλε, πάρ'το χαμπάρι πια, ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ---- ΞΥΠΝΑΕΙ ΛΕΜΕ ----

Ανώνυμος είπε...

ξέρω ότι απείλησε " Η ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ " . ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ?
ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ "" ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ "" , ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ.
Πολύ αμφιβάλλω αν ήταν πελάτης αυτός που τα έγραψε.
Κι εσύ ρε φίλε αφού είσαι απλώς πελάτης, καλά, πως ξέρεις ότι η σχολή είναι μια χαρά και ότι έχουν τελειώσει πολλά παιδιά ? Ε?
Ο κόσμος ξυπνάει φίλε, πάρ'το χαμπάρι πια, ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ---- ΞΥΠΝΑΕΙ ΛΕΜΕ ----

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πιο πάνω που έγραψες " TRASIDILEI JERETE OTI EISTE EPIKRITES KAI KRITES " δηλαδή "ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ "
να ξέρεις ότι αυτά αποτελούν εξύβριση για τον κόσμο εδώ που γράφει, ειδικά το ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, και να ξέρεις ότι είναι μηνύσιμα, γι'αυτό να προσέχεις τι γράφεις γιατί γίνεται να βρεθεί ποιος "πραγματικά" είσαι πίσω από αυτό το μήνυμα από την αστυνομία.
Πρόσεχε λοιπόν τα λογια σου.

Ανώνυμος είπε...

όχι γίνεται να βρεθεί, μπορεί να βρεθεί για πλάκα ποιος είσαι από την αστυνομία, εσύ που αποκάλεσες τον κόσμο " Θρασύδειλοι " .

Ανώνυμος είπε...

κι εσύ που είπες Θρασύδειλοι, ανώνυμα έβρισες, πες μας και το όνομα σου να δούμε ποιος βρίζει τον κόσμο εδώ, έτσι ?

Ανώνυμος είπε...

TORA TO SYSTHMA ALLAZEI EPITELOYS KAI OLA GINONTAI PIO KATHARA KAI AKRIBAA .TOYLAXISTON THA PERNOYN DIPLOMA AYTOI POY PREPEI KAI OI SXOLES THA DOYLEYOYN SOSTA DEN THA LENE POSO PAEI TO DIPLOMA ALLA SE POIA SXOLI PERNANE KAI MATENOYN NA ODHGOYN.ARA AYTOI POY THA ANTEJOYN PROTA LOGO KRISHS THA MPOROYN KAI NA MILANE KAI OKOSMOS THA SEBETAI TON EAYTO TOY PROTA KAI AYTO POY PAEI NA KANEI.giati KANENAS DASKALOS DEN MPOREI NA MATHEI KAPOION KATI AN DEN YPARXEI IDI MESA SOY,DHLADH AN EXEIS ORGH THA BGALEIS ORGH AN EXEIS MISOS THA BGALEIS MISOS AN EXEIS EPIKRISI THA BGALEIS EPIKRISI KAI AN EXEIS SOFIA TOTE DEN MILAS.DEN XREIAXETE NA MALONOYME GIA KANENAN PREPEI NA BOHTHISOYME OLOI TOYS EAYTOYS MAS GIA NA ALLAJOYME EMEIS PROTA KAI META TO SYSTHMA GIATI AMARTOLOS EINAI AYTOS POY EXEI XASEI TON STOXO TOY KAI KATI TELEYTAIO KAKIA DEN YPARXEI EDO MESA ALLA APOLEIA TIS KALOSINIS.........................

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΣΧΣΟΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ? ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΠΙΑ.
ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ?
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

PREPEI NA BOHTHISOYME OLOI TOYS EAYTOYS MAS
ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ.
ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ??
ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ,
ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.
ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ / ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

GIATI AMARTOLOS EINAI AYTOS POY EXEI XASEI TON STOXO TOY
Μας λέει αμαρτωλούς δηλαδή ο/η από πάνω επειδή είμαστε δυσαρεστημένοι και παραπονεμένοι με την σχολή του /της ίσως ??
Τι άλλο θ'ακούσω ??

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ??
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ

Ανώνυμος είπε...

AN EXEIS SOFIA TOTE DEN MILAS
ΛΕΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ !!
Ε ΟΧΙ !! ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ !!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !! ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ !!
ΑΡΚΕΤΑ !! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΔΩ, ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!!
ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ??
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΟΕ !!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουν και μπαίνουν κάνοντας ότι είναι κάποιος πελάτης, που δήθεν πήρε το δίπλωμα κομπλέ από αυτή τη σχολή και ότι η σχολή τους είναι εντάξει.
Ίσως πιστεύουν ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει.Τέτοιο πράγμα μάλλον δεν έχω ξαναδεί.
Να δείτε που θα ξαναμπεί κάποιος και θα ξαναγράψει κάτι καλό υπερασπίζοντας αυτή τη σχολή και θα πει μάλλον ότι όλα είναι καλά και ότι είναι μάγκας κτλ..
Καλά νομίζετε ότι ο κόσμος είναι κοιμισμένος ??
Ο κόσμος βλέπει τη φθηνή προσφορά,γι'αυτό κυρίως πηγαίνει όχι όμως και τα υπόλοιπα.
Η σχολή αυτή μου προσέφερε τουλάχιστων σε μένα, αν όχι τη χειρότερη, από τις χειρότερες υπηρεσίες που έχω δει μέχρι τώρα και από άποψη συμπεριφοράς καλύτερα να μην σχολιάσω καν.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουν και μπαίνουν κάνοντας ότι είναι κάποιος πελάτης, που δήθεν πήρε το δίπλωμα κομπλέ από αυτή τη σχολή και ότι η σχολή τους είναι εντάξει.
Ίσως πιστεύουν ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει.Τέτοιο πράγμα μάλλον δεν έχω ξαναδεί.
Να δείτε που θα ξαναμπεί κάποιος και θα ξαναγράψει κάτι καλό υπερασπίζοντας αυτή τη σχολή και θα πει μάλλον ότι όλα είναι καλά και ότι είναι μάγκας κτλ..
Καλά νομίζετε ότι ο κόσμος είναι κοιμισμένος ??
Ο κόσμος βλέπει τη φθηνή προσφορά,γι'αυτό κυρίως πηγαίνει όχι όμως και τα υπόλοιπα.
Η σχολή αυτή μου προσέφερε τουλάχιστων σε μένα, αν όχι τη χειρότερη, από τις χειρότερες υπηρεσίες που έχω δει μέχρι τώρα και από άποψη συμπεριφοράς καλύτερα να μην σχολιάσω καν.

Ανώνυμος είπε...

oi megaloi anurvpoi milane gia idees
oi mesaioi gia gegonota
kai oi mikroi gia toys allous.

Ανώνυμος είπε...

Να μαντέψω ότι εσύ από πάνω που έγραψες ότι, οι μικροί άνθρωποι μιλάνε για τους άλλους, δεν είσαι κάποιος από τα παιδιά που πέρασε από την σχολή αλλά κάποιος από την Υπάρχων Σχολή Οδηγών ε ?
Για να φτάνουν σε σημείο παιδιά να λένε " μικρούς " τους παραπονεμένους πελάτες τους, σκεφτείτε σε ποια σχολή πήγαμε..
Συμβουλεύω τον κόσμο που δεν πήγε ακόμα εδώ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ :
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ Ή ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Μας λένε και μικρούς τώρα μάλλον γιατί εκφράσαμε τα παράπονά μας ως επί τω πλείστον !!
ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΙΑ !!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΩ ΩΣ ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ .ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΧΑ ΑΝΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα αν δενειμουνστησχολη θα φοβομουν μεχρι στιγμισειναι ηρεμα θα λεγα λιγο περισοτερο οργανωση θεληαλλα παει καλα το θεμα ειναι πολιφθηνα και την δουλεισ σου τι κανειθεχω φιλοθσ πουειναι σε αλλη σχολη και πληρωνουν πολλυ παραπανω λεφτα και δεν τρελενονται κιολασ γιατι κανουν μαθηματα μονο στα στενα εγω εχω βγει τρεεσ φορεσ εθνικη δεν ξερω τι λετε πολλι επιθεση και ολα οσα διαβασα εμπιστευομαι εκει που παει οκσμοσ .τεσπαολοι θελουμε διακοπεσ.................................................................................................

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα αν δενειμουνστησχολη θα φοβομουν μεχρι στιγμισειναι ηρεμα θα λεγα λιγο περισοτερο οργανωση θεληαλλα παει καλα το θεμα ειναι πολιφθηνα και την δουλεισ σου τι κανειθεχω φιλοθσ πουειναι σε αλλη σχολη και πληρωνουν πολλυ παραπανω λεφτα και δεν τρελενονται κιολασ γιατι κανουν μαθηματα μονο στα στενα εγω εχω βγει τρεεσ φορεσ εθνικη δεν ξερω τι λετε πολλι επιθεση και ολα οσα διαβασα εμπιστευομαι εκει που παει οκσμοσ .τεσπαολοι θελουμε διακοπεσ.................................................................................................

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ, ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟ.
ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ.
ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΧΟΛΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ !!
ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ !!
ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΕΔΩ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ, ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟ.
ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ.
ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΧΟΛΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ !!
ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ !!
ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΕΔΩ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όντως ο κόσμος δεν έχει λεφτά και πέφτει στην παγίδα του καθενός.

Ανώνυμος είπε...

http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΩ !!

Ανώνυμος είπε...

Καλά συνεχίζουν και μπαίνουν γράφοντας σχόλια ότι δήθεν είναι πελάτες της σχολής και ότι γενικά όλα είναι καλά..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ !!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ
λέει η πάνω ?
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ........

ΝΑ ΔΟΥΜΕ " ΠΟΣΑ " ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΕ " ΠΟΤΕ " ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΝΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΔΩ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ) ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ
λέει η πάνω ?
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ........

ΝΑ ΔΟΥΜΕ " ΠΟΣΑ " ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΕ " ΠΟΤΕ " ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΝΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΔΩ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ) ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ή ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Μπα, δεν νομίζω να ξαναπάω σε οποιαδήποτε σχολή μοιάζει με την συγκεκριμένη Σχολή Οδηγών.
ΌΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Μπα, δεν νομίζω να ξαναπάω σε οποιαδήποτε σχολή μοιάζει με την συγκεκριμένη Σχολή Οδηγών.
ΌΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΟΛΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΣΔΟΕ ΠΟΙΟΥΣ ? ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ ? ΕΠΕΙΔΗ ΉΤΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ?
ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται να έχει μαζέψει πάνω από 100 μαθητές μόνο στο δίπλωμα αυτοκινήτου, με το δίπλωμα μηχανής είναι παραπάνω και να κάνει τα μαθήματα κανονικά σε όλους με μάλλον μόνο ένα NISSAN MICRA MANUAL ΚΟΚΚΙΝΟ ??
Απλά μαθηματικά, ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ??
ΨΑΞΤΕ ΤΟ.
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ : Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Όντως ο κόσμος δεν έχει λεφτά και πέφτει στην παγίδα του καθενός.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΟΛΗ ΜΙΛΑΜΕ.
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΦΘΗΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 139 ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ! ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ?
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ.
ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ
ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 14 ΑΤΟΜΑ 3 ΜΗΧΑΝΕΣ (1 ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ) 28-4-2012 ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ 14 ΑΤΟΜΑ ? ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ?????????? ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ??
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

gia tis prosfores aytos poy prospathei den xanei aytos pou den prospathise einai idi xamenos poios eisai re file mipos se ponaei moto exei arketes kai auto perissotera kai doyleyei kai tosos kosmos esy ti kaneis h agora einai eleytherh kai oso thelei doyleyei okatenas oloi oi daskaloi eiste kapos ...ponhroi ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΜ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ
ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ
ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ , ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ?
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πιο πάνω που λες μότο έχει αρκετές , που το ξέρεις ?
μήπως είσαι από τη σχολή ?
και δάσκαλος δεν είμαι, εσύ όμως μπορεί να είσαι για να υποστηρίξεις τη σχολή σου.
Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε κατά διάνοια εδώ ξανά !!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε κατά διάνοια εδώ ξανά !!

Ανώνυμος είπε...

Και για να δουλεύετε εσείς της σχολής πρέπει να παίρνετε τα λεφτά από τον κόσμο και μετά να σας κυνηγάνε κι όλας για να του κάνετε ένα μάθημα ? ΑΜ ΔΕ !!
Και νομίσατε ότι ο κόσμος είναι πρόβατα και πως κανείς δεν θα αντιδράσει ?
ΑΜ ΔΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!
Ο αρκετά ποιο πάνω καλά έγραψε ότι δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει λεφτά και πέφτει στην παγίδα του καθενός.

Ανώνυμος είπε...

Μπα όχι ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μπα όχι ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΗΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΣΩ DEELS ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΚΡΗΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ .ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟ/ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ ΙΝΤERNET ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η
ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΚ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ 'ΧΡΗΜΑΤΑ΄' ΓΙΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ?
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ
"" Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ""
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ.
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ?
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ
"" Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ""
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ.
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ..

Ανώνυμος είπε...

Εσύ από πιο πάνω
αμφιβάλλω αν πήρες απόδειξη
αμφιβάλλω αν πήγες στη σχολή ως πελάτης για να βγάλεις δίπλωμα.
Τελικά τι θα γίνει με σας από αυτή τη σχολή?
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΤΛ ??
Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτή σας η στάση δεν σας κάνει καλό στην αγορά και ότι πιθανόν διαβάζονται και μαθαίνονται αυτά που κάνετε ?

Ανώνυμος είπε...

Το που αναλώνετε ο κόσμος άστο και κοίτα τη σχολή σου.
Το να μπαίνετε εδώ και να γράφετε ως πελάτες προκαλείτε.
Δεν σταματάτε καλύτερα ? Το παρατραβήξατε πια.
Έχω αρκετά άσχημες εμπειρείες από την συγκεκριμένη σχολή, δηλαδή τη σχολή σας και από την συμπεριφορά κάποιων ατόμων προς το πρόσωπό μου και όχι μόνο.
Αλλά το να γράφετε σχόλια παριστάνοντας τους πελάτες για να υποστηρίξετε την σχολή σας πάει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

kala to exete kapsei oloi entelws edw mesa.tsakwneste oi daskaloi stis pistes kai tous dromous kai meta paristanete tous pelates gia na thn peite anwnuma o enas ston allon les kai den kseroume poios leei ti. o kosmos ontws kshpnaei alla den vlepei mono ton grammatikakh vlepei kai olous tous allous pou den apexoun kai polu apo auton, opote stamatiste na grafete apo ta grafiakia sas (kserete gia poious lew) kai afiste na grapsei kanenas pelaths. ola ta anwtero mhnumata einai ola grammena apo daskalous kai apo tis duo meries. opote asxoli8eite me kati allo. opws to na vreitae kanena pelath h na organo8eite ligo kalutera.. gia na mhn pw tipota pio varu kai gia tous duo kai parekshgh8eite ws sunh8ws..

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΙΛΕ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ
ΕΤΣΙ ?
ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΝ.
ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ.
ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα μήνυμα γράφτηκε πιο πάνω για να υποστηρίξει αυτή τη σχολή οδηγών.Ρε σεις που τα πουλάτε αυτά που δήθεν λέτε ότι όλα τα σχόλια τα γράφουν δάσκαλοι ?
Γράφουν και πελάτες κύριοι.
Και εσύ πιο πάνω που λες ότι τα σχόλια όλα είναι από δασκάλους λες και δεν καταλάβαμε " ποιος " είσαι έτσι ?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑΙ , ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ως πρώην πελάτης της σχολής αυτής συμβουλεύω να μην το σκεφτείτε καν να έρθετε εδώ.
Διαβάστε σχόλια για να μάθετε γιατί, τα νέα μαθαίνονται.Τώρα λένε ότι όλοι όσοι γράψαμε εδώ είμαστε δάσκαλοι για να υποβιβάσουν την άποψη των ίδιων τους των πελατών από αυτή τη σχολή.Δεν θα τα καταφέρουν όμως τι να κάνουμε ?
ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά να μου δίνουν σ'αυτή τη σχολή δεν ξαναπατάω,
μια φορά την πατάς.

Ανώνυμος είπε...

προσέξτε στην προσφορά του τι λέει
" Τηρείτε σειρά προτεραιότητας. "
Καλά ρε σεις αυτό γιατί δεν το είχατε γράψει στην προηγούμενη προσφορά που είχα αγοράσει να ξέρω δηλαδή ότι θα κάνω πολύ καιρό να τελειώσω ? Γιατί δεν μου είχατε πει πριν αγοράσω το κουπόνι ότι θα μου βγαίνει το λάδι για να μου κάνετε ένα μάθημα ?
Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που έρχονται εκεί χωρίς να ξέρουν γεγονότα.
Α ναι, και ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ.
αν θες το αποδεικνύω όποτε θες
γι'αυτό πρόσεχε όταν μιλάς για ΣΔΟΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ ξανά σε σχολή σαν αυτήν.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ ξανά σε σχολή σαν αυτήν.( και ήμουν πελάτης, για να το λέω κάτι ξέρω )

Ανώνυμος είπε...

Όντως συνήθως μία φορά την πατάς.

Ανώνυμος είπε...

Μα να τους κυνηγάς για ένα μάθημα ρε παιδί μου πια ?
Πες μας από την αρχή ότι θα είναι έτσι να ξέρω να μην έρθω !!

Ανώνυμος είπε...

Αν σου πει όμως από την αρχή τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσεις εκεί δεν θα πας κι όλας, οπότε γιατί να σου πει ??
Πας εκεί και δυστυχώς βλέπεις μόνος σου την κατάσταση, τι να κάνεις μετά?
Έκανα τεράστιο λάθος που πήγα εκεί και λάθος που δεν το έψαξα πρώτα πριν πάω.Αν διάβαζα κάποια από τα σχόλια εδώ το πιο πιθανών είναι να πήγαινα αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Κακή εξυπηρέτηση

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩΩΩΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

εννοείς ότι δεν γίνεται χωρίς λάδωμα έτσι ?
έτσι έχω ακούσει ότι γενικά χωρίς λάδωμα δεν σε περνάνε, υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια, αλλά ο γενικός κανόνας που κυκλοφορεί είναι αυτός : αν δε λαδώσεις κόπηκες
δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έγραψε πολύ ποιο πάνω ότι το σύστημα αλλάζει και ότι όλα γίνονται πιο καθαρά και ακριβά κτλ, πιθανών το έγραψαν από αυτή τη σχολή και δε βρίσκω βάση σ'αυτό.ΤΟ σύστημα αλλάζει ? που το είδαν ? τα πράγματα γίνονται ποιο καθαρά ? πότε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι ? γίνονται πιο ακριβά ? τι λέτε ? η μέση τιμή τώρα πάνω κάτω για να βγάλεις δίπλωμα σε μια σχολή οδηγών τώρα, είναι περίπου 500 ευρώ νομίζω τα παράβολα οπότε γίνονται πιο φθηνά.
πιο καθαρά ?? αφού γενικά το πιο πιθανών είναι να χρειαστεί να λαδώσεις, οπότε που το είδαν το καθαρά δεν μπορώ να καταλάβω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έγραψε πολύ ποιο πάνω ότι το σύστημα αλλάζει και ότι όλα γίνονται πιο καθαρά και ακριβά κτλ, πιθανών το έγραψαν από αυτή τη σχολή και δε βρίσκω βάση σ'αυτό.ΤΟ σύστημα αλλάζει ? που το είδαν ? τα πράγματα γίνονται ποιο καθαρά ? πότε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι ? γίνονται πιο ακριβά ? τι λέτε ? η μέση τιμή τώρα πάνω κάτω για να βγάλεις δίπλωμα σε μια σχολή οδηγών τώρα, είναι περίπου 500 ευρώ νομίζω μαζί με τα παράβολα, οπότε γίνονται πιο φθηνά.
γίνονται πιο καθαρά ?? αφού γενικά το πιο πιθανών είναι να χρειαστεί να λαδώσεις, οπότε που το είδαν το καθαρά δεν μπορώ να καταλάβω.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς ίσως παντού λαδώνεις αλλά εδώ δεν σε εξυπηρετούν καλά.
άποψή μου.

Unknown είπε...

Σχολιο αλλου εκπαιδευτη,
Τα πραγματα ειναι απλα.βαζει δελεαρ 140 €.προσπαθει να αποφυγει τα μαθηματα,εσυ βαριεσαι να περιμενεις,θα κοπεις κ θα σου παρει 150€ για καθε εξεταση κ να που ηταν το κερδος.παραπλανητικη η διαφημηση των 140€ αφου τα λεφτα για την εξεταση βαπτιστηκαν"εξεταστρα" κ με ψιλα γραμματα κ οχι λεφτα που παιρνει ο δασκαλος για να σε παει εξετασεις.ετσι η σχολη σου πηρε 700€,τα "εσταξες"κ ολας κ αυτο ηταν ενα φτηνο διπλωμα.μονο που κ πληρωσες κ δεν εχεις μαθει να οδηγας κ τωρα σε περριμενει ο δρομος να ανακαλυψεις μονος σου,αυτο που επρεπε να σε εχουν μαθει,,

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ !!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΙΑ ??????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!ΤΩΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ!!ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΩ ΟΜΩΣ ....ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να κάνεις καταγγελία στο Υπουργείο Μεταφορών για να μην την πάθουν και άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ότι πληρώνεις παίρνεις τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Ας αποφασίσει ο Θεός.
Εμείς οι υπόλοιποι, ερχόμαστε πάντα δεύτεροι.

Ανώνυμος είπε...

Όχι το είπα λάθος.Πρώτος έρχεται πάντα ο Θεός και τελευταίοι πάντα εμείς.Ας γίνει το θέλημά του.

Ανώνυμος είπε...

Όχι το είπα λάθος.Πρώτος έρχεται πάντα ο Θεός και τελευταίοι πάντα εμείς.Ας γίνει το θέλημά του.

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ εκ μέρους μου συγγνώμη για όλα και σας συγχωρώ για όλα υπεύθυνοι της σχολής.

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ εκ μέρους μου συγγνώμη για όλα υπεύθυνοι της σχολής, και σας συγχωρώ επίσης για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Να πω και κάτι άλλο εκ μέρους μου στον κόσμο,
αν θέλετε παιδιά να γίνει σωστά η δουλειά σας να πάτε σε άλλη σχολή κι όχι εδώ, μιλάω εκ πείρας δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

" Να πω και κάτι άλλο εκ μέρους μου στον κόσμο,
αν θέλετε παιδιά να γίνει σωστά η δουλειά σας να πάτε σε άλλη σχολή κι όχι εδώ, μιλάω εκ πείρας δυστυχώς. "

Άποψή μου.

Ανώνυμος είπε...

Vre apateona den ntrepese me ta maimou autokinita k mixanakia dithen oti enai ekpedeutika to mple (ksereis esu) k to mauro to trimpourdelo...kseftiliou Grammatikaki...eisai k apo tin kriti...apateona tou eona :(

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε μαγκα καλα τα λες εσυ!!!μηπως και ξυπνισει ο κοσμος...

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλος οδήγησης
Παιδιά ο νόμος μας υποχρεώνει να σας κάνουμε 21 θεωρητικά μαθήματα και 25 πρακτικά (για δίπλωμα αυτοκινήτου),σύνολο 46 μαθήματα.Και 10 ευρώ το μάθημα να κοστολογείται στην ξεφτίλα,το σύνολο είναι 460 ευρώ.Χωρίς να υπολογίζω βενζίνες και Φ.Π.Α. Οπότε μην τρώτε το παραμύθι της εκάστοτε προσφοράς.Να απαιτείτε να μάθετε σωστά οδήγηση.Είναι πολύ σοβαρό θέμα.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε εγω εδωσα εξετασεις me τα auto poios eisai pou milas kai ta mauhmata ginontai apo poly kaloys ekpaideytes ,an eixes diabasei empiriko ua hxeres thn frasei fonazoyn alla den exoyn tipota na poyn .

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά για να ξαναπώ την άποψή μου σαν πρώην πελάτης, δεν θα ξαναπήγαινα σε αυτήν την σχολή οδηγών και που πήγα όμως, σηκώθηκα και έφυγα δεν έκατσα, πήγα αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Mia xara to paleyei o anuropos kai apodeijeis dinei kanonika kai osoi lete oti den sas dinei zitisate kai den peirate .to diplvma einai to poio fthno tis agoras kai h exipiretish einai epaggelmatikh kai aytos mporei kai thelei na prosferei ,eseis poy fvnazete ti kanete kai ti mporeite na dvsete .eseis loipon thelete alla den mporeite .

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ DO IT NOW ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΟΥΤΕ 19 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑ .ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ .ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΣΧΕΙΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω το κάτα πόσον εσύ που έγραψες το παραπάνω σχόλιο είσαι
πελάτης ή από την ίδια τη σχολή οδηγών,

αλλά θα πω απο την εμπειρία μου
σ'αυτήν τη σχολή ότι το μετάνιωσα
που πήγα και σηκώθηκα και πήγα
αλλού σε άλλη σχολή για να πάρω
το δίπλωμα.

Η συμβουλή μου είναι να πάτε
αλλού.

Όποιος θέλει ακούει.

Άσε που πιστεύω ότι θα έπρεπε
να γίνει καταγγελία στο Υπουργείο
Μεταφορών για αυτούς αν δεν έχει
γίνει ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φθηνά αλλά οφείλετε εσείς από
τη σχολή να εξυπηρετείτε καλά και
να μην με ταλαιπωρείτε για να μου
κάνετε μάθημα όπως και γινόταν.

Για να πουμε την αλήθεια δηλαδή.
Για αυτό και έφυγα και πήγα αλλού
και ίσως όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Και γω είχα αγοράσει το κουπόνι τους
φίλε μου και το αποτέλεσμα ποιο
ήταν ?

Δεν άντεξα και σηκώθηκα και πήγα
αλλού.Η υπομονή έχει και τα όριά της.

Ανώνυμος είπε...

Και γω είχα αγοράσει το κουπόνι τους
φίλε μου και το αποτέλεσμα ποιο
ήταν ?

Δεν άντεξα και σηκώθηκα και πήγα
αλλού.Η υπομονή έχει και τα όριά της.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν προτείνω αυτή τη σχολή οδηγών
σε άλλους.Άποψή μου από την εμπειρία
που είχα αφού εκεί ήμουν αρχικά.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φίλε που λες " ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ "
μάθε ότι ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του αρκεί να το κάνει κόσμια.
Έτσι λέω.

Ανώνυμος είπε...

καλα να παθουν ολα τα προβατα που θελουν διπλωμα με 150 λες και ειναι σωβρακο.ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ......συνεχιστε παιδια ολοι στον ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΙ............ΠΡΟΒΑΤΑ........

Ανώνυμος είπε...

Φίλε όταν πολύς κόσμος δεν έχει
πολλά λεφτά δεν θα διαλέξει το
σχετικά φθηνό ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ευτυχώς που διάβασα τα σχόλια σας γιατί ήθελα να αγοράσω με μια φίλη μου την προσφορά αλλά τελικά άλλαξα γνώμη..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ..Πρέπει να είναι μεγάλος "ληστής" ...

Ανώνυμος είπε...

παιδιά όποιος δεν λαδώνει μην πάτε σε αυτούς..μεγάλα λαμόγια όλοι τους.. ειδικά οι οδηγοί και η λέρα ο μιχάλης (οχι ο ιδιοκτήτης αλλά ο οδηγός)...να ξέρετε πως βάζει λεφτά στην τσέπη του αρκετά..το παίζει ότι δεν πάει το λάδωμα και μετά κάνει τον μεσάζων σαν γνήσια πόρνη.. σκατά άνθρωποι σιχάματα μακριά..και όσους μαθητές του λαδώνουν τους προσέχει ενώ όσους όχι δεν τους βοηθάει...όλα για την βίζιτα...δεν τους ξεπλένει ούτε η κολυμπήθρα του Σιλωάμ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ Μιχαλη και ηταν Κυριος λαμογιο εισαι εσυ καραγκιοζης και η σχολη ειναι απο τις καλυτερες.

Ανώνυμος είπε...

RE FILE KAI SE ALLES SXOLES NA PAS TO IDIO DEN KANOYN TOYLAXISTON AYTOI SE PERNANE ALLA OTAN YPARXEI ANXOS EINAI MATHIMATIKA BEBAIO OTI THA KANEIS LATHOI.DEN FTENAI PANTA OI EJETASTES GIATI OTAN PERNAEI KAPOIOS LEEI PERASA OTAN KOBETAI LEEI ME KOCANE.OI POIO POLLOI KOBONTAI DIKAIA GIATI DFN YPARXEI H SOSTH EKPAIDEYSH STHN ELLADA AKOMA SAN EPIPEDO LAOY KAI SOSTH PEDEIA .EGO TELEWIOSA GERMANIA KSAI KATI PARAPANO JERO..............

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΖΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΡΙΛΙΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΦΥΓΑ Κ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Κ ΣΤΟ ΣΔΟΕ.ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ GROUPON Κ ΣΥΝΑΦΗ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Κ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΖΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΦΤΑΣΑ ΑΠΡΙΛΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Κ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΦΥΓΑ Κ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΙΠΛΩΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Κ ΣΤΟ ΣΔΟΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ GROUPON Κ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Κ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .ΑΛΛΑ ΠΟΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ι Α !

1) ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ- ΔΙΝΕΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

2) ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

3)ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ

4) ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ

5) Σ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ-ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΔΑ...ΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΠΗΓΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΔΗΓΗΣΗ.

ΠΑΙΔΙΑ, ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 228   Νεότερο› Νεότερο»