ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

BANSKO / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 90 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 60 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Αθήνα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 110 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Αθήνα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 80 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 75 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 105 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Αθήνα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 95 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Αθήνα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 125 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: