ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΤΗΣ&ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΤΑΤΟΥΑΖ-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY SALON"

20€ για μία βαφή ρίζας για την τέλεια κάλυψη των λευκών,σε συνδυασμό με ένα υπέροχο χτένισμα και μία μάσκα ενυδάτωσης!!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι, αρxικής αξίας 55€! 
33€ για ένα βαθύ καθαρισμό πλάτης ή προσώπου με ατμό και όζον,για ενυδάτωση,λεύκανση και σύσφιξη για αφαίρεση από μαύρα στίγματα,σημάδια γήρανσης,πανάδες ή για πρόσωπα με ακμή,για γυναίκες και άνδρες!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 80€!
20€ για μία βιολογική αποτρίχωση με χαλάουα για στήθος,πλάτη ή full bikini,χωρίς να δημιουργηθεί κανένας ερεθισμός!Μία προσφορά από το Beauty Salon,αρχικής αξίας 40€!
15€ για ένα χτένισμα βραδίνο ή απογευματινό με τη βοήθεια ηλεκτρικής πρέσσας για ίσιωμα,μπούκλες ή διάφορα σχέδια σε κοτσίδες.Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 30€!!
18€ για ένα γυναικείο κούρεμα,λούσιμο και χτένισμα!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 35€!
35€ για μία περμανάντ ή φόρμα για όμορφες μπούκλες στα μαλλιά σας,,ΔΩΡΟ μία μάσκα ενυδάτωσης ή ένα χτένισμα ή ένα κούρεμα !Μία προσφορά από το Beauty Salon,αρχικής αξίας 75€!
32€ για ανταύγειες ξανθές,κόκκινες,χάλκινες,καστανές σκούρες σε μαλλιά άσπρα ή ξανθά, με κούρεμα ή ίσιωμα ή σχηματισμό φρυδιών!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 80€!
20€ για ένα αναζωογονητικό-μυοχαλαρωτικό full body massage,για γυναίκες και άνδρες !Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 40€!
55€ για 6 θεραπείες προσώπου με οξέα φρούτων, που καταπολεμά τις πανάδες και τις κηλίδες,διάρκειας τριών εβδομάδων!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 160€!
115€ για 10 συνεδρίες μασάζ κατά της κυτταρίτιδας,διάρκειας 40 λεπτών η κάθε συνεδρία,με συμπλέγματα δραστικών και 100% φυσικών εκχυλισμάτων!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 200€!
20€ για ένα θεραπευτικό πεντικιούρ,με εξειδικευμένες μεθόδους για διάφορες παθήσεις των ποδιών,όπως για την αντιμετώπιση μυκήτων,κάλων και σκληρύνσεις! Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 36€!
12€ για μία Χένα Τατουάζ, σε περιοχή του σώματος της δικής σας επιλογής!Μία προσφορά από το Beauty Salon,αρχικής αξίας 24€!
12€ για μία αποτρίχωση με χαλάουα στο άνω χείλος και έναν σχηματισμό φρυδιών!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 30€!
45€ τέσσερις Συνεδρίες ανάπλασης προσώπου για Θεραπεία ενυδάτωσης κατά των ρυτίδων,Peeling για full αναζωογόνηση και Σύσφιξη προσώπου και λαιμού με βιολογικά προιόντα!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 120€!
13€ για ένα θεραπευτικό μάσαζ,σε πλάτη,πόδια,δάχτυλα,αυχένα και μέση με ζεστό λάδι!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 50€!

Δεν υπάρχουν σχόλια: