ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 17ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ/ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER/ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ/ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "HAIR AND BEAUTY SPA BY LIPOGEN"

 19€ για 1 βαφή για όλο το κεφάλι, 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 κούρεμα και 1 λούσιμο, με επαγγελματικά προϊόντα LOreal, για να δώσετε στα μαλλιά σας το look που εσείς επιθυμείτε, από το Hair and Beauty Spa by Lipogen στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 80€. Έκπτωση 76%.

 12€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου διάρκειας 1:40 λεπτά και 1 θεραπεία ενυδάτωσης διάρκειας 30 λεπτά για ενυδάτωση, λάμψη και άμεση προστασία του προσώπου σας, θεραπεία ιδανική για άντρες και γυναίκες, από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο ομορφιάς Lipogen, στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 100€. Έκπτωση 88%.
 Best Offer! Μόνο 15€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser 4ης γενιάς (Lumenis ισραηλινής κατασκευής) για όλους τους τύπους δέρματος στην περιοχή που επιθυμείτε, για γυναίκες και άνδρες, απο έμπειρους επαγγελματίες στο κέντρο αισθητικής Lipogen Νέας Σμύρνης. αξίας 350€. Έκπτωση 96%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: