ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 5ΕΥΡΩ ΣΤΟ "iMAGE COIFFURE"


 Ανδρική Περιποίηση Μαλλιών!!5€ από 10€ για ένα (1) Ανδρικό Κούρεμα, ένα (1) Λούσιμο και Styling Μαλλιών από το Κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (δίπλα στην στάση μετρό Συγγρού-Φίξ). Έκπτωση 50%!!

 5€ για μια ανδρική περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει λούσιμο, κούρεμα & styling, στο Image Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ, αρχικής αξίας 10€.
 19€ από 50€ για βαφή, λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα και μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών, ή εναλλακτικά 22€ από 80€ για ανταύγειες, ρεφλέ, λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα και μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών, στο Image Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ.
 19€ από 65€ για ένα πακέτο περιποίησης και ανανέωσης μαλλιών που περιλαμβάνει μία (1) Βαφή μαλλιών, ένα (1) Κούρεμα, ένα (1) Χτένισμα, ένα (1) Λούσιμο και μία (1) Μάσκα Αναδόμησης/Ενυδάτωσης Μαλλιών από το Κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (δίπλα στην στάση μετρό Συγγρού-Φίξ). Έκπτωση 71%!!

 25€ για ολόισια, μεταξένια και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά έως και 5 μήνες, με την επαναστατική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Treatment (χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης), στο Image Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ, αρχικής αξίας 45€.

Δεν υπάρχουν σχόλια: