ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59€ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ISTHMIA PRIME HOTEL"

 59€ από 120€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά! 
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: