ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΕΝΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ECOCLEAN SOLUTIONS

 Κάντε την Τέντα σας καινούρια μόνο με 39€! Περιλαμβάνει έναν Οικολογικό Καθαρισμό μίας ΤΕΝΤΑΣ έως 5 μέτρα, με προηγμένα υλικά και πιεστικά μηχανήματα καθαρισμού και απολύμανσης για μύκητες, βακτηρίδια, μούχλα, ατμοσφαιρική ρύπανση και καυσαέρια! Ο καθαρισμός γίνεται επί τόπου στο χώρο σας, δε χρειάζεται να ξεμονταριστεί. Ισχύει για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από την Eco Clean Solutions!
39€ Μόνο για Καθαρισμός Τεντών επι τόπου στον χώρο σας χωρίς να την ξεμοντάρετε, με προηγμένα υλικά καθαρισμού και απολυμάνσεις για μύκητες βακτηρίδια μούχλα και την ατμοσφαιρικη ρύπανση καυσαέρια με πιεστικά μηχανήματα, από την Εcoclean Solutions σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής! Αρχικής Αξίας 90€ - έκπτωση 56%
 Πλήρης οικολογικός βιοκαθαρισμός τέντας με προηγμένα υλικά καθαρισμού και απολύμανσης, για απομάκρυνση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αλλά και εξάλειψη μυκητών & βακτηριδίων που δημιουργούν μούχλα, επί τόπου στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί ξεμοντάρισμα, από την "Eco Clean Solutions" με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: