ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Mr GREEDY

Γεια σας,

Ενα συστηματάκι με 5 αγώνες θα προτείνω για σήμερα λοιπόν με 2 καλά σημεία απο Γερμανία και 3 λογικά απο την Αγγλία. Βάζουμε 5 ευρουλάκια στιν 5άδα της οποίας η απόδοση είναι 142 στην Betfair και 83 στον ΟΠΑΠ. Επίσης παίζουμε και τις 3άδες για κάλυψη.

Καλή τύχη

1

FC Koln v Leverkusen (1@ 4.53)

2

Mainz v Frankfurt (2@ 3.9)

3

Blackburn v Bolton (1@ 1.88)

4

Dag and Red v Carlisle (1@ 1.94)

5

Millwall v Swansea (1@ 2.18)

5-Folds

Selections

Odds

Stake

Potential win

1,2,3,4 and 5

141.95

€5.00

€704.75

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ EXTREME SPORTS ΜΑΘΗΜΑΤΑ KITESURF " EXTREME SPORT "

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

 


Τρέχουσα προσφορά: 48€ για να γίνετε λάτρεις των extreme sports, μέσα από μία 3ωρη εκπαίδευση Kitesurf από έμπειρους δασκάλους, με εξοπλισμό, θεωρία και πέταγμα με αετό, μία δυνατή εμπειρία από το Extreme Spot, αξίας 120€ - έκπτωση 60% 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ " ΒΑΡΥΤΙΜΗ ARTISTIC TEAM "


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ LECHAT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ )ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

 

10€ για την ολοκληρωμένη περιποίηση σας από τους επαγγελματίες του είδους τους για λεμφικό μασάζ διάρκειας 60 λεπτών ιδανικό για γυναίκες & άντρες που περιλαμβάνει μασάζ προσώπου & ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος, από το σαλόνι ομορφιάς "Βαρυτίμη Artistic Team", στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 50€.
Έκπτωση 80%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ SERVICE AIR CONDITION " SOURCE COOL "


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

 

 

Deal:
15€ για service-συντήρηση μιας κλιματιστικής συσκευής (έως 24000 BTU) στο χώρο σας (σε όλη την Αττική), για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού σας και να εξοικονομήσετε χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, αρχικής αξίας 
40€.
Έκπτωση 63%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ KART ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ " DRIVER PARK "


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα Προσφορά: 

€6 
από €13. 
Έκπτωση: 
54% 

Για Ένα (1) δεκάλεπτο δυνατής οδηγικής εμπειρίας με Kart για στιγμές έντονης δράσης, στη μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή πίστα της Ελλάδος στο “Drive Park”… και δάμασε χρόνο, ταχύτητα, αδρεναλίνη και τιμές!

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ GILLI DIET ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΙΤΑ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ( ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ MY SECRET DIET )ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα προσφορά: 10€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 100€ για να χάσετε 4 έως 6 κιλά σε ένα μήνα, επιλέγοντας όποιο από τα διατροφικά προγράμματα αδυνατίσματος της Gilli Diet επιθυμείτε. Καθημερινή παράδοση μενού στον χώρο σας και παρακολούθηση από διαιτολόγο-διατροφολόγο. Έκπτωση 90%

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΒΑΡΚΙΖΑ " ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΝΕΙ "

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥΒLUCKY ΓΛΥΦΑΔΑ )ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.




Τρέχουσα προσφορά: 18€ για ένα απολαυστικό γεύμα 2 ατόμων, που περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή από μενού στο φημισμένο ψητοπωλείο Το σουβλάκι που σε ψήνει στη Βάρκιζα. Αρχικής Αξίας 32€ - έκπτωση 44%