ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΩΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ LASER APL ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ " COIFFURE ΣΤΕ.ΜΑ " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ολοκληρωμένες Προτάσεις Ομορφιάς και New Look... για Εντυπωσιακή Ανανέωση στα Μαλλιά σας (για Γυναίκες, Άνδρες και Παιδιά) στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο του Coiffure ΣΤΕ.ΜΑ στην Τσιμισκή! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ (από 36 ευρώ) για Δύο (2) Γυναικεία Χτενίσματα, Δύο (2) Θεραπείες Αναδόμησης και Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 11 ευρώ (από 32 ευρώ) για Ένα (1) Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης και Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόλις με 6 ευρώ (από 13 ευρώ) για Ένα (1) Κούρεμα, Λούσιμο και Styling Μαλλιών (Ανδρικό ή Παιδικό)!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ " ΘΕΛΞΙΣ "

Εντυπωσιακή Λάμψη και Ανανέωση του Προσώπου σας εν' όψει της Χειμερινής αλλά και Εορταστικής Περιόδου, με 2 Ολοκληρωμένες και Πολύτιμες Προτάσεις Ομορφιάς, στο Απόλυτα Εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Θέλξις! Μόλις 14 ευρώ για Έναν (1) Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, Peeling και Μάσκα Ενυδάτωσης (Διάρκειας 75 έως 120 λεπτών) ή Μια (1) Ολοκληρωμένη Θεραπεία Αντιγήρανσης Προσώπου με Βιταμίνη C με ισχυρή Αντιοξειδωτική και Αντιγηραντική δράση (Διάρκειας 45 λεπτών)! Και στα Δύο Πακέτα παρέχεται Μασάζ Προσώπου, Αυχένα και Ντεκολτέ! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΩΝ " ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ - DANCE FLOOR "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΕΙΣΟΔΟΣ 1 ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ KICK BOXING " EXTREME FIGHTING " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ / PILATES - YOGA - SHIATSU - REJUVANCE " BODYMIND BALANCE " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / DELUXE ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ KARNIA ( ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ - ΚΟΛΙΕ )

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SENTRY ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ OMEGA Η POTENT

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ RIDDEX PLUS - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ BAG PACK - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΖΕΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ FLEEC

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ MASSAGE-PRO VIBRATION SAUNA HEAT

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΙΝΙΑΤΑ - ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / HI-TECH TABLET PC 7" - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ IZZY ΜΕ ΙΣΧΥ ΕΩΣ 2000 WATT

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟ ΚΑΜΒΑ Η ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΓΙΑ IPOD - BASE SPEAKER SYSTEM

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΚΑΡΤΕΣ STIRIXIS ΥΓΕΙΑΣ GOLD ΚΑΙ BEAUTY CARD

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΡΟΛΟΓΙΑ MARC ECKO

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ - ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΚΕΣ " ΟΠΤΙΚΑ ΔΑΜΟΥΛΑ " ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Για ένα (1) μοναδικό επώνυμο ζευγάρι γυαλιά ηλίου με απλό ή polarized φακό, προστατεύοντας τα μάτια σας από τον ύπουλο χειμωνιάτικό ήλιο και ανακαλύπτοντας το προσωπικό σας στιλ, μέσα από μια γκάμα 300 σχεδίων της νέας collection 2012 με επώνυμες μάρκες, όπως Iceberg, Tommy Hilfiger, Guess, Jean Paul Gaultier, Rebecca Blu, 3 Guys, Americanino, Carlo Rossi και όχι μόνο, από το κατάστημα που …τραβάει τα βλέμματα κάθε μέρα, τα Οπτικά “Δαμουλά” στην περιοχή Χαριλάου! Χειμωνιάζει, προστάτεψε τα μάτια και το στιλ σου!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ " E-SEASONS.GR "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ - T-SHIRTS CALVIN KLEIN / ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΚΟΝΙΣΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΗΛΙΟ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ / 5ΗΜΕΡΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / 4ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ελάτη Τρικάλων: 255€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι. Μια καταπληκτική προσφορά για όλη την εορταστική περίοδο.Σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, χειμωνιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα ! Ισχύει από 19/12/12 - 08/01/2013! 

Ελάτη Τρικάλων: 425€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι.Μια καταπληκτική προσφορά για όλη την εορταστική περίοδο.Σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, χειμωνιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα ! Οι ομορφότερες γιορτές θα είναι φέτος! Ισχύει από 19/12/12 - 08/01/2013! 

Ελάτη Τρικάλων: 339€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι.Μια καταπληκτική προσφορά για όλη την εορταστική περίοδο.Σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, χειμωνιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα ! Περάστε τις γιορτές με τον ομορφότερο τρόπο ! Ισχύει από 19/12/12 - 08/01/2013! 

Ελάτη Τρικάλων: 89€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε διαμέρισμα με τζάκι. Κάντε μια υπέροχη εκδρομή οικογενειακά και οικονομικά! Σε έναν πανέμορφο δημοφιλή προορισμό και με διαμονή σε ένα διαμέρισμα που σας παρέχει όλες τις ανέσεις. Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών! 

Ελάτη Τρικάλων: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα . Στον πανέμορφο αυτό προορισμό μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Περιορισμένος αριθμός κουπονιών , αποκτήστε την τώρα! 

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL ΕΡΩΦΙΛΗ 3* " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ / 3ΗΜΕΡΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " CHALET MARITINA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / 3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΓΙΑ 2 - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ( ΑΝΟΙΞΗ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ / ΔΙΑΜΟΝΗ " BOUTIQUE HOTEL ANIXI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αττική (Άνοιξη) - 45€ από 90€ (Έκπτωση 50%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Πολυτελή Σουίτα με Τζάκι και πρωινό, στην Άνοιξη στο πρωτότυπο Boutique Hotel Anixi! Για ένα παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχετε Late Check Out στις 16:00! Ζήστε στιγμές πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, σε ένα χώρο που συνδυάζει την αίγλη της παλιάς εποχής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ένα κομψό και άνετο περιβάλλον!!!

Αττική (Άνοιξη) - 40€ από 80€ (Έκπτωση 50%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Deluxe Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στην Άνοιξη στο πρωτότυπο Boutique Hotel Anixi! Για ένα παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχετε Late Check Out στις 16:00! Ζήστε στιγμές πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, σε ένα χώρο που συνδυάζει την αίγλη της παλιάς εποχής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ένα κομψό και άνετο περιβάλλον!!!

Αττική (Άνοιξη) - 30€ από 60€ (Έκπτωση 50%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Basic Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στην Άνοιξη στο πρωτότυπο Boutique Hotel Anixi! Για ένα παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχετε Late Check Out στις 16:00! Ζήστε στιγμές πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, σε ένα χώρο που συνδυάζει την αίγλη της παλιάς εποχής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ένα κομψό και άνετο περιβάλλον!!!

ΦΛΩΡΙΝΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ATERON SUITES & SPA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΕΡΡΕΣ ΛΑΙΛΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΞΕΝΩΝΑΣ - ΚΑΝΕΛΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΕΡΡΕΣ, ΛΑΪΛΙΑΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 13€ σε προσφορά 109€ για 3 άτομα, και για 3ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινο δωμάτιο στον ξενώνα Κανέλα στο Λαϊλιά Σερρών. Πετρόχτιστο συγκρότημα, σε υψόμετρο 1600μ σε μια μαγευτική τοποθεσία μέσα στα δέντρα, δίπλα στο φαράγγι του Αγγίτη και μόλις 4 χλμ από στην κορυφή του χιονοδρομικού του Λαϊλιά. Ισχύει ως 20/12!
ΣΕΡΡΕΣ, ΛΑΪΛΙΑΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 10€ σε προσφορά 89€ για 2 άτομα, και για 3ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στον ξενώνα Κανέλα στο Λαϊλιά Σερρών. Πετρόχτιστο συγκρότημα, σε υψόμετρο 1600μ σε μια μαγευτική τοποθεσία, δίπλα στο φαράγγι του Αγγίτη και μόλις 4 χλμ από στην κορυφή του χιονοδρομικού του Λαϊλιά. Ισχύει ως 20-12!

ΣΕΡΡΕΣ, ΛΑΪΛΙΑΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 18€ σε προσφορά 150€ για 4 άτομα, και για 3ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε σουίτα 2 χώρων με τζάκι και Jacuzzi, στον ξενώνα Κανέλα στο Λαϊλιά Σερρών. Πετρόχτιστο συγκρότημα, σε υψόμετρο 1600μ σε μια μαγευτική τοποθεσία, δίπλα στο φαράγγι του Αγγίτη και μόλις 4 χλμ από στην κορυφή του χιονοδρομικού του Λαϊλιά. Ισχύει ως 20/12!

ΣΕΡΡΕΣ, ΛΑΪΛΙΑΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 10€ σε προσφορά 99€ για 2 άτομα, και για 3ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι στον ξενώνα Κανέλα στο Λαϊλιά Σερρών. Πετρόχτιστο συγκρότημα, σε υψόμετρο 1600μ σε μια μαγευτική τοποθεσία μέσα στα δέντρα, δίπλα στο φαράγγι του Αγγίτη και μόλις 4 χλμ από στην κορυφή του χιονοδρομικού του Λαϊλιά. Ισχύει ως 20-12!

ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / 3ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " SILVA SUITES " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝΟ " AGOUDIMOS LINES "