ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΙΛΙΣΙΑ:ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΕΞΩΤΙΚΟ MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ"

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΜΕ 22 ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟ "IMAGE COIFFURE"

Βαφή, λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα & μάσκα μαλλιών με 19€ ή ανταύγειες, ρεφλέ, λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα & μάσκα μαλλιών με 22€! Στο Image Coiffure στο Νέο Κόσμο!

. 16€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης για φυσική προστασία και λάμψη, για όλα τα μήκη μαλλιών, και χαρίστε απαράμιλλη γοητεία στα μαλλιά σας, στο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ). Αξίας 60€. Έκπτωση 73%.



 Full Pack για τα μαλλιά σας στην Καλύτερη τιμή!! Βαφή-Χτένισμα-Κούρεμα+Μάσκα ΕνυδάτωσηςΜια Προσφορά που Συμπεριλαμβάνει όλο το Πακέτο της Περιποίησης των Μαλλιών σας Μόνο με 18€ απο Αρχική Τιμή 60€! Ευκαιρία για Πλήρη Ανανέωση απο το Immage Coiffure στο Νέο Κόσμο Λίγα Μέτρα απο το Μετρό ( Στάση Συγγρού - Φίξ )

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ 139ΕΥΡΩ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL"

Εορταστική απόδραση, 2 ατόμων, στο «μπαλκόνι» του Πηλίου, την μαγευτική Μακρινίτσα! 109€ για τρεις ημέρες, σε double room με πρωινό καθώς και 20% επιπλέον έκπτωση στο εορταστικό γεύμα στο παραδοσιακό Άλκηστις Hotel!



 Πρωτοχρονια στην Πορταριά του Πηλίου!! 150€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο ALKISTIS Hotel, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και για τα 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο. Ισχύει για τις ημερομηνίες από 29 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου!!


 Για ένα εορταστικό τριήμερο (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα) με δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και ημιδιατροφή ή με μόλις 139€ για 2 άτομα και 2 παιδιά έως 12 ετών και ημιδιατροφή στην μαγευτική Πορταριά Πηλίου στο Alkistis Hotel και αποδράστε τις γιορτές ποιοτικά και οικονομικά!
 ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ σε ένα απο τα μεγαλύτερα Ξενοδοχεία στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ το Alkistis Hotel για 3μέρες/2νύχτες ΚΑΙ για τα 2 άτομα με 90 € αντί για 180€Παρέχεται Πρωινό και Σερβιρισμένο Βραδινό Γεύμα.Late check in και late check out!


ΖΕΜΕΝΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-2/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ"


 Μοναδική προσφορά από το ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ, μόλις πέντε λεπτά από την ΑΡΑΧΩΒΑ!!55€ από 92€ για ένα 2ήμερο (1 διανυκτέρευση) δύο ατόμων, σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, πρωινό, early check in και late check out στο “Χάνι Ζεμένου”, 5χλμ από την Αράχωβα. Ιδανικό σημείο για να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις σας στην Αράχωβα και στις γύρω περιοχές!! Έκπτωση 40%!!

Διαμονή στο Ξενοδοχείο Χάνι Ζεμένου στην Αράχωβα σε δίκλινο δωμάτιο, με υπέροχη θέα, παραδοσιακό πρωινό, early check-in και late check-out, μόνο με 55€ από 92€ για μία (1) διανυκτέρευση και για τα 2 άτομα!

 Απόδραση στην Αράχωβα!! 55€ για μια αξέχαστη εμπειρία 2 ατόμων, στον πιο όμορφο προορισμό με μία διανυκτερεύση σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, πρωινό, early check in και late check out στο “Χάνι Ζεμένου”, μόλις 5χλμ από την Αράχωβα. Αρχικής αξίας 92€. Έκπτωση 40%.


55€ για ένα μαγευτικό 2ήμερο στο Ζεμενό Αράχωβας με μία (1) διανυκτέρευση 2 ατόμων, με Πρωινό, σε Δίκλινο Δωμάτιο με Early check in - Late Check out, στο Hotel Χάνι του Ζεμενού! Αρχικής αξίας 110€. Έκπτωση 50%!
120€ για ένα μαγευτικό 3ήμερο δύο (2) ατόμων στην Αράχωβα με 2 διανυκτερεύσεις, με Ημιδιατροφή, ένα Παιδί έως 5 ετών δωρεάν σε Δίκλινο Δωμάτιο με Early check in - Late Check out, στο Hotel Χάνι του Ζεμενού! Αρχικής αξίας 240€. Έκπτωση 50%!

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΙΝΑΖ ΣΤΟ "THE WHITE FANTASY"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΟ "AZALEA SPA"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΟΤΕΙΟ "ΑΝΑΠΟΔΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΤ ΠΟΚΕΡ ΜΕ 300ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ"

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ ΣΤΟ CLUB 1221

 12€ Μόνο το Άτομο ή 21€ τα δύο Άτομα, για Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτού (open bar), στο 1221 Club στη Γλυφάδα! Διασκεδάστε και Χορέψτε με Ήχους από όλο το Φάσμα της Μουσικής, Ελληνική και Ξένη, Καινούρια και Παλιά, πότε Ζωντανή πότε με DJ, παρέα με το Αγαπημένο σας Ποτό! Σίγουρα μιλάμε για Αξέχαστες Βραδιές! Ισχύει και για τις Γιορτές! Καλή Σας Διασκέδαση!
12€ για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ της επιλογής σας (open bar) για ένα άτομο Ή 21€ για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ της επιλογής σας (open bar) για δύο άτομα. Η προσφορά ισχύει κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ένα Club διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Στην αρχή με ξένη mainstream μουσική με φοβερές αλλαγές από τους Dj και στη συνέχεια απογειώνεται η ατμόσφαιρα με την έναρξη των Ελληνικών. Ουσιαστικά είναι ένα Club με Live εμβόλιμες ενέσεις διασκέδασης το οποίο πρέπει να το βιώσεις για να το καταλάβεις. Είναι κάτι το διαφορετικό. Στο απόλυτο 1221 CLUΒ στην Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 25€/50€. Έκπτωση 52%/58%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ MR.LAMP

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ Η ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ "GOSSIP CAFE-MUSIC"

ΤΡΙΠΟΛΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO54 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "MAGIC STAGE"