ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ/ΚΟΜΕΝΤΙ "ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ& ΤΗΝ ΝΤΑΙΑΝ ΚΙΤΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "CINE ΑΥΡΑ"



 Για Δύο (2) Εισιτήρια Εισόδου (μόνο 4 ευρώ κατά άτομο) για Απολαύσετε Μία ή Δύο Ταινίες στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, Μπροστά στη Θάλασσα, με Άνετο parking, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Δείτε Μία Ταινία Επιλογής σας ή Δύο Ταινίες Συνεχόμενες… με την Ρομαντική Κομεντί Κι Όμως… Γίνεται, στην Πρώτη Κινηματογραφική Συνάντηση των Χολιγουντιανών Αστέρων Μάικλ Ντάγκλας και Ντάιαν Κίτον… και την Υπέροχη Κομεντί Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν , με τους Αγαπημένους Οντρέ Τοτού, Ρομέν Ντιρίς, Σεσίλ ντε Φρανς και Κέλι Ράιλι! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της Αριστουργηματικής και Πολυδιαφημισμένης Κωμωδίας του Νικολάι Γκόγκολ Παντρολογήματα, με ένα Υπέροχο Casting Ηθοποιών με τους Αγαπημένους Γιάννη Μπέζο, Χρήστο Λούλη, Ναταλία Τσαλίκη, Κατερίνα Λυπηρίδου, Κώστα Μπερικόπουλο, Τάσο Γιαννόπουλο, Δημήτρη Δεγαΐτη, Σύρμω Κεκέ, Παναγιώτη Κατσώλη και Όλγα Ιωσηφίδου...για 4 Μοναδικές Παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Κατερίνη, Σίβηρη και Καβάλα! Απολαύστε Διασκεδάζοντας...μέχρι Δακρύων μια Επίκαιρη όσο ποτέ Κωμωδία σε Μετάφραση και Σκηνοθεσία του Μοναδικού Γιάννη Μπέζου! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΤΗΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ANEMOESSA APARTMENTS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΜΥΡΩΔΙΕΣ" ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΣΚΥΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SKIROS PALACE

MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ "VINOBEEROTECA" ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 17.9 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6-10 ΕΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ ΜΠΑΛΟΥΞΑΚΙ

6 ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ AQUALENS UV ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ EMEK OPTICAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΣΗ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ&ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10.9 ΕΥΡΩ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "ART GRAND HOTEL"

 165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΤΟΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ GOLDEN BEACH HOTEL