ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΨΙΑ-ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ

 Σετ με 3 Ταψιά Royalty Line, με BIO Anti-Bacterial Κεραμική Επίστρωση, από 26,9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!

 Σετ Μαγειρικά Σκεύη KAISERHOFF 9 τεμαχίων, με Κεραμική Επίστρωση από 59€! Από την Hellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!
Σετ από μαγειρικά σκευή 16 τεμαχίων της Royalty Line από 89.9€!! Με εγγύηση 20 χρόνων! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ενα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας!

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ"

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EPIXENIA OFITEIA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΕΝΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EPIXENIA DRYS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 219ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ACTION ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΣΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Μ'ΑΣΤΕΡΙΑ"

Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με ή χωρίς Ποτό για να Απολαύσετε την Μεγάλη Γιορτινή Μουσική Παράσταση Ένας Ουρανός μ' Αστέρια με τον Μοναδικό Μίμη Πλέσσα πλαισιωμένο Ερμηνευτικά από τον Πολυαγαπημένο Κώστα Μακεδόνα, τον Μελωδικό Σπύρο Κλείσσα, και την Ανεπανάληπτη Τουρκάλα Τραγουδίστρια Fide Koksal, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014, στη Μουσική Σκηνή Love Casual Living ! Μια Παράσταση γεμάτη Αγαπημένα Τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, με Αθάνατα κομμάτια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο που μας έκαναν να Τραγουδήσουμε, να Χαρούμε, να Ερωτευτούμε...Τραγούδια Εμβληματικά που έχουν Αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες και έχουν τραγουδηθεί από όλους τους Μεγάλους Ερμηνευτές της Ελληνικής Σκηνής...Μεγάλα Λαϊκά Τραγούδια που έχουν αφήσει Εποχή...Μοναδικές και Πασίγνωστες Μπαλάντες... και πάντα μια δόση Jazz που τόσο αγαπάει ο Μαέστρος και ταιριάζει στο κλίμα των Εορταστικών ημερών!!!  

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ "EN RELAX"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7.5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΘΕΡΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 6,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΤΟΥΣ MEMORY FOAM

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ"

Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) της Εντυπωσιακής Παραγωγής και Διαδραστικής Παιδικής Παράστασης Το Νησί των Θησαυρών, σε μεταφορά του Ομώνυμου Κλασικού Μυθιστορήματος στο Θέατρο Άνετον! Μια Μαγευτική Θεατρική Παράσταση... μια Διασκευή για όλη την Οικογένεια, που υπόσχεται Αληθινή Περιπέτεια και ένα Ταξίδι σε Κόσμους Διαφορετικούς που διεγείρουν την Παιδική Φαντασία, καθώς μέσα από το Διαδραστικό Παιχνίδι διαμορφώνουν τα ίδια το Τέλος της Ιστορίας! 

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 50ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "PHOTO PLUS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ HONDA RC 212V(1:12)

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΕΡΑΚΙ ΜΕ ΖΑΦΕΙΡΑΚΙΑ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΕΧΝΗ&ΚΟΣΜΗΜΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "TREND NAILS"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ"

Η Μεγάλη Θεατρική Επιτυχία...Συνεχίζεται και τον Ιανουάριο!!! Μόλις 10 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) της Εξαιρετικής και Φημισμένης Παιδικής Παράστασης, με το Αριστούργημα του Βίκτωρ Ουγκώ Η Παναγία των Παρισίων στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας από 2 Ιανουαρίου έως 26 Ιανουαρίου! Η Τρυφερή και Συγκινητική Ιστορία του Κουασιμόδου και της Εσμεράλδας, στο Υπέροχο Ρομαντικό Μυθιστόρημα που έχει Συγκινήσει Εκατομμύρια Αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, πλημμυρισμένο με Μελωδίες και Εντυπωσιακές Χορογραφίες, που ταξιδεύει τα Παιδιά στο Παρίσι του 15ου Αιώνα και τα βοηθά να Ονειρευτούν, να Προβληματιστούν, να Γελάσουν αλλά και να γνωρίσουν το Μεγαλείο της Κλασικής Λογοτεχνίας!