ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ LIVE @ CAMORRA CLUB ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SFERA 102,2

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ VOLCANO VIEW HOTEL

 Πάσχα στη Σαντορίνη, στο 4 αστέρων Volcano View Hotel στην Καλντέρα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο Sea View Room, μόνο με 339€ από 680€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ DELIVERY ΑΠΟ ΤΟ COCOFINO ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

ΒΙΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ AURILE ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

 Αδυνατίστε με τον καφέ aurile metabolism! Aπλά πίνετε τον καφέ σας και ταυτόχρονα λαμβάνεται ένα ασφαλές συμπλήρωμα διατροφής! Δέν χρειάζεται να ξοδεύεται επιπλέον χρήματα για διάφορα συμπληρώματα διατροφής. Μόνο με 19.40€ απολαμβάνεται ένα υγιεινό καφέ και ταυτόχρονα έχετε όλα τα οφέλη που σας δίνει ο βιο-λειτουργικός καφές aurile. Η aurile έχει εμπλουτίσει τον καθημερινό μας καφέ με εκχύλισμα L-Καρνιτίνη Garcinia Cambogia και βιταμίνη Β. Ο aurile είναι φυσικός καφές και εχει δημιουργηθεί από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ arabica και robusta Μπορείτε να τον απολαύσετε σε εσπρέσο και φίλτρου. Βάλτε τον aurile στην καθημερινότητα σας και δείτε αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα!

ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ&ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ BEAUTY PASSION

 50€ για ομαδικά μαθήματα χορού για παιδιά, 1 ώρα την εβδομάδα, από 01/03/2015 έως 31/07/2015 και Δωρεάν η εγγραφή, στον μοναδικό χώρο του «Beauty Passion» στο Χαϊδάρι!