ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ( ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ ) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ VALUE4MONEYPRODUCTS

ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ Η ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ " LA BOUQEUT "

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ INJECTION SERVICE ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

 Εξασφαλίστε την Σωστή Λειτουργία του Αυτοκινήτου σας εν όψει του Καλοκαιριού & Διασφαλίστε την Υγιεινή Χρήση και την Υψηλή Απόδοση του Κλιματισμού του…με την Εξειδικευμένη Υπογραφή του Injection Service στην Τούμπα! Πρώτη Επιλογή μόλις με 21 ευρώ για Ένα (1) Πολύτιμο και Άκρως Απαραίτητο Πλήρες Service Air Condition του Αυτοκινήτου σας, με Συμπλήρωση - Αντικατάσταση Φρέον, Απολύμανση Αεραγωγών Καμπίνας & Έλεγχο πιθανών Διαρροών, με δυνατότητα Δωρεάν Παραλαβής/Παράδοσης του Αυτοκινήτου σας! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 49 ευρώ για Ένα (1) Καθαρισμό Μπεκ (injection) Αυτοκινήτου με Υπερήχους, για καλύτερη Καύση του Κινητήρα, καλύτερη Απόδοσή & μεγαλύτερη Οικονομία Καυσίμου, με δυνατότητα Δωρεάν Παραλαβής/Παράδοσης του Αυτοκινήτου σας! 

ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ LYKASTI HOTEL

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ CHALET SOURINO

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ TERRA MARE CLUB (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ-ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ FIGURA CLINICA

 Αδυνατίστε με την πιο Σύγχρονη Μέθοδο RF - Reale που κατ' Αποκλειστικότητα διαθέτουν τα Figura... με Ένα Ολοκληρωμένο και Άμεσου Αποτελέσματος Πρόγραμμα Αδυνατίσματος και Ευεξίας, σε Μοναδική Τιμή...για Όμορφο και Σφριγηλό Σώμα, με Δυνατότητα Άμεσης Απώλειας Βάρους από 4 έως 10 Κιλά, με Αποδόμηση του Λίπους, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και της Χαλάρωσης, Ανόρθωσης των Γλουτών και Σύσφιξη της Επιδερμίδας, με την Υπογραφή του Κέντρου Αισθητικής και Αδυνατίσματος Figura Body & Face στη Μητροπόλεως, στο κέντρο της πόλης! Μόλις από 19 ευρώ για Οχτώ (8) ή Δεκαέξι (16) Συνεδρίες με την Νέα Επαναστατική Επιστημονική Μέθοδο RF - Reale με την Παγκόσμια Καινοτομία του ιδανικού συνδυασμού των Ραδιοσυχνοτήτων RF, με την Δυναμική Ισομετρική Άσκηση σε Όλο το Σώμα, παράλληλα με Εξατομικευμένη Διατροφική Παρακολούθηση... και Δείτε το Σώμα σας να Μεταμορφώνεται Γρήγορα και Εντυπωσιακά!!!

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " WISTERIA MAIDEN " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για Πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας Χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης, με τη νέα του Εκπληκτική & Πρωτοποριακή Δημιουργία Wisteria Maiden που είναι Εμπνευσμένη από το Ιαπωνικό Θέατρο! Μόλις με 15 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Προνομιακών Θέσεων για την Κορυφαία και Εξαιρετική Παράσταση Wisteria Maiden του Διεθνώς Καταξιωμένου Έλληνα Χορογράφου Αντώνη Φωνιαδάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης-Μ2 την Τετάρτη 29 Απριλίου! Χορός που συναρπάζει στο Μέγαρο…με μία Σπουδαία & Εντυπωσιακή Παράσταση που δημιουργεί ένα Ευφάνταστο, Κινητικό και Εικαστικό Σύμπαν… ένα σύμπαν, όπου το Ανθρώπινο Σώμα εμφανίζεται γεμάτο Ενέργεια, Δύναμη και Αισθαντικότητα! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!
 Για Πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας Χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης, με τη νέα του Εκπληκτική & Πρωτοποριακή Δημιουργία Wisteria Maiden που είναι Εμπνευσμένη από το Ιαπωνικό Θέατρο! Μόλις με 15 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Προνομιακών Θέσεων για την Κορυφαία και Εξαιρετική Παράσταση Wisteria Maiden του Διεθνώς Καταξιωμένου Έλληνα Χορογράφου Αντώνη Φωνιαδάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 29 Απριλίου! Χορός που συναρπάζει στο Μέγαρο…με μία Σπουδαία & Εντυπωσιακή Παράσταση που δημιουργεί ένα Ευφάνταστο, Κινητικό και Εικαστικό Σύμπαν… ένα σύμπαν, όπου το Ανθρώπινο Σώμα εμφανίζεται γεμάτο Ενέργεια, Δύναμη και Αισθαντικότητα! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 


ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " PORTO MALTESE BOUTIQUE HOTEL "

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΠΟΘΟΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 16 ΕΥΡΩ

ΛΕΥΚΑΔΑ(ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " GEORGE " ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 10 ετών στη Λευκάδα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο George! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aποδράστε 3 ημέρες στο νησί των σμαραγδένιων χρωμάτων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!
 Πρωτομαγιά στη Λευκάδα στο George! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο γαλαζοπράσινο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ PLEXIGLASS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ RAFERI DIGITAL

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΛΟΥΤΩΝ BRAZILIAN SECRET ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SULEHRIA STORE

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ " ΔΙΑΠΛΑΣΗ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ " OXYGENFITNESS " ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ

ΑΙΓΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HARMONY HOTEL APARTMENTS"

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ(ΥΔΡΑ-ΠΟΡΟΣ-ΑΙΓΙΝΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 47€/ΑΤΟΜΟ

 Ολοήμερη Κρουαζιέρα Αίγινα - Πόρο -Ύδρα: 49€ για ένα άτομο και 1 παιδί έως 12 ετών Δωρεάν. Γνωρίστε τα νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα-Πόρο-Ύδρα με μία μονοήμερη εκδρομή- κρουαζιέρα που περιλαμβάνει περιήγηση στα νησιά, χορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ και διασκέδαση.
 Κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό (Ύδρα-Πόρος-Αίγινα):49€ το άτομο για Μονοήμερη κρουαζιέρα και γεύμα εν Πλω για να ζήσετε την μαγευτική θέα και το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού κόλπου.
 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ: 43€ από 150€ για Μονοήμερη απόδραση 1 Ατόμου (ΚΑΙ ΔΩΡΟ 1 Παιδί έως 12 ετών) με Μεσημεριανό & Διασκέδαση, σε Αίγινα - Πόρο - Ύδρα – έκπτωση 71%!
 Ολοήμερη Κρουαζιέρα Αίγινα - Πόρο -Ύδρα: 47€ για ένα άτομο και 1 παιδί έως 12 ετών Δωρεάν. Γνωρίστε τα νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα-Πόρο-Ύδρα με μία μονοήμερη εκδρομή- κρουαζιέρα που περιλαμβάνει περιήγηση στα νησιά, χορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ και διασκέδαση.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ/ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 4* OLYMPIAN BAY HOTEL

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΕΛΗ

 Παιδική Σκηνή 'Ελλης Βοζικιάδου "Η Συναυλία των Ζώων". 5€ για είσοδο ενός ατόμου στο επιτυχημένο παιδικό μιούζικαλ “Η Συναυλία των Ζώων”, βασισμένο στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ “Οι τραγουδιστές της Βρέμης” σε διασκευή - σκηνοθεσία Έλλης Βοζικιάδου. Έκπτωση 50%. Μια διασκεδαστική και χαρούμενη παιδική μουσική παράσταση που ψυχαγωγεί εισάγοντας τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της μουσικής! Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι με extra χρέωση 1€/άτομο!
 5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική παράσταση «Η συναυλία των ζώων», μια διασκεδαστική και χαρούμενη παιδική μουσική παράσταση που ψυχαγωγεί εισάγοντας τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της μουσικής και μαζί μοναδική ευκαιρία για πάρτι μετά την παράσταση στο φουαγιέ του θεάτρου, στο “Θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου”, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%!!

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ " ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

GADJETS ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OUAOU.GR

 6€ για ένα σετ με 7 gadget σπιτιού και προσωπικής χρήσης που περιλαμβάνει: 1. Κόκκαλο Παπουτσιών Σε Γλαστράκι, 2. Θήκη για Χαρτί Υγείας Mr. P The Wiper, 3. Μίνι Ακρυλικός Καθρέπτης 4. Θήκη μπανάνας με μαντιλάκι καθαρισμού οθονών και γυαλιών, 5. Δύο φοβερά Ρολόγια Γραφείου 6. Δύο Σκουφάκια Μπάνιου και 7. Τυλιχτή ετικέτα σιλικόνης για αποσκευές, με παραλαβή από το κατάστημα Οuaou.gr στον Άγιο Ελευθέριο και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 60€
 7,9€ για ένα πρωτότυπο σετ σπιτιού με 8 gadgets που περιλαμβάνει: 1. μίνι φωτιστικό σε σχέδιο ποτηριού με γάλα 2. τάπες μπανιέρας 3. φουτουριστικά μαγνητάκια ψυγείου 4. 12 σφηνοπότηρα πάγου 5. οικολογική τσάντα 6. γάντι κουζίνας 7. πρωτότυπη κάβα και 8. κλεψύδρα, με παραλαβή από το κατάστημα Οuaou.gr στον Άγιο Ελευθέριο και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 65€ - Έκπτωση 88%!!!!



ΑΝΔΡΟΣ(ΜΠΑΤΣΙ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "AMORANI STUDIOS"

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " HOTEL KALLITHEA "

ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-FULL BODY ΜΑΣΑΖ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GOLDEN ATHENS SPA

 Μόνο 30€ για να απολαύσετε ένα Μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury συνολικής διάρκειας 3 ωρών και 40 λεπτών! Περιλαμβάνει Full body μασάζ, Peeling, Χαμάμ, Αρωματοβροχή, Μάσκα σώματος και Ολοκληρωμένος βαθύς καθαρισμός προσώπου, στο υπερπολυτελές "The Golden Athens Spa" στο Σύνταγμα. Αρχικής αξίας 220€. Εκπτωση 86%.
 30€ για ένα μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury συνολικής διάρκειας 3 ωρών και 40 λεπτών που περιλαμβάνει 1 VIP Golden Relax Therapy σώματος (full body μασάζ, peeling, χαμάμ, αρωματοβροχή, μάσκα σώματος) και 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου, το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, στο πολυτελές "The Golden Athens Spa" 600 τ.μ. στο Σύνταγμα, αρχικής αξίας 220€
 Δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια και τη φροντίδα που του αξίζει με ένα τριπλό πακέτο περιποίησης! 39€ για ένα μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury συνολικής διάρκειας 4 ωρών. Περιλαμβάνει Full Body Massage, Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με διαμάντια ή υπέρηχο και Anti-ageing therapy, στο υπερπολυτελές "The Golden Athens Spa" στο Σύνταγμα! Αρχικής αξίας 325€. Εκπτωση 88%.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ " ΚΑΡΕΖΗ "

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ 6 ΕΥΡΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ/ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ "PRESSTO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ-ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ

 Για Στεγνό Καθάρισμα & Σιδέρωμα ή Πλύσιμο & Σιδέρωμα, Ενός Παντελονιού ή Φούστας ή Κοστουμιού ή Ταγιέρ ή Πανωφοριού (Μπουφάν ή Παλτό ή Καμπαρντίνα ή Ζακέτα, κ.α)! Επιπλέον Επιλογή...Αντιβακτηριδιακό και Αποσμητικό Πλύσιμο & Στέγνωμα Ενός Παπλώματος ή Μίας Κουβέρτας όλων των Διαστάσεων! Εξαιρετική Προσφορά, για Καθαριότητα και Οικονομία... Φρεσκάροντας και Ανανεώνοντας τα Ρούχα σας και όχι μόνο, με Δυνατότητα και Δωρεάν Παράδοσης στο χώρο σας, με την Υπογραφή Ποιότητας Pressto, ενός Ονόματος Παγκοσμίου Φήμης & Ανάπτυξης στο χώρο του! 

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΑΛΙΩΝ-ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ-ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ

 Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών Μηχανής ή Χειροποίητων Χαλιών, με Δωρεάν Παραλαβή - Παράδοση στο Χώρο σας και Δωρεάν Φύλαξη...Υγιεινά, Άψογα, Άοσμα & Οικονομικά με την Υπογραφή Ποιότητας του Εξειδικευμένου και Υπερσύγχρονου Ταπητοκαθαριστηρίου - Πλυντηρίου - Στεγνωτηρίου Φίλιππος! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9,40 ευρώ (από 21 ευρώ) για Ένα Χαλί Μηχανής Διαστάσεων έως 3 τ.μ. Δεύτερη Επιλογή μόνο με 17,40 ευρώ (από 42 ευρώ) για Ένα Χαλί Μηχανής Διαστάσεων από 3,01 τ.μ. έως 6 τ.μ. Τρίτη Επιλογή μόλις με 11,40 ευρώ (από 26 ευρώ) για Ένα Χειροποίητο Χαλί Διατάσεων έως 3 τ.μ. Τέταρτη Επιλογή μόνο με 22,40 ευρώ (από 52 ευρώ) για Ένα Χειροποίητο Χαλί διαστάσεων από 3,01 τ.μ. έως 6 τ.μ. 
 Για Επαγγελματικό Πλύσιμο, Στέγνωμα & Βιολογικό Καθαρισμό, Κουβέρτας ή Παπλώματος, με Δωρεάν Παραλαβή & Παράδοση στο Χώρο σας και με Δυνατότητα Δωρεάν Φύλαξης με τον πιο Σύγχρονο Εξοπλισμό Καθαρισμού και τη Χρήση Αντιβακτηριδιακών και Οικολογικών Απορρυπαντικών... με την Υπογραφή Ποιότητας του Εξειδικευμένου Πλυντηρίου - Στεγνωτηρίου Φίλιππος! Καθαριότητα και Φρεσκάδα, Ποιοτικά και Aπόλυτα Οικονομικά!