ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ " RIGAS HOTEL "

390€ από 780€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο, 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Bungalow με Shared Pool στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks και 2 Antistress Head Massages! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 35% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
249€ από 498€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο, 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Δίχωρο Διαμέρισμα στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks και 2 Antistress Head Massages! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 35% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
219€ από 438€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο, 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Δίχωρο Διαμέρισμα στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks και 2 Antistress Head Massages! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Rigas Hotel του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Ευρύχωρο Studio, μόνο με 189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμός, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Παρέχεται Welcome drink, ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Πανόρμου καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Παρέχονται 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa Δωρεάν! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς/από Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PORTO MALTESE BOUTIQUE HOTEL

 195€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα στο Porto Maltese Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί της Κρήτης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ELITE HAIR

ΧΑΝΙΑ ΠΡΟΣΔΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SIRIOS VILLAGE HOTEL & BUNGALOWS 4*

GOURMET ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΘΕΡΜΑΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ

 Aπολαύστε Μία Μοναδική Γαστρονομική Ιεροτελεστία... με Ένα Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Πλούσια & Μεγάλη Ποικιλία Φιλέτων Κρεατικών για 2 Άτομα (με Φιλέτο Κοτόπουλο & Φιλέτο Χοιρινό & Φιλέτο Μοσχάρι) Ψημένα...από εσάς...σε Πυρακτωμένη Πέτρα Λατινικής Αμερικής & Ορεκτικό & Σαλάτα & Κρασί & Γλυκό με την Μοναδική Υπογραφή του Φημισμένου Εστιατορίου Θερμαΐς στη Θέρμη! Ένα Υπέροχο Γαστρονομικό Ταξίδι στις Αισθήσεις και τις Γεύσεις, Γεμάτο από Συνταγές, Μυρωδιές και Μαγειρικές Τεχνικές με Εμπειρία 30 Ετών, στο πιο Όμορφο Γευστικό Στέκι της Θέρμης! 

ΘΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ZEN IN THE CITY BY LOUKIA

 Μοναδική Καλοκαιρινή Προσφορά για να Απολαύσετε την Απολυτή Εμπειρία του Αναζωογονητικού Μασάζ στο Κρεβάτι Ceragem V3, στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο Προσωπικής Ευεξίας Zen in the City by Loukia στην Μητροπόλεως, στο Κέντρο της πόλης! Μόλις 9 ευρώ για Μία (1) Συνεδρία Τεχνητού Θεραπευτικού & Τονωτικού Θερμικού Μασάζ με το Παγκοσμίως Διάσημο Ceragem V3, για Βελτίωση της Σωματική σας Υγείας, Αύξηση των Επιπέδων Ενέργειας στο Σώμα σας και για Ανακούφιση από Πόνους Αυχενικού, Ισχυαλγίας ή Οσφυαλγίας!