ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Για Ένα (1) Εισιτήριο για το Κορυφαίο Μουσικό και Θεατρικό Υπερθέαμα Μίκης Θεοδωράκης - Ποιος τη Ζωή μου στο Θέατρο Δάσους στις 22 και 23 Ιουλίου! Απολαύστε μία Μοναδική Μουσική Παράσταση - Υπερπαραγωγή με 28 Ηθοποιούς και Χορευτές, 4 Τραγουδιστές και 12 Μουσικούς σε ένα Συγκλονιστικό Μουσικό Ταξίδι στο Χρόνο της Νεότερης Ελλάδας… με τους Γρηγόρη Βαλτινό, Φιλαρέτη Κομνηνού, Άρη Λεμπεσόπουλο, Ελισάβετ Μουτάφη, Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα, Κώστα Θωμαΐδη, κ.α. Ηθοποιούς, Χορευτές και Μουσικούς, σε Ένα Σπάνιας Ομορφιάς Έργο, όπου συνυπάρχουν το Θέατρο, ο Χορός, η Μουσική και ο Κινηματογράφος! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΠΕΡΛΙΜΠΛΙΝ ΚΑΙ ΜΠΕΛΙΣΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/1KG ΠΑΓΩΤΟ "ΑΓΑΠΗΤΟΣ"

Επειδή η απόλαυση δεν είναι αμαρτία απολαύστε Σορμπέ παγωτό (1Κg) χωρίς λιπαρά, φτιαγμένο με 100% φρέσκα φυσικά φρούτα σε μοναδικές γεύσεις όπως Φράουλα, Λεμόνι, Πεπόνι, Πορτοκάλι, Μπανάνα, Ροδάκινο-Βερίκοκο, και Ανανάς ή σε απίστευτες εξωτικές γεύσεις αγαπημένων μας coctails όπως Mojito, Pina Colada, Margarita και Μέντα με σοκολάτα. Μόνο από την Αγαπημένη μας καρδιά στην Τσιμισκή, στη καρδιά της πόλης, που κερνά γλύκα, δροσιά και οικονομία, στο πιο ...αγαπητό της σημείο! Ελαφρύ παγωτό με γεμάτη φρουτώδη γεύση χωρίς θερμίδες!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ "BRAND RED HOT"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΑΓΙΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ROC AFTER SUN ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ WII U-NINTENDO

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΦΛΙΕΡΕΣ ELECOM/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

πΡΟΙΟΝΤΑ:ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ/ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΠΥΡΑΣ


8,9€ για ένα (1) πρωτότυπο ποτήρι μπύρας σε σχήμα μπότας, από ανθεκτικό παχύ γυαλί και χωρητικότητα ενός (1) λίτρου για μία πραγματικά χορταστική και διασκεδαστική απόλαυση, με παραλαβή από το ''Ψαγμένο'' και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 41%!

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL PONTIKONISSI"

ΕΥΒΟΙΑ(ΜΑΡΜΑΡΙ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EVIA HOTEL&SUITES"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL PEFKO"&"MARIA KARGA'S GUEST HOUSE"




Διαμονή στην Xαλκιδική! Από 109€ (ανάλογα την περίοδο που θα επιλέξετε) για ένα 4ήμερο με 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Maria Karga`s Guest House στην Χαλκιδική ! Αρχικής αξίας 182€! Έκπτωση 42%!!
ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, με διαμονή 4 ημερών (3 διανυκτερεύσεις), για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο 109€ από 182€, για την περίοδο 01/07 έως 31/07 ή 129€ από 215€ για την περίοδο από 01/08 έως 31/08, στο Maria Karga`s Guest House στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. με δωρεάν διαμονή για παιδί έως 5 ετών.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL NIKOS"

ΧΑΝΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL ALEXANDROS M.STUDIOS&APARTMENTS"

ΕΥΒΟΙΑ(ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "OLYMPIC STAR HOTEL"

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "CHRISTINA STUDIOS&APARTMENTS"


 30€ για ένα 2ήμερο για 2 άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, πισίνα με ξεχωριστό χώρο για παιδιά, Δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ, Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών, μόλις 3,5 χλμ από την πόλη της Λευκάδας και 5 χλμ. από το κοσμοπολίτικο Νυδρί!Μια προσφορά από το CHRISTINA STUDIOS & APARTMENTS,αρχικής αξίας 60€!!

ΚΥΘΗΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MANDI KORONI HOTEL NOTARAS"

ΑΓΚΙΣΤΡΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "hOTEL NONTAS"

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "STUDIOS NEFELI"

ΡΕΘΥΜΝΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "RETHYMNO SUNSET HOTEL"

ΧΑΛΚΙΔΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL PAGONA"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "HELENA STUDIOS"

ΑΘΗΝΑ:ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ "ΑΛΟΜΑ"

3€ για Ένα Aτομικό Εισιτήριο για τον Δροσερό Θερινό Κινηματογράφο ΑΛΟΜΑ στην Αργυρούπολη! Απολαύστε με τη παρέα σας τις Αγαπημένες σας Ταινίες, κάτω απο τον Καλοκαιρινό Ουρανό με όλες τις Ανέσεις που προσφέρει ένας Θερινός Κινηματογράφος! Μία βραδιά με καθαρά Καλοκαιρινό Χαρακτήρα! Φώτα, Κάμερα, Πάμε... Αρχικής Αξίας 6€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 50% Αυτή την Εβδομάδα «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» με τους: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζέι Γκάτσμπι, Τόμπι Μαγκουάιρ και Άλλους Μεγάλους Ηθοποιούς!

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/SFERA 102.2 SUMMER PARTY

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:GOURMET ΦΑΓΗΤΟ "MARCE BISTRO"

Πλούσιες και Ιδιαίτερες Γεύσεις που Θυμίζουν Παράδοση, Προσαρμοσμένες σε Gourmet Aπαιτήσεις… με την Υπογραφή της Pastry Chef Ιωάννας Μανασή, στο Ατμοσφαιρικό Marché Bistro στη καρδιά της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 3 ευρώ (από 5,50 ευρώ) για Ένα (1) Cafe ή Ρόφημα & Ένα (1) Απολαυστικό Γλυκό με επιλογή σας από Brownies, Creme Βrulee ή Κορμό! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 6 ευρώ (από 12 ευρώ) για Ένα (1) Λαχταριστό Αφράτο Κέικ Λεμονιού με γέμιση από Φρούτα του Δάσους ή Σοκολάτα ή Φράουλα! Τρίτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ (από 16 ευρώ), Για 1kg Μοναδικά Ολόφρεσκα Χειροποίητα Κεράσματα - Ατομικά Γλυκάκια επιλογής σας από Μιλφέιγ, Προφιτερόλ, Σφηνάκια Μους Σοκολάτας, Cheesecake, Βrownies και Μοκάκια!

ΠΑΡΟΣ(ΝΑΟΥΣΑ):ΔΙΑΜΟΝΗ "ZEFI HOTEL"

ΝΑΞΟΣ(ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ):ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "LITSA STUDIOS"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ "ΓΚΟΤΣΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ "ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ KICK-BOX/ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "wAY OUT"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ GAP

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ MOTOROLA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΡΤΑΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΛΕΧΑΙΟ-ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA CONSTANTSIA"

ΓΑΛΑΞΙΔΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EPAVLIS BOUTIQUE HOTEL"

ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL ANGELOS"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ "ΥΔΡΟΚΛΙΜΑ"