ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SIMEON HOTEL"

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALPINA SUITES"

ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΚΕΡΩΜΑ/ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ/ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΕΜΠΡΟΣΘΙΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ&ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ

 18€ MONO για την Αλλαγή Λαδιών στο αυτοκίνητό σας έως 4 λίτρα, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και των ανταλλακτικών, από το έμπειρο προσωπικό του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ στα Καμίνια! Η σωστή και τακτική λίπανση αυξάνει την αντοχή και την εύρυθμη λειτουργία του κινητήρα! Αρχικής αξίας 40€ - Έκπτωση 55% 
 45€ ΜΟΝΟ για Γυάλισμα και Κέρωμα του ΙΧ αυτοκινήτου σας, από το έμπειρο προσωπικό του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του στα Καμίνια! Μοναδική προσφορά για την συντήρηση και την εμφάνιση του αυτοκινήτου! Αρχικής αξίας 100€ - Έκπτωση 55%!
 Ξεθάμπωμα Εμπρόσθιων Φαναριών!!7€ από 20€ για ένα (1) επαγγελματικό ξεθάμπωμα των δυο (2) εμπρόσθιων φαναριών, από το έμπειρο προσωπικό του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ στον ολοκαίνουργιο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του στα Καμίνια. Έκπτωση 65%!!


ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΑ CANON Η EPSON ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,9 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΔΙΚΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KARAVOSTASI BEACH HOTEL"

 Διαμονή στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, ανάμεσα στην Πάργα και στα Σύβοτα με 128€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο 3* Karavostasi Beach Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 8 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, με Ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό σε μπουφέ), δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, early check in και late check out! Δίνεται η δυνατότητα και για Πλήρη Διατροφή! Απολαύστε 3 μοναδικές ημέρες δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία Καραβοστάσι με πολλές άλλες επιλογές από μοναδικές παραλίες και επισκεφτείτε την όμορφη Πάργα και τα ξακουστά Σύβοτα!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-SPA MANICURE/PEDICURE&ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ ΣΕ FULL ΠΟΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ GOLDEN BEAUTY ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

 22€ από 60€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα, 1 Μάσκα ενυδάτωσης και 1 Λούσιμο - Ή - 25€ από 70€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (απλό ή βραδινό), 1 Μάσκα ενυδάτωσης και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και εντυπωσιάστε με τη νέα σας εμφάνιση, στο κομμωτήριο Golden Beauty στον Γέρακα. Έκπτωση 63%. 12€ για ένα Ολοκληρωμένο Spa Manicure και ένα Ολοκληρωμένο Spa Pedicure, απλό ή γαλλικό, από το ινστιτούτο ομορφιάς Golden Beauty στον Γέρακα. Αρχική αξία 32€. Πληρώνετε 2€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 10€ κατά την εξαργύρωση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ 179 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "ΑΘΗΝΑΙΟΝ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

 15€ Μόνο για 10 ώρες Μαθημάτων Yoga, με ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή, στην Καταξιωμένη Σχολή Χορού Αθήναιον, απέναντι από τo Tραμ και τη Στάση Μετρό Συγγρού - Φιξ! Μάθετε την Παγκοσμίως γνωστή Τέχνη που σας χαρίζει Υγεία και Ευεξία στο Σώμα σας, σε έναν χώρο με πολυετή εμπειρία! Αρχικής Αξίας 65€ - έκπτωση 77%


ΒΑΝΔΗ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ-ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ LIVE ΠΡΟΣΦΟΡΑ SFERA SUMMER FESTIVAL 2014 BY AIRFAST TICKETS-ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

BLUETOOTH WIRELESS MONOPOD-ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ SELFIE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,9 ΕΥΡΩ

BLUETOOTH WIRELESS MONOPOD-ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ SELFIE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,9 ΕΥΡΩ

ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΜΕΣΗΣ URBAN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OUAOU.GR

VENUS SPA ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ MASSAGE/ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ 19€

 19€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου, 1 θεραπεία ματιών με χαβιάρι, 1 ενυδάτωση προσώπου, 1 καθαρισμό και σχηματισμό φρυδιών και 1 αποτρίχωση ανω χείλους από το Venus Spa στο Παλαιό Φάληρο! Αρχικής Αξίας 50€, Έκπτωση 62% !!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Η UNISEX ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ DWATCH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ

 59€ από 138€ για να αποκτήσετε ένα (1) πανέμορφο αδιάβροχο Unisex ρολόι χειρός Dwatch, με πολυκαρμπονικό quartz χρονογράφο με μεταλλικό στεφάνι από το κατάστημα TIME AND STYLE στην Αθήνα ή 64€ για πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!! Έκπτωση 57%!!

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "MAISONETTES VASO"

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIR TIME" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ)

 Super Εξάμηνο Πακέτο Περιποίησης Μαλλιών! 24€ για 6 Χτενίσματα, 6 Μάσκες ενυδάτωσης και 6 Λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για αδιάλειπτα προσεγμένη εμφάνιση στα μαλλιά σας, στο φιλικό και μοντέρνο χώρο του Hair Time στον Νέο Κόσμο. Αξίας 90€. Έκπτωση 73% 
 Ανανεώστε το Χρώμα των Μαλλιών σας!!! 18€ από 78€ για μια (1) Βαφή (σε όλο το κεφάλι), ένα (1) χτένισμα, ένα (1) κούρεμα, μια (1) μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και ένα (1) λούσιμο, από το κομμωτήριο Hair Time κοντά στο Μετρό του Αγίου Ιωάννη!! Έκπτωση 77%!!
 Πακέτο Χτενισμάτων σε Μοναδική Τιμή!!! 24€ από 90€ για έξι (6) χτενίσματα (ίσιο), έξι (6) μάσκες ενυδάτωσης μαλλιών και έξι (6) λουσίματα για όλα τα μήκη μαλλιών, από το κομμωτήριο Hair Time κοντά στο Μετρό του Αγίου Ιωάννη!! Έκπτωση 81%!!
 Ανταύγειες και ολοκληρωμένο πακέτο ανανέωσης για τα μαλλιά σας! 18€ για Ανταύγειες, ένα χτένισμα, ένα κούρεμα, μια μάσκα ενυδάτωσης και ένα λούσιμο, στον υπέροχο χώρο του κομμωτηρίου Hair Time στο Νέο Κόσμο (στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης)! Αρχικής Αξίας 86€. Έκπτωση 80%.
 Απίστευτη τιμή για Full πακέτο ανανέωσης στα μαλλιά σας!! Μόνο 15€ για μια Βαφή σε όλο το κεφάλι, ένα χτένισμα, ένα κούρεμα, μια μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και ένα λούσιμο, στον υπέροχο χώρο του κομμωτηρίου Hair Time στο Νέο Κόσμο (στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης)! Αρχικής Αξίας 78€. Έκπτωση 81%. Ανανέωση & Περιποιήση Μαλλιών!!25€ για βαφή ρίζας, ένα (1) χτένισμα, ένα (1) λούσιμο και μια (1) μάσκα ενυδάτωσης & ενδυνάμωσης μαλλιών, από το κομμωτήριο Hair Time κοντά στο Μετρό του Αγίου Ιωάννη!! Όμορφη και Περιποιημένη εμφάνιση!!7€ για ένα (1) χτένισμα (ίσιο ή φλού) για όλα τα μήκη και ένα (1) λούσιμο, από το κομμωτήριο Hair Time κοντά στο Μετρό του Αγίου Ιωάννη!

ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ-ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ" ΣΤΗΝ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 'SILLELIS ROOMS"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "CUBANIA DANCEHOUSE"

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ/ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ "ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ"

 20€ από 70€ για έναν Υπερηχογραφικό Έλεγχο Μαστών, απαραίτητο σε γυναίκες κάτω των 40 ετών που δεν ενδείκνυται η μαστογραφία, από το σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον πλατεία Αμερικής)!
 30€ για έναν Γυναικολογικό Έλεγχο που περιλαμβάνει ένα τεστ Παπανικολάου και έναν Υπέρηχο μαστών, απαραίτητες εξετάσεις για όλες τις γυναίκες, από το σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον πλατεία Αμερικής)! Αρχική αξία 101,50€, Έκπτωση 70%

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "DUETTO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ CRYOLIPOLISIS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETIC"

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΛΑΙΜΟΥ-ΝΤΕΚΟΛΤΕ/SPA MANICURE PEDICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "DONNA DI FIORE"

 Σοκολατοθεραπεία σε Προσώπο, Λαιμό και Ντεκολτέ!! Γνωρίζετε πως η σοκολάτα προσφέρει ενυδάτωση και η έκκριση ενδορφινών σας κάνει να νιώθετε χαρούμενη; Μόνο 19€ (από 95€ - Έκπτωση 80%) για μια Σοκολατοθεραπεία σε Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ η οποία περιλαμβάνει Ντεμακιγιάζ, Peeling με αιθέρια έλαια, Υπέρηχο, Μασάζ με κρέμα και Μάσκα Σοκολάτας. Επισκεφτείτε το κέντρο αισθητικής «Donna di Fiore» στη Θεσσαλονίκη και γνωρίστε τα οφέλη που προσφέρει η σοκολάτα στο δέρμα σας!