ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " ΟΛΥΜΠΟΣ 2012 ΕΝ ΚΡΙΣΕΙ "

Μόλις 10 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) της Εξαιρετικά Διασκεδαστικής & Επίκαιρης Παράστασης - Περιπέτειας Όλυμπος 2012 εν Κρίσει, του Χριστόφορου Αντωνιάδη στο Θέατρο Αθήναιον! Γιατί η Μάχη θα δοθεί στον Όλυμπο… Μπορεί μια Γιαγιά να ξεπεράσει τις Δοκιμασίες του Δία , να υπερβεί τα εμπόδια της Ήρας και να κερδίσει την Μέρκελ, για να σώσει την Ελλάδα? Η Απάντηση θα δοθεί στο Θέατρο Αθήναιον! Αν δε φοβάστε να διασχίσετε τον Άδη και να βρεθείτε στον Όλυμπο... Τολμήστε το…! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ " ΚΑΣΕΡΙ "

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ " LA BAQUETTE "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : PERSONAL TRAINING - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

ΒΙΒΛΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ / ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ " ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ " ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΜΑΣΑΖ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ IDOCK ΓΙΑ IPHONE - IPAD

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ - ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ CLEAR VISION ASPHERIC - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ " ΚΟΥΡΤΙΝΟΤΟΠΟΣ "

Κοιμηθείτε με ζεστασιά! 29€ για ένα ηλεκτρικό μονό θερμαινόμενο υπόστρωμα (0,90Χ1,50) ή δεύτερη επιλογή με μόλις 35€ για ένα ηλεκτρικό διπλό θερμαινόμενο υπόστρωμα (1,20Χ1,60). Η Ιδανική προθέρμανση του κρεβατιού ώστε να σας πάρει γλυκά και ζεστά ο ύπνος! Από την εταιρεία ΚΟΥΡΤΙΝΟΤΟΠΟΣ Home Stores στο Περιστέρι και την Ελευσίνα & με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά με 2 χρόνια εγγύηση & κατανάλωση 0.01€ ανά 10 ώρες σε 2 υπέροχα χρώματα (λευκό και μπεζ)!

ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΒΟΛΤΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ PVC

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ LAMBERTS VITAMIN C Η A-Z / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΞΕΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ MIRACLE THRAW

ΣΕΤ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ - ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΛΗΣ SOLO

25€ για την αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει έκπτωση 50%, για την αγορά ενός ΕΞΥΠΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΛΗΣ, μοντέλο SOLO SPORT–802zs, πληρώνοντας επιπλέον άλλα 480€ στην επιχείρηση SOLO SECURITY. Ιδανικό για όλες σας τις διαδρομές και για ακόμη πιο σπορ οδήγηση με τις 6 ταχύτητες Shimano. Ευκαιρία να ξεφύγετε από το άγχος της βενζίνης. Εξοικονομήστε χρήματα. Μεγαλύτερες αποστάσεις με μειωμένη προσπάθεια, ασφάλεια, άσκηση, καθαριότητα και οικολογική οδήγηση απολαμβάνοντας τις βόλτες σας ή τη διαδρομή για τη δουλειά σας αβίαστα, με ασφάλεια και χωρίς κόστος. Δεν απαιτείται δίπλωμα, άδεια κυκλοφορίας ή ασφάλεια. Παρέχετε εγγύηση ενός έτους για την μπαταρία και δύο για το ποδήλατο. Από την εταιρεία SOLO SECURITY, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Aρχικής αξίας 960€. Έκπτωση 50%

15€ για την αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει έκπτωση 50%, για την αγορά ενός ΕΞΥΠΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΛΗΣ, μοντέλο SOLO EASY-8601, πληρώνοντας επιπλέον άλλα 300€ στην επιχείρηση SOLO SECURITY. Ιδανικό για όλες σας τις διαδρομές και για ακόμη πιο σπορ οδήγηση με τις 6 ταχύτητες Shimano. Ευκαιρία να ξεφύγετε από το άγχος της βενζίνης. Εξοικονομήστε χρήματα. Μεγαλύτερες αποστάσεις με μειωμένη προσπάθεια, ασφάλεια, άσκηση, καθαριότητα και οικολογική οδήγηση απολαμβάνοντας τις βόλτες σας ή τη διαδρομή για τη δουλειά σας αβίαστα, με ασφάλεια και χωρίς κόστος. Δεν απαιτείται δίπλωμα, άδεια κυκλοφορίας ή ασφάλεια. Παρέχετε εγγύηση ενός έτους για την μπαταρία και δύο για το ποδήλατο. Από την εταιρεία SOLO SECURITY, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Aρχικής αξίας 600€. Έκπτωση 50%

SERVICE ΚΙΝΗΤΟΥ - ΑΛΛΑΓΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΟΘΟΝΗΣ - ΗΧΕΙΟ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ


Service Κινητού - Sulehria Brothers - Ομόνια - 22€ από 44€ (Έκπτωση 50%) για αλλαγή/τοποθέτηση πρόσοψης, τεχνικός έλεγχος για την κατάσταση του κινητού και έλεγχος μπαταρίας ( για συσκευές Samsung πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία για την επιβεβαίωση του κινητού σας μοντέλου), από το κατάστημα Sulehria Brothers στην Ομόνοια ή με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!
Service Κινητού - Sulehria Brothers - Ομόνια - 25€ από 50€ (Έκπτωση 50%) για αλλαγή σπασμένης οθόνης από το κατάστημα Sulehria Brothers στην Ομόνοια ή με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ WANDKAMIN ΔΥΟ ΕΣΤΙΩΝ

ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ TIMEX - ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ


Ανδρικό Ρολόι Timex Τ27791 - 75€ από 135€ (Έκπτωση 44%) για ένα κλασικό ρολόι Timex από ανοξείδωτο ατσάλι, ασημί μπρασελε, μαύρο καντράν με ασημί δείκτες και σημεία.
Ανδρικό Ρολόι Τimex Τ2C331 - 69€ από 120€ (Έκπτωση 43%) για ένα ανδρικό ρολόι Timex από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με ασημί δείκτες και σημεία και με μαύρο δερμάτινο λουράκι.
Ανδρικό Ρολόι Timex T27881 - 99€ από 170€ (Έκπτωση 42%) για ένα ανδρικό ρολόι Timex από ανοξείδωτο ατσάλι, ασημί μπρασελε, μαύρο καντράν με ασημί δείκτες και σημεία και λειτουργία χρονογράφου.

ΑΝΔΡΙΚΑ ΦΟΥΤΕΡ - SPORTIVE / PUMA - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ / Q-SLIM-EAR ACUPRESSURE

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ - ΣΤΟΛΙΔΙΑ - ΓΟΥΡΙΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Υποδεχτείτε το 2013 μ' ένα Γούρι για Καλή Χρονιά! Πρωτότυπα Γούρια, Χειροποίητα 100% σε Μοναδικά Σχέδια, για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να τα δωρίσετε στους αγαπημένους σας στις γιορτές, από το κατάστημα Γάμος και Χαρά στον Πειραιά. Οι τιμές ξεκινάνε από 7€ έως 18€!

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ RED IN

ΓΡΕΒΕΝΑ - ΦΙΛΙΠΑΙΟΙ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΩΝΕΣ " ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΓΚΑ "

ΜΕΤΣΟΒΟ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΑΔΩΝΙΣ "

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ MOUNTAIN RESORT "

ΕΛΑΤΗ ΖΑΓΟΡΙΟΥ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΑΘΗΝΑ "

Ελάτη Ζαγορίου - 110€ από 260€ ( Έκπτωση 57,69%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα σε Deluxe Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι, πρωινό και βραδινό στο 4 Αστέρων Ξενοδοχείο Αθηνά, στο Ζαγόρι! Προσφέρεται Welcome Drink για καλωσόρισμα! Για ένα παιδί η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με Με θέα στο πανέμορφο Ζαγόρι, είναι ιδανικό για να διαμείνετε και να γνωρίσετε ολόκληρη την περιοχή, τα Ιωάννινα και όλα τα όμορφα αξιοθέατα του νομού. Ένα τριήμερο πολυτέλειας και χαλάρωσης!!!

ΜΟΥΡΕΣΙ ΠΗΛΙΟΥ / ΞΕΝΩΝΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΜΑΝΟΛΙΕΣ "


99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα στο Μούρεσι Πηλίου, σε Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα στον Ξενώνα Μανόλιες! Για 2 παιδιά έως 15 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!Προσφέρεται ένα μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στη φύση!

ΜΑΝΗ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ " ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ "

BANSKO ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΑΡΑΧΩΒΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ "

ΤΡΙΚΑΛΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΙΑ " AETON MELATHRON "

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Ελάτη Τρικάλων: 96€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή δίκλινο δωμάτιο.Σε ένα γραφικό πέτρινο συγκρότημα, μια καταπληκτική προσφορά! Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι σας απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, σε μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη! 

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΑΛΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΕΡΑΣΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε υπέροχες και ξεχωριστές γιορτές σε ένα μοναδικό περιβάλλον, ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, σε ένα παραδοσιακό ξενώνα! Καταπληκτική τιμή για όλη την εορταστική περίοδο! 

ΡΟΔΟΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Καστοριά: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό δίπλα στη λίμνη. Αφεθείτε στην μαγεία μιας υπέροχης θέας , χαλαρώστε, διασκεδάστε, γευτείτε τοπικές γεύσεις και γυρίστε απόλυτα ανανεωμένοι! 
Καστοριά: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό . Ατμοσφαιρική πόλη, δίπλα στη λίμνη, ιδανικός προορισμός για διασκέδαση ή χαλάρωση! Μια καταπληκτική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!  Καστοριά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό δίπλα στη λίμνη.Αφεθείτε στην μαγεία μιας υπέροχης θέας , χαλαρώστε, διασκεδάστε, γευτείτε τοπικές γεύσεις και γυρίστε απόλυτα ανανεωμένοι!