ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ LIVE @ΑΚΡΩΤΗΡΙ

ΜΗΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ILIOVASILEMA ROOMS"

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ CALVIN KLEIN ΣΕ 4 ΝΟΥΜΕΡΑ/ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΠΑΝΕΣ PAMPERS ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ/ΤΟΥΡΤΑ Η ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ "FANTASTIC"

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΥΤΩΝ ΒΕΡΑΝΤΑΣ Η ΚΗΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΕΑΝΙΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΠΛΕΙΑΔΕΣ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΣΕΤΑΣ VIDEO ΣΕ DVD/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ-ΔΙΠΛΩΜΑ&ΕΚΤΥΠΩΣΗ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "PHOTO PLUS"

 Ψηφιοποίηση μιας κασέτας video (VHS, VHSC, HI8, MINIDV) διάρκειας 2 ωρών και μετατροπής της σε DVD μόνο με 6€! Από το Photo Plus, στο κέντρο της Αθήνας! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Ψηφιοποίηση κασέτας video & μετατροπής σε DVD!!6€ από 25€ για την ψηφιοποίηση μιας (1) κασέτας video και μετατροπής της σε DVD, από το φωτογραφείο PHOTO PLUS στο κέντρο της Αθήνας (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο). Έκπτωση 76%!!
 5.5€ για την ψηφιοποίηση μιας κασέτας video (VHS, VHSC, HI8, MINIDV) διάρκειας 2 ωρών και μετατροπής της σε DVD για να κρατήσετε τις αγαπημένες σας στιγμές για πάντα ζωντανές, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 25€. Εκτύπωση 50 Φωτογραφιών 10x15 σε Χαρτί Ματ ή Γυαλιστερό μόνο με 7€! Δώρο μια Φωτογραφία 15 x21, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Ψηφιοποίηση κασέτας video & μετατροπής σε DVD!!6€ από 25€ για την ψηφιοποίηση μιας (1) κασέτας video και μετατροπής της σε DVD, από το φωτογραφείο PHOTO PLUS στο κέντρο της Αθήνας (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο). Έκπτωση 76%!!
 5.5€ για την ψηφιοποίηση μιας κασέτας video (VHS, VHSC, HI8, MINIDV) διάρκειας 2 ωρών και μετατροπής της σε DVD για να κρατήσετε τις αγαπημένες σας στιγμές για πάντα ζωντανές, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 25€.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΦΡΥΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "GS STUDIO HAIRDRESSING&SPA" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "BLUE BEACH HOTEL"

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ-ΠΑΛΑΤΑΚΙ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο για την Εξαιρετική και Μοναδική Μουσική Παράσταση-Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη και την Ελληνική Παράδοση, με τον Μοναδικό Πέτρο Γαϊτάνο, στο Κυβερνείο - Παλατάκι, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου! Απολαύστε μία Βραδιά με Αγαπημένα Τραγούδια του Μεγάλου Συνθέτη σε συνδυασμό με τα πιο Αγαπημένα Παραδοσιακά Ελληνικά Τραγούδια από τη Μακεδονία, το Αιγαίο, την Πόλη, τη Θράκη, τη Σμύρνη, τον Πόντο… σε μία Εντυπωσιακή Παραγωγή με 100 Συντελεστές, Χορωδούς και Μουσικούς! 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "DISNEY ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2"& "JOE:ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΙΛΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ CINE ΕΛΛΗΝΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Απολαύστε την Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου, στο Θερινό Cine Ελληνίς στο κέντρο της πόλης... με Ένα Εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Εξαιρετικής Πολυαναμενόμενης Μεταγλωττισμένης Παιδικής Ταινίας της Disney Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες, με τις φωνές των Αγαπημένων Γιώργου Καπουτζίδη και Ντορέττας Παπαδημητρίου! Μία Απολαυστική, Καταιγιστική και Εντυπωσιακή Περιπέτεια για Όλη την Οικογένεια...Γεμάτη Αστείους Διαλόγους και Ξεκαρδιστικές Ατάκες που θα σας Απογειώσουν... στο Δεύτερο Μέρος της Φημολογούμενης Εναέριας Τριλογίας!
   Απολαύστε την Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου, στο Θερινό Cine Ελληνίς στο κέντρο της πόλης... με Ένα Εισιτήριο της Συναρπαστικής Δραματικής Ταινίας Joe: Μια Δυνατή Φιλία, του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, που Στηρίζεται στο Ομώνυμο Μυθιστόρημα του Λάρι Μπράουν, με τις Συγκλονιστικές Ερμηνείες του Πολυαγαπημένου Νίκολας Κέιτζ και του Βραβευμένου Ταλαντούχου Νεαρού Ηθοποιού Τάι Σέρινταν!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΖΙΝ CALVIN KLEIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ 34 ΕΥΡΩ

CATERING ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ-ΒΑΠΤΙΣΗ-ΠΑΡΤΥ-ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "PRINCESS TASTE"

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 9,20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ