ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

BOTOX ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERCONNECT ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ κατά άτομο) της Εξαιρετικής και Εμπνευσμένης Μουσικοχορευτικής Παιδικής Παράστασης, Περπατώ Εις Το Δάσος, της Στέλλας Μιχαηλίδου, (από 16 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου) στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Η Αγαπημένη όλων των Παιδιών Κοκκινοσκουφίτσα μας Προσκαλεί σε Ένα Μαγευτικό Σκηνικό Παιχνίδι, με Πολλούς Ακόμη Γνωστούς Ήρωες των Κλασικών Παραμυθιών, σε μια Πρωτότυπη Ιστορία όπου το Φανταστικό Συναντά το Πραγματικό, με τους Μουσικούς να Παίζουν Ζωντανά στην Σκηνή και τους Ηθοποιούς να Ξεδιπλώνουν τα Ταλέντα τους στην Υποκριτική και τον Χορό! 

ΦΟΡΗΤΟ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18,90 ΕΥΡΩ

ΠΛΥΣΙΜΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MOTO&CAR WASH SAVAS"

 30€ για Πλύσιμο (εσωτερικά και εξωτερικά), Κέρωμα και ένα Βιολογικό Καθαρισμό των καθισμάτων του αυτοκινήτου σας, από το Moto & Car Wash Savas στον Άγιο Δημήτριο. Αρχικής αξίας 130€. Έκπτωση 77%. 6€ για ένα (1) Ξεθάμπωμα Φανών Αυτοκινήτου, απαραίτητη προϋπόθεση στον έλεγχο ΚΤΕΟ, από το Moto & Car Wash Savas στον Άγιο Δημήτριο. Αρχικής Αξίας 20€. Έκπτωση 70%.
 ΜΟΝΟ 4€ για Εξωτερικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας στο Χέρι, με γυάλισμα και υγρό κέρωμα για αδιαβροχοποίηση, στο Moto & Car Wash Savas στον Άγιο Δημήτριο. Αρχικής αξίας 8€. Έκπτωση 50%.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟ CHRISTY NAILS SPA ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΛΟΥΡΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,90 ΕΥΡΩ

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ 109 ΕΥΡΩ


 185€ το άτομο για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) σε Δίκλινο Studio στο HOTEL ORPHEY 4* για ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, στο Bansko της Βουλγαρίας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το National Revival Complex και το κέντρο της πόλης, και 2 χλμ. από τον πρώτο σταθμό του Ski Lift. Αρχικής αξίας 309€. Έκπτωση 40% Bansko: Χιονισμένα Χριστούγεννα στο Orphey Hotel and Spa 4*!109€ το άτομο για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) σε Δίκλινο Studio στο HOTEL ORPHEY 4* στο Bansko της Βουλγαρίας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το National Revival Complex και το κέντρο της πόλης, και 2 χλμ. από τον πρώτο σταθμό του Ski Lift. Αρχικής αξίας 182€. Έκπτωση 40%
 147€ το άτομο για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) σε Δίκλινο Studio στο BANSKO SPA & HOLIDAYS HOTEL 4* στο Bansko της Βουλγαρίας. Δωρεάν αναψυκτικά, χυμοί, μπύρα, κρασί, τσάι, καφές, σοκολάτα. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο σας περιμένει για να σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Βρίσκεται 1,6 χλμ. από το κέντρο της πόλης και απέχει περίπου 800 μέτρα από τα ski lift. Αρχικής αξίας 245€. Έκπτωση 40%

ΜΙΝΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ-STAR MASTER ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ&ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΧΕΛΩΝΑΣ TURTLE STAR LIGHT ΜΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 9,20 ΕΥΡΩ

 8,90€ Μόνο για Ένα Μίνι Πλανητάριο - Star Master, από την Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής! Ένα Πλανητάριο που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Δημιουργεί στο δωμάτιο μία πραγματικά διαστημική ατμόσφαιρα! Μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε και να προβάλει ακριβώς έναν χάρτη του ουρανού στο ταβάνι! Μοναδικό Δώρο για Όλους! Σε τρια μοναδικά χρώματα! Δείτε το Σχετικό ΒΙΝΤΕΟ! Αρχικής αξίας 19,90€ - Έκπτωση 52%!!!
 9.20€ για ένα νυχτερινό φωτιστικό χελωνάκι,που προβάλλει μαγικούς αστερισμούς στο ταβάνι του δωματίου και στους τοίχους αλλάζoντας 3 χρώματα! Μετατρέψτε το υπνοδωμάτιο του παιδιού σας σε έναν υπέροχο έναστρο ουρανό και προσφέρετέ του με τη βοήθεια της έξυπνης χελώνας ένα γλυκό και ήρεμο ύπνο. Δυνατότητα Αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 30€. Έκπτωση 60%. 9,5€ για το βραβευμένο φωτιστικό χελώνας "Twilight Turtle Star Light" που φωτίζει με αστέρια το παιδικό δωμάτιο, αλλάζει χρώματα και παίζει απαλές μελωδίες, νανουρίζοντας τα παιδιά χαρίζοντας τους όνειρα γλυκά, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Ouaou.gr - Έκπτωση 52%!!