ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SANTA MARINA GUESTHOUSE ΜΕ 69 ΕΥΡΩ

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΣ ART SUITES ΜΕ 149 ΕΥΡΩ

 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στο δωμάτιο στο Μούσες Art Suites! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & DISNEY ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2:ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για την Εξαιρετική Μεταγλωττισμένη Παιδική Ταινία της Disney Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες, με τις Φωνές των Αγαπημένων Γιώργου Καπουτζίδη και Ντορέττας Παπαδημητρίου, στο Cine Βακούρα, στην καρδιά της πόλης μας! Μία Απολαυστική, Καταιγιστική και Εντυπωσιακή Περιπέτεια για Όλη την Οικογένεια...Γεμάτη Αστείους Διαλόγους και Ξεκαρδιστικές Ατάκες που θα σας Απογειώσουν... στο Δεύτερο Μέρος της Φημολογούμενης Εναέριας Τριλογίας! 
 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για την Υπέροχη Μεταγλωττισμένη Παιδική Ταινία Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές, με τις Ευφάνταστες Περιπέτειες του Μικρού, Σκανδαλιάρη και Αγαπημένου Ήρωα Εκατομμυρίων Μικρών και Μεγάλων στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας! Απολαύστε Μοναδικές Στιγμές Οικογενειακής Διασκέδασης με μία Σπαρταριστή και Συγκινητική Ταινία που θα σας Χαρίσει Άφθονο Γέλιο! 
 Ένα Εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Πολυαναμενόμενης Μεταγλωττισμένης Παιδικής Ταινίας Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές, στο Cine Κολοσσαίον ! Ο Αγαπημένος Ήρωας Εκατομμυρίων Μικρών και Μεγάλων Επιστρέφει στη Μεγάλη Οθόνη, μετά από το Κινηματογραφικό του Ντεμπούτο που Σημείωσε Τεράστια Επιτυχία, και μας Διηγείται τις Ευφάνταστες Περιπέτειες του Μικρού Σκανδαλιάρη Ήρωα σε μία Σπαρταριστή και Συγκινητική Οικογενειακή Ταινία!

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ -ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ- ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ BICOMOTIVE

 Για Ένα (1) Αυθεντικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας ή Ένα (1) Τέστ Αδυνατίσματος και Απώλειας Βάρους ή Ένα (1) Τεστ Λειτουργίας Γαστρεντερικού Συστήματος ή Ένα (1) Τεστ Αλλεργιών και Έλεγχου Ιχνοστοιχείων, Ζωτικών Οργάνων του Σώματοςκαι Μεταβολισμού, με τη Χρήση της Υπερσύγχρονης Γερμανικής Συσκευής BICOM ΟPTIMA (Αναίμακτη Ενεργειακή Μέθοδος χωρίς Τσιμπήματα)! Μία Ολοκληρωμένη Προσφορά Υγείας και Ευεξίας με Πολύτιμες Υπηρεσίες Βιοσυντονισμού, με την Ποιοτική Εγγύηση του Ολιστικού Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών Bicomotive - Δ.Αρμάος στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Προστατευτείτε Άμεσα και Αποτελεσματικά από ότι σας Ενοχλεί και Αποκτήστε Καλύτερη Ποιότητα Ζωής...γιατί το αξίζετε!!! 

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PIROSAVE ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ 119 ΕΥΡΩ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ CALVIN KLEIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΟΔΙΩΝ&FULL BIKINI-ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ REJUVANCE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY TEC" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ