ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προσφορά Λάμψης και Οικονομίας για το Αυτοκίνητο ή τη Μηχανή σας από το Εξειδικευμένο Πλυντήριο Pit Stop Car & Moto Wash! Πρώτη Επιλογή μόνο με 6 ευρώ για Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω στο Χέρι, με Full Ενεργό Αφρό, Λεπτομερή Καθαρισμό στο Εσωτερικό του, Κέρωμα, Καθάρισμα και Γυάλισμα Ζαντών! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 4 ευρώ για Πλύσιμο Μηχανής (Μοτοσικλέτας) στο Χέρι, με Full Ενεργό Αφρό, Κέρωμα Καθάρισμα και Γυάλισμα Ζαντών! 

Ασφαλής Οδήγηση και Ασφαλείς Διαδρομές, Οικονομία Καυσίμων και Προστασία των Ελαστικών με μία Πολύτιμη Προσφορά για κάθε Αυτοκίνητο, ειδικά έπειτα από τις Καλοκαιρινές Διαδρομές σας! Μόλις 23 ευρώ για Ευθυγράμμιση του Συστήματος Διεύθυνσης του Αυτοκινήτου & Ζυγοστάθμιση Τροχών, Έλεγχο Ζαντών και Ελαστικών & Έλεγχο Αναρτήσεων με τη Χρήση Ειδικού Μηχανήματος, από το εξειδικευμένο συνεργείο Auto Service Κατσιόλας στο κέντρο της πόλης! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ " FACE & BODY DAY SPA "

Για Ένα (1) Eξαιρετικό Θεραπευτικό - Ιαματικό Hot Chocolate Spa Pedicure Απλό ή Γαλλικό (Διάρκειας 70') που θα Ανακουφίσει Υπέροχα τα Πόδια σας από Σκληρύνσεις, Κάλους, Σχισμές, Ονυχοκρύπτωση & Μύκητες στον όμορφο χώρο του Face & Body Day Spa! Μία Εξαιρετική και Απολαυστική Πρόταση Περιποίησης για Γυναίκες και Άνδρες για Τέλειες Εμφανίσεις με Άψογα και Περιποιημένα Άκρα! Επιπλέον για τις Γυναίκες, Δώρο...Art Nail με Strass με ιδιαίτερες Προτάσεις Διακόσμησης των Άκρων σας!  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ - ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Για ένα (1) πλήρες πακέτο Ανανέωσης Προσώπου, που περιλαμβάνει: μία (1) θεραπεία Δερμοαπόξεσης Προσώπου με Μικροκρυστάλλους για άμεση και εντυπωσιακή λάμψη, ανάπλαση, σύσφιξη και αντιμετώπιση ουλών, σημαδιών ακμής, κηλίδων, λεπτών ρυτίδων από την 1η επίσκεψη και μία (1) θεραπεία βαθειάς ενυδάτωσης για άμεση αναδόμηση και ανάπλαση της επιδερμίδας μετά την καλοκαιρινή ταλαιπωρία, με ειδικά προϊόντα, με εφαρμογή ειδικής αμπούλας κολλαγόνου και ελαστίνης. Προλάβετε να εξαλείψετε τα σημάδια και τις κοιλίδες στο πρόσωπο που προκλήθηκαν από έκθεση στον ήλιο. Η απόλυτη ανανέωση στον απόλυτο ανανεωμένο χώρο του Studio Fitness Line και στην απόλυτη τιμή! Τώρα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ / ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΥΝΟΥ ΟΥΣΙΑΣ / ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ " ΕΥ ΖΗΝ " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΧΟΛΕΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ / ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δώστε την Δυνατότητα στους Νεαρούς Ποδοσφαιριστές, να Μπορέσουν να Μάθουν τις Βασικές Τεχνικές του Ποδοσφαίρου, Παρέχοντας Συγχρόνως Αθλητική και Κοινωνική Παιδεία. Όλα αυτά σας τα Παρέχει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην Νέα Πολιτεία Ευόσμου, Με 15€ κουπόνι έχετε Έκπτωση 50% για συνδρομή ενός Χρόνου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέα Πολιτεία Ευόσμου, πληρώνοντας Μόνο 150€/έτος. Επιπλέον Προσφορά 100€ το χρόνο, το κάθε παιδί για 2 Αδέλφια. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 300€ - ΈΚΠΤΩΣΗ 50%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ / ΠΟΔΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΧΟΡΟΣ & ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ CAPOEIRA - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ - ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ / ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣΑΖ / FULL BODY RELAX MASSAGE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ONLINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ - ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ K-SWISS

Ανδρικό Ρολόι K-Swiss 93-0050-503 - 99€ από 190€ (Έκπτωση 48%) για ένα ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν, ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και κόκκινα σημεία και ασημί μπρασελέ με λεπτομέρια σιλικόνης.


Ανδρικό Ρολόι K-Swiss 93-0050-506 - 119€ από 220€ (Έκπτωση 46%) για ένα ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν, χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες και πορτοκαλί σημεία και επιχρυσωμένο μπρασελέ με λεπτομέρια σιλικόνης. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

Ανδρικό Ρολόι K-swiss 93-0037-501 - 93€ από 170€ (Έκπτωση 45%) για ένα ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με γκρι καντράν, ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και γκρι δερμάτινο λουράκι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ " OUAOU.GR "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΕΣ GASTROBACK - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ " LECHAT " ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έκπτωση 75%! 75€ για εκμάθηση και δυνατότητα άσκησης επαγγέλματος με επαγγελματική εκπαίδευση στις τεχνικές περιποίησης άκρων! Παρακολουθήστε και τα 3 εκπαιδευτικά σεμινάρια για την απόκτηση πτυχίου και χορήγηση βεβαίωσης σπουδών 1ου επιπέδου, στις τεχνικές ονυχοπλαστικής, μανικιούρ και πεντικιούρ της Lechat, παγκοσμίου ηγέτη στις υπηρεσίες περιποίησης άκρων στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Αρχική Αξία 300€.

Έκπτωση 71%! 100€ για επαγγελματική εκπαίδευση στις τεχνικές περιποίησης άκρων! Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την απόκτηση πτυχίου 2ου ή master επιπέδου, σε ιδιαίτερες τεχνικές ονυχοπλαστικής, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Lechat, παγκοσμίου ηγέτη στις υπηρεσίες περιποίησης άκρων, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Μόνο για επαγγελματίες ή προχωρημένους. Δώρο σεμινάριο Art painting 5 ώρες (one-stroke). Αρχική Αξία 350€

Έκπτωση 87%! 120€ για να γίνετε επαγγελματίας Make up artist! Ολοκληρωμένα σεμινάρια 40 ωρών σε όλες τις τεχνικές του επαγγελματικού μακιγιάζ από τις βραβευμένες καθηγήτριες Μαίρη Σταυρακάκη και Ελευθερία Σαμαροπούλου. Απόκτηση πιστοποιητικού παρακολούθησης, στις εγκαταστάσεις της σχολής Lechat στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Αρχική Αξία 900€

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ WHITE LIGHT

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΕΓΝΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / SHOE ORGANIZER - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / USB STICK 8GB - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " PETINOS BEACH HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

80€ από 126€ για 2 διανυκτερεύσεις ενός ατόμου με πρωϊνό μπουφέ και ποτό καλωσορίσματος στο πολυτελές 4* Petinos Hotel στη πανέμορφη Μύκονο! Η προσφορά συμπεριλαμβάνει μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο ή/και λιμάνι και ΔΩΡΟ 1 γεύμα στο πολυτελές εστιατόριο Blue Myth!

95€ από 176€ για 2 διανυκτερεύσεις ενός ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα στο 4* Petinos Beach Hotel στη Μύκονο! Συμπεριλαμβάνεται πλούσιος πρωϊνός μπουφές, welcome drink κατά την άφιξη σας και δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο ή/και λιμάνι. ΔΩΡΟ 1 γεύμα στο εστιατόριο Blue Myth!

ΡΟΔΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " RODOS PALACE " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΔΡΟΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " STUDIOS VALSAMIS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " MANOS SYROS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΛΙΟ ( ΠΟΡΤΑΡΙΑ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΡΩΦΙΛΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΙΓΙΝΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " MISTRAL HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΜΟΡΓΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " HOTEL & SPA AEGIALIS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

174€ το άτομο για ένα υπερπλήρες και χαλαρωτικό 4ήμερο, με full SPA services, στην Αμοργό στο καταγάλανο και πανεμορφο νησί των Κυκλάδων. Απολαύστε μασάζ αρωματοθεραπείας, Detoxification Spa Jet, υδροθεραπεία, Spa pedicure, Romance Jacuzzi με σαμπάνια και φρούτα, ρομαντικό γέυμα στο εστιατόριο-Γκαλερί "Αμβροσία" καθώς και πρωινό σε American type buffet, σε μία τετραήμερη εκδρομή με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα το καταγάλανο Αιγαίο στο Hotel & Spa Aegialis. Αρχική Αξία 402€. Έκπτωση 57%!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " HOTEL OASIS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΑΣΟΣ ( ΠΟΤΟ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " SIRINES HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΞΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " DREAM VIEW HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " IONIAN BLUE 5* " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ALEX STUDIOS APARTMENTS & POOL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

52€ ή 78€ ή 104€ (αναλόγως πόσες ημέρες θα επιλέξετε) για διαμονή δύο ατόμων με late checkout, στην πανέμορφη Ζάκυνθο, στο Alex Studios, Apartments & Pool, για αξέχαστες διακοπές σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, αρχικής αξίας 80€, 120€ και 160€ αντίστοιχα. Έκπτωση 35%!!


52€ ή 78€ ή 104€ (αναλόγως πόσες ημέρες θα επιλέξετε) για διαμονή δύο ατόμων με late checkout, στην πανέμορφη Ζάκυνθο, στο Alex Studios, Apartments & Pool, για αξέχαστες διακοπές σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, αρχικής αξίας 80€, 120€ και 160€ αντίστοιχα. Έκπτωση 35%!!

ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " MATI HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΓΙΑΣΕΜΙ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΛΑΝΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ / ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΕΣΕΩΣ " GALANIS PHOTO STUDIO "