ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΚΥΖΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ"

 10€ για μια (1) συνεδρία ΜΟΝΙΜΗΣ ΡΙΖΙΚΗΣ Αποτρίχωσης με την μέθοδο της Ηλεκτρόλυσης, με βελόνα ή πενσέτα (ανώδυνη), για ΠΡΟΣΩΠΟ-ΣΤΗΘΟΣ-ΚΟΙΛΙΑ-ΜΑΣΧΑΛΕΣ. Προσφορά από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής της Βούλας Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι). Αρχικής αξίας 35€ - Έκπτωση 71%!!
 ΟΧΙ απλά βγάλσιμο φρυδιών!! ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ βήμα-βήμα του σωστού σχήματος βάση της σχηματολογίας του προσώπου μόνο με 7€!! Προσφορά από το πρότυπο κέντρο αισθητικής Βούλα Παπαλέξη, στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι). Αρχικής αξίας 19€ - Έκπτωση 63%!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ:ΓΥΜΝΑΣΗΤΙΡΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 10 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ POWER PLATE

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΤΙΩΝ/ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΦΡΥΔΙΩΝ ΣΤΟ "IRIDA'S COLOURS GRAND"

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 40ΛΕΠΤΩΝ

ΕΥΟΣΜΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19.90 ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ Κ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΟΥΤΑΛΙΔΗΣ OIL"

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ H/Y ECDL Η ICT ΣΤΟ "GET READY"

 30€ για 3 ενότητες (35 ώρες), για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL ή ICT. Δυνατότητα προετοιμασίας και από το σπίτι, από το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών GetReady, ακριβώς στην έξοδο του μετρό Αιγάλεω! Αρχικής Αξίας 150€. Έκπτωση 80%!



 30€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL ή ICT για τρείς (3) ενότητες (35 ώρες) - ή - 60€ για έξι (6) ενότητες (70 ώρες)! Δυνατότητα μαθημάτων και από το σπίτι (εξ' αποστάσεως)! Μία προσφορά από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών «Get Ready» ακριβώς δίπλα στην έξοδο του σταθμού μετρό Αιγάλεω. Αρχικής αξίας 150€ και 300€ αντίστοιχα - Έκπτωση 80%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΗΝΗ Η 9ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "PEAK FITNESS HALL"

ΓΚΥΖΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ SPA "ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "CLEAN ACTION"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,40 ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

 Πανελλαδικά: Από τη σειρά Polymer Clay! Μόνο 8,40€ για ένα Χειροποίητο Κρεμαστό Λαιμού σχέδιο fj-4003. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 12€ - Έκπτωση 30% !!

 Πανελλαδικά: Από τη σειρά Metal Art! Μόνο 7€ για ένα ζευγάρι Χειροποίητα Σκουλαρίκια σχέδιο fj-5005. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 10€ - Έκπτωση 30% !!
 Πανελλαδικά: Από τη σειρά Metal Art! Μόνο 7€ για ένα ζευγάρι Χειροποίητα Σκουλαρίκια σχέδιο fj-5004. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 10€ - Έκπτωση 30% !!


ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΝΤΟΠΑΝΩΝ Η ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ-ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ELENAS DAY SPA ΚΑΙ ΜΕ 29 ΕΥΡΩ ΣΤΟ LEDRA MARRIOTT HOTEL

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5.60 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΡΙΠΛΟ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΘΥΡΑ USB

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ-ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΠΟΛΥΚΟΦΤΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΙΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ACRO CLUB ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΠΑΝΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ"

 Σε έναν γραφικό πεζόδρομο στο Αιγάλεω χτυπά η καρδία του καλού μεζέ!!13.90€ από 38€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει: μία (1) Σαλάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, ένα (1) Ορεκτικό με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, δύο (2) Κυρίως Πιάτα με επιλογή από μπιφτέκι, πανσέτα, λουκάνικο, συκώτι ανατολής, στο μεζεδοπωλείο MEZE MEZE στο Αιγάλεω!! Με δυνατά 'χαρτιά' του την πέτρα και το ξύλο στη διακόσμηση αλλά και τους λαχταριστούς μεζέδες και τα ευφάνταστα πιάτα στον κατάλογο, δεν μπορείτε να του αντισταθείτε! Έκπτωση 63%!!


ΓΚΑΖΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ "JAMON"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18,50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟΜΕΤΡΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ POSTER Η BANNER

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΔΑΚΣΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ Α ΚΑΙ Β ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΡΑΚΑΡΙΣΚΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 Πώς γίνεται με τόσο ατυχήματα καθημερινά όλα τα μεταχειρισμένα να πουλιούνται ως ατρακάριστα? Μόνο 29,99€ για να αποκτήσετε μία Mini Συσκευή Ανίχνευσης Τρακαρισμένων Οχημάτων, για να ανακαλύψετε αν το μεταχειρισμένο όχημα που θέλετε να αγοράσετε αξίζει τα λεφτά του εύκολα και απλά, από την εταιρεία ''SavelΤrade'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Αρχικής αξίας 39,99€ - Έκπτωση 25%!!


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ Η ΒΑΦΗ&ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΡΕΝΑ"

ΝΕΑ ΚΥΨΕΛΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ANTISTRESS MASSAGE ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ "ORIENTALMASSAGE"

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ CLUB "CABAL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ&ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ RIZLA DRUM SWAN/ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9 ΕΥΡΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ HATHA YOGA




Hatha Yoga!!9€ από 50€ για τέσσερα (4) μαθήματα Hatha Yoga διάρκειας 90 λεπτών το καθένα, που θα σας μυήσει στο πιο αποτελεσματικό και άμεσο σύστημα ασκήσεων χαλάρωσης και ελέγχου άγχους και συναισθημάτων, επαναφέροντας την πολύτιμη ισορροπία στο σώμα ,στο νου και στην ψυχή σας, στο myyoga (Δίπλα στο Μετρό Πανόρμου). Έκπτωση 82%!!

ΚΥΨΕΛΗ-ΓΑΛΑΤΣΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ/ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ "THEODO.A HAIRSTYLING"




22€ από 50€ για 1 Βαφή για όλο το κεφάλι, 1 Μάσκα προστασίας και ενίσχυσης Βαφής, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Λούσιμο - Ή - 28€ από 70€ για 1 Βαφή για όλο το κεφάλι, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Κούρεμα και 1 Λούσιμο, με τα κορυφαία προιόντα Igora by Schwarzkopf και L Oreal, για ανανεωμένη εμφάνιση, με την φροντίδα της έμπειρης ομάδας του Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Έκπτωση 56%.
49€ για μια θεραπεία με το Bio Hair Balux Brazilian ή Brazilian Keratin system, το επαναστατικό σύστημα λείανσης και επανόρθωσης των μαλλιών, που σας χαρίζει μαλλιά ίσια, μεταξένια, και χωρίς φριζάρισμα από 3-6 μήνες και αποκτήστε εντυπωσιακή εμφάνιση, στα καταστήματα Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 200€. Έκπτωση 76%

ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN "ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14.50ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 MINI ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ,Η/Υ,TABLETS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ "ANTART LIVE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ KORRES ΗΜΕΡΑΣ Η ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΦΛΟΙΟ ΜΑΝΟΛΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ/ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ "Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ"

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-2 ΠΙΑΤΑ ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ "DI WINE BAR"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟ "ΠΟΝΤΙΚΙ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 29,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ

 Πανελλαδικά: Για να απολαμβάνουμε πάντα καθαρό νερό! Μόνο 29,90€ για την Συσκευή Φιλτραρίσματος Νερού για Βρύση Instapure F-2CE, με χρωμέ κορμό και διάφανο καπάκι. Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε ένα ανταλλακτικό R-2CE, που αλλάζει κάθε 3-5 μήνες και αφαιρεί χλώριο, τοξικά, φυτοφάρμακα, χώματα, σκουπίδια, σκουριές, ίνες αμιάντου, άσχημη γεύση και οσμή, μεταλλικό αντάπτορα για τοποθέτηση σε θερμομικτική ή κανονική βρύση, κλειδάκι για εύκολη τοποθέτηση και οδηγίες χρήσης. Από το www.yaDis.gr και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Στην Καλύτερη Τιμή της Αγοράς !!
 Πανελλαδικά: Θα έχουμε πάντα καθαρό νερό με ένδειξη αλλαγής! Μόνο 45,90€ για την Ηλεκτρονική Συσκευή Φιλτραρίσματος Νερού για Βρύση Instapure F-7, με λευκό κορμό και λευκό καπάκι και λαμπάκι που δείχνει πότε χρειάζεται αλλαγή το ανταλλακτικό. Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε ένα ανταλλακτικό R-7, που αλλάζει κάθε 3-5 μήνες και αφαιρεί χλώριο, τοξικά, φυτοφάρμακα, χώματα, σκουπίδια, σκουριές, άσχημη γεύση και οσμή και επιπλέον μόλυβδο, κάδμιο, αμίαντο. Με μεταλλικό αντάπτορα για τοποθέτηση σε θερμομικτική ή κανονική βρύση, κλειδάκι για εύκολη τοποθέτηση και οδηγίες χρήσης. Από το www.yaDis.gr και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Στην Καλύτερη Τιμή της Αγοράς !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28,90 ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ ΑΠΟ 100% ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΠΑΠΛΩΜΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 44,9 ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ