ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΣΥΣΦΙΞΗ-ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&ΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MEDI ANAPLASIS

 Δύο Κορυφαίες Ιατρικές Θεραπείες...σε Μοναδική Τιμή... για να Χαρίσετε στο Πρόσωπό σας Βαθιά Ανάπλαση, Λάμψη, Αντιγήρανση και Αναζωογόνηση, με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Medi Anaplasis, στον Εντυπωσιακού Design Χώρο του, στην Βασ. Όλγας! Μόλις από 29 ευρώ για Μία (1), Δύο (2) ή Τρεις (3) Ολοκληρωμένες Διπλές Θεραπείες Ομορφιάς και Περιποίησης Προσώπου με την Θεραπεία Skin Reload Marine Collagene για Άμεση Επανόρθωση όλων των προβλημάτων που προκάλεσε η έκθεση σας στον ήλιο & την Θεραπεία Σύσφιξης & Ανάπλασης Προσώπου - Ματιών Ιατρικής Ραδιοσυχνότητας RF για Απόλυτη Επιδερμική Σύσφιξη, Λείανση Ρυτίδων, Αντιμετώπιση Μαύρων Κύκλων & Οιδημάτων στα Μάτια και Ανάπλαση & Ανανέωση του Δέρματος! 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CLIMASTER

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ BOLSHOI YURI GRIGOROVICH ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 Ο Θρύλος των Bolshoi, Yuri Grigorovich, μετά από Τρία Χρόνια Επισκέψεων στην Αθήνα και αφού έχει Γνωρίσει την Αποθέωση από 60.000 Θεατές…Τώρα…και στην Θεσσαλονίκη για Τρεις Μοναδικές Παραστάσεις! Μόλις 30 ευρώ (από 50 ευρώ) για Ένα (1) Εισιτήριο Προνομιακών Θέσεων (Α Ζώνη) της Κορυφαίας και Αριστουργηματικής Υπερπαραγωγής Ζιζέλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου! Απολαύστε μια Βραδιά Μπαλέτου που θα Μείνει στην Ιστορία με ένα Μοναδικό Υπερθέαμα με 70 Χορευτές, Υπέροχα Κοστούμια και Καταπληκτικά Σκηνικά!!! Η Προσφορά ισχύει για Περιορισμένο & Συγκεκριμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

TEST PAP/ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ&ΠΛΗΡΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ CHECK UP ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ"

 Πολυιατρείο Βιομέριμνα: Test Pap & υπέρηχος μαστών με έγκυρα αποτελέσματα.
 Τεστ Παπανικολάου (Test pap)!!15€ από 85€ για ένα (1) Τεστ Παπανικολάου (Test pap), από το Πολυϊατρείο ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ στο Περιστέρι. Μια εξέταση που επιβάλλεται να κάνουν όλες οι γυναίκες και να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον σε ετήσια βάση. Έκπτωση 82%!! 
 Test Pap: η αδιάβλητη και ισχυρότερη μέθοδος προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας! 12€ για μια από τις πιο σημαντικές γυναικολογικές εξετάσεις από το Πολυϊατρείο ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ στο Περιστέρι (πλησίον μετρό στάση Ευαγγελίστρια). Αρχικής Αξίας 85€. Έκπτωση 86%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "KAMINO ARVANITIDIS"

 Για Ολοκληρωμένο Καθαρισμό Τζακιού με τη Χρήση Σύγχρονου Εξοπλισμού για Υψηλότερη Απόδοση, Ασφαλέστερη Λειτουργία και Οικονομία, με την Ποιοτική Εγγύηση της Εξειδικευμένης Εταιρείας Kamino Arvanitidis σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης! Kαθαρίστε το Τζάκι σας, Οικονομικότερα από Ποτέ και κερδίστε... Ζεστασιά, Ποιότητα Καύσης, Καθαρή Ατμόσφαιρα Απαλλαγμένη από Βλαβερές Δυσοσμίες, έχοντας Απόλυτη Ασφάλεια στη Λειτουργία του, Αποκλείοντας κάθε Ενδεχόμενο Πυρκαγιάς! 

ΣΑΚΙΔΙΟ ΩΜΟΥ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ "ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΕΛΛΗΝΙΣ

ΣΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "POLYASTRON PLACE HOTEL"

 Υπερπολυτελές Διήμερο σε Σουίτα 64m² ή Βίλλα 84m² για Δύο (2) έως Τέσσερα (4) Άτομα με Πλούσιο Πρωινό & Early Check In - Late Check Out & Δωρεάν Χρήση της Εξωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου στο Ειδυλλιακό Polyastron Place Hotel στην Μαγευτική και Κοσμοπολίτικη Σάνη! Απολαύστε Ποιοτικές Στιγμές Απόδρασης σε έναν Προορισμό που Συνδυάζει Δάσος και Θάλασσα, Καταπράσινο Τοπίο και Απέραντο Γαλάζιο, μέσα από την Απέριττη Πολυτέλεια και Ηρεμία, με Δυνατότητα Αγοράς Πολλαπλών Κουπονιών, για να δημιουργήσετε Οικονομικά το δικό σας Πακέτο Απόδρασης!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ" ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ LOLLIPOP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

FULL BODY ANTISTRESS MASSAGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΞΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PERSONAL TRAINING POWER PLATE/TRX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "FAMOUS ESPORTES BY GIOTA FIRFIRI"

ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΙΣΧΥΟΣ 1000W ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28,9€

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STUDIO FEMELES

 Εντατικό Πρόγραμμα για Ανανεωμένο Σώμα και Σφριγηλό Δέρμα για να Αποχαιρετήσετε τα Κιλά των Καλοκαιρινών Διακοπών... Ποιοτικά, Άμεσα, Αποτελεσματικά και άκρως Οικονομικά με την Υπογραφή Ποιότητας του Ινστιτούτου Αισθητικής Studio Femeles στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σώματος 10 ή 14 Συνεδριών με τη Χρήση του Φημισμένου Πρωτοποριακού Μηχανήματος Ultratone για Λεμφικό Μασάζ, Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και Λιποδιάλυση - Ιδανικό και για μετά την Εγκυμοσύνη - για Άμεσα Ορατά Αποτελέσματα στο Σώμα σας! 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STUDIO FEMELES ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

 Αποκτήστε Bλέμμα που Μαγνητίζει και Xαρίστε στον Eαυτό σας Ανανεωμένο και Εντυπωσιακό Look, με την Υπογραφή Ποιότητας του Ινστιτούτου Αισθητικής Studio Femeles στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο Κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ (από 16 ευρώ) για Μια Εντυπωσιακή Εφαρμογή Ημιμόνιμης Βαφής Βλεφαρίδων (η τεχνική που κάνει θραύση σε όλες τις ηλικίες της Σύγχρονης Ελληνίδας Γυναίκας) για Πυκνές, Πλούσιες και Φυσικές Βλεφαρίδες! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ (από 25 ευρώ) για Σχηματισμό & Βαφή Φρυδιών, για Γεμάτα, Πλούσια και Καλοσχηματισμένα Φρύδια ή για Μια Υπέροχη Εφαρμογή Περμανάντ Βλεφαρίδων για Γυριστές και Εντυπωσιακές Βλεφαρίδες! Τρίτη Επιλογή μόνο με 69 ευρώ (από 150 ευρώ) για Mόνιμo Mακιγιάζ Φρυδιών με Διάρκεια έως 1,5 Χρόνο για Εντυπωσιακό Σχήμα, που θα αναδείξει Μοναδικά τα Χαρακτηριστικά του Προσώπου σας... και πείτε Αντίο στη Μάσκαρα και το Μολύβι….!!!