ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ALL INCLUSIVE ΣΤΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "THRAKI PALACE HOTEL&WELLNESS SPA"

 ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Thraki Palace Hotel & Wellness Spa ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Αλεξανδρούπολη, με 499€ από 998€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ποτά, Φρέσκο Παγωτό και Snacks! Για μικρούς και μεγάλους παρέχεται καθημερινά Πρόγραμμα δραστηριοτήτων καθώς και Προβολή ταινιών σε Θερινό Σινεμά! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, Δωρεάν πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής και μια Ελεύθερη είσοδος στις εγκαταστάσεις του Spa! Κάθε Πέμπτη Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Zωντανή Mουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ SMARTPHONES IPHONE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ MP3 PLAYERS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ IDEAHELLAS.GR

 Universal Αδιάβροχη Θήκη XXL για Κινητά Τηλέφωνα και Smartphones από 4.7€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!
 Προστασία των συσκευών σας από το νερό, την άμμο και την σκόνη με μία αδιάβροχη θήκη κατάλληλη για smartphones, iphone, φωτογραφικές μηχανές και mp3 player, με λουράκι για να την κρεμάσετε από το χέρι ή το λαιμό και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το ideahellas.gr στη Νέα Ιωνία - έκπτωση έως 71%!!

ΛΕΥΚΑΔΑ(ΝΙΚΙΑΝΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 Λευκάδα, Νικιάνα: 87€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Η Λευκάδα είναι από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Ανακαλύψτε την!
 Λευκάδα, Νικιάνα: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Αύγουστο! Ένας από τους πιο αγαπημένους προοριμούς! 
 Λευκάδα, Νικιάνα: 109€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ξεκινήστε το φετινό καλοκαίρι με ένα ταξίδι στο οδικώς προσβάσιμο νησί του Ιονίου!

 Λευκάδα, Νικιάνα: 135€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα τον Ιούνιο. Ας ξεκινήσει το φετινό καλοκαίρι με ένα ταξίδι στη Λευκάδα...
 Λευκάδα, Νικιάνα: 70€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα τον Οκτώβρη. Παρατείνετε το καλοκαίρι! Ταξιδέψτε εκμεταλλευόμενοι τις χαμηλές τιμές του Οκτώβρη!

ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "POSEIDON BEACH HOTEL"

ΑΙΓΙΝΑ 3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HOTEL RACHEL


 Διακοπές τον Σεπτέμβριο στο Hotel Rachel στην Αίγινα! 79€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, Early Check in, Late check out και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών, δίπλα στην μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού βραβευμένη για το 2013 με Γαλάζια Σημαία.
 Απολαύστε ένα χαλαρωτικό τριήμερο σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα! Από 99€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) για Ιούλιο η Αυγουστο σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, Early Check in, Late check out και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών, στο Hotel Rachel στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα δίπλα στην μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού βραβευμένη για το 2013 με Γαλάζια Σημαία.

ΑΙΔΗΨΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL KENTRIKON"

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ SPA ΜΕ ΜΑΣΑΖ&ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 46,9 ΕΥΡΩ

ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ PETERHOF ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 49.9 ΕΥΡΩ

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19,9 ΕΥΡΩ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "OLYMPIAN BAY HOTEL"

 Ονειρεμένες Καλοκαιρινές Διακοπές με Ένα Μοναδικό Ποιοτικό και Οικονομικό Πακέτο (από 23 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου) σε Ένα Κορυφαίο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα της Βόρειας Ελλάδας, στο Παραθαλάσσιο και Εντυπωσιακό 4* Olympian Bay Hotel στις Υπέροχες Ακτές της Νότιας Πιερίας, στη Σκιά του Επιβλητικού Ολύμπου και του Κάστρου του Πλαταμώνα! Μόλις 549 ευρώ για 6ήμερη Διαμονή (5 Διανυκτερεύσεις) για Δύο Άτομα (και Ένα Παιδί έως 12 ετών Δωρεάν)…σε Εντυπωσιακό Double Room με Ημιδιατροφή (Πρωινό - Βραδινό) & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out... για Ένα Υπέροχο Καλοκαιρινό Πακέτο...που θα σας μείνει Αξέχαστο!

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ" ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΓΥΘΕΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 55€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIO

 Γύθειο: 136€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, το Σεπτέμβριο. Ταξιδέψτε στη Λακωνία και μείνετε σε πολυτελές ξενοδοχείο, αγοράζοντας την προσφορά.
 Γύθειο: 255€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τον Ιούλιο. Επιλέξτε το Γύθειο Λακωνίας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος και την απίθανη προσφορά!
 Γύθειο: 170€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τον Ιούλιο. Επιλέξτε το Γύθειο Λακωνίας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος και την απίθανη προσφορά!
 Γύθειο: 82€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 
 Γύθειο: 148€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
 Γύθειο: 99€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμέρισμα. Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
 Γύθειο: 55€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΝΥΔΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 70€


 Λευκάδα, Νυδρί: 194€ για 4ήμερο για 2 έως 6 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα, τον Αύγουστο! Για να χαρείτε τις φετινές διακοπές σε ένα must καλοκαιρινό προορισμό.
 Λευκάδα, Νύδρι: 99€ για 3ήμερο για 2 έως 6 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ταξιδέψτε με την οικογένεια ή με παρέα φίλων και επιλέξτε την προσφορά για να μείνετε σε απίστευτα άνετο και μεγάλο διαμέρισμα. 
 Λευκάδα, Νυδρί: 149€ για 4ήμερο για 2 έως 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα, τον Αύγουστο. Κλείστε τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές εξασφαλίζοντας οικονομική διαμονή για εσάς και την παρέα ή την οικογένειά σας.
 Λευκάδα - Νύδρι: 70€ για 3ήμερο για 2 έως 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα. Ένα ολοκαίνουριο και εξοπλισμένο συγκρότημα με απεριόριστη θέα σας περιμένει για να ομορφύνει τις διακοπές σας! 
 Λευκάδα - Νύδρι: 124€ για 4ήμερο για 2 έως 6 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα ολοκαίνουριο και εξοπλισμένο συγκρότημα με απεριόριστη θέα σας περιμένει με την παρέα ή με την οικογένειά σας για να ομορφύνει τις διακοπές σας! 
 Λευκάδα - Νύδρι: 83€ για 3ήμερο για 2 έως 6 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα ολοκαίνουριο και εξοπλισμένο συγκρότημα με απεριόριστη θέα σας περιμένει με την παρέα ή με την οικογένειά σας για να ομορφύνει τις διακοπές σας! 
 Λευκάδα - Νύδρι: 105€ για 4ήμερο για 2 έως 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα. Ένα ολοκαίνουριο και εξοπλισμένο συγκρότημα με απεριόριστη θέα σας περιμένει για να ομορφύνει τις διακοπές σας!