ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/SERVICE "ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ "PEST REPELLING"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΕΡΑΚΙΑ ΡΕΣΩ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΙ SLIM-LIFT AHH BRA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ "TABULA RASA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ/ΚΡΕΜΕΣ ΧΕΡΙΩΝ-ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ "ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ/ΣΧΕΔΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Τώρα και στα χαλιά θα σας κάνουμε... γλυπτική! Μόνο από 67€ για να αποκτήσετε ένα Χαλί της νέας τεχνοτροπίας και χρωματισμών, που συνδυάζει το Shaggy και το Μπουκλέ, δημιουργώντας ανάγλυφα σημεία που χαρίζουν αίσθηση τρισδιάστατου στο πάτωμα! Με δυνατότητα επιλογής σχεδίου, διάστασης και αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 134€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ/ANTIVIRUS-NORTON INTERNET SECURITY


Όχι μόνο να νιώθετε, αλλά και πραγματικά να είστε ασφαλείς όσο... σερφάρετε! Μόνο 15€ για το καλύτερο... αντιβιοτικό της αγοράς το Norton Internet Security, σε έκδοση του 10, με πλήρη δυνατότητα αναβαθμίσεων και ενημερώσεων για έναν χρόνο από την ενεργοποίησή του! και με άδεια για μέχρι τρεις υπολογιστές. Από το www.yaDis.gr και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 45€ - Έκπτωση 67% !!
Για την απόλυτη ασφάλεια στην πλοήγηση και τις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο! Μόνο 19,50€ για το καλύτερο... αντιβιοτικό της αγοράς το Norton Internet Security, σε έκδοση του 11, με πλήρη δυνατότητα αναβαθμίσεων και ενημερώσεων για 1 χρόνο από την ενεργοποίησή του! και με άδεια για μέχρι 3 υπολογιστές. Από το www.yaDis.gr και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 59€ - Έκπτωση 67% !!

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ASPEN RESORT GOLF&SKI 4****"

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "3* HOTEL KOSTA FAMISSI"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "DAS ENDE" ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΤΟΝ

ΑΘΗΝΑ:ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΙΑ..."METATISURA" ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ" ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΜΕΛΙΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/ΜΑΛΛΙΩΝ/ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΛΙΜΟΣ/ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ "OXYGEN"

ΑΘΗΝΑ:ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ ΜΕ LASER

Oριστική αντιμετώπιση των ευρυαγγειών ! 99€ για 6 συνεδρίες οριστικής & ανώδυνης αντιμετώπισης των ευρυαγγειών με το τελευταίας Αμερικανικής τεχνολογίας LASER ER-YAG, σε μια περιοχή της επιλογής σας ανάμεσα από γάμπες, μηρούς ή πρόσωπο, από έμπειρο Ιατρό δερματολόγο. Έναλλακτικά 190€ για 12 συνεδρίες, από το ολοκαίνουριο ινστιτούτο κοσμητικής ιατρικής MEDICAL ESTHETIC στον Αγ. Δημήτριο δίπλα από το Metro Mall Athens (έξοδος metro Αγ. Δημητρίου). Αρχική Αξία 700€. Έκπτωση 85%

ΑΘΗΝΑ:ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ "THAI MASSAGE CENTER"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΣΑΖ "MEDIASPIS"


Τρείς Συνεδρίες Ονειρεμένου Massage!!30€ από 200€ για τρείς (3) συνεδρίες massage με αιθέρια έλαια και τεχνικές χαλάρωσης, διάρκεια κάθε συνεδρίας 35 λεπτά, από το Mediaspis στο Περιστέρι. Ιδανικές για ευεξία, ανάπλαση σώματος και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!! Με την αγορά 2 κουπονιών συμμετοχή σε μοναδική κλήρωση!! Έκπτωση 85%!!
10€ από 70€ για μία (1) συνεδρία massage με αιθέρια έλαια και τεχνική χαλάρωσης, από το Mediaspis στο Περιστέρι. Ιδανικό μασάζ για ευεξία , ανάπλαση σώματος και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!! Με την αγορά 4 κουπονιών συμμετοχή σε μοναδική κλήρωση!! Έκπτωση 86%!!

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ "GOUMAS SERVICE"

35€ για ένα ΜΙΚΡΟ SERVICE Ι.Χ. αυτοκινήτου παντός τύπου, μέχρι 2000cc, που περιλαμβάνει ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, για αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού ΚΑΙ έλεγχο air condition με συμπλήρωση φρέον έως 100gr ΚΑΙ ένα γενικό τεχνικό έλεγχο 18 σημείων, για να κινήστε με ασφάλεια στο δρόμο. Από το συνεργείο αυτοκινήτων GOUMAS SERVICE, στην Αργυρούπολη. Δυνατότητα δωρεάν παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας σε: Ηλιούπολη, Δάφνη, Αγ. Δημήτριο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Καλαμάκι, Βούλα. Αρχικής αξίας 100€. Έκπτωση 65%

ΑΘΗΝΑ:ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ "ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:POWER YOGA "SATYA"

ΑΘΗΝΑ:ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ "Ζ ΚΑΛΟΤΕΧΝΟΝ"