ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ PERSONAL TRAINING / ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ολοκληρωμένο 2μηνο Πρόγραμμα Personal Training και όχι μόνο, με το Πλουσιότερο Πακέτο Επιλογών, για Άμεσο και Δυναμικό Αποτέλεσμα... με την εγγύηση των Γυμναστηρίων FitnessFun σε τέσσερα κεντρικά σημεία στη Θεσσαλονίκη! 10 συνεδρίες με το πρωτοποριακό VacuFit ή 10 συνεδρίες με το πολύπλευρο σύστημα του TRX που αποτελεί μοναδική καινοτομία εκγύμνασης & 2μηνο πρόγραμμα χρήσης όλων των Οργάνων και Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης (cardio-διάδρομοι-ποδήλατα -ελλειπτικά-ελεύθερα βάρη, κ.α.) & 2μηνο πρόγραμμα συμμετοχής σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας της επιλογής σας (ενδεικτικά: Pilates, Yoga, Yogilates, Aerobics, Body pump, Gym sticks, Step, Cross fit, Ορθοσωμική, Θεραπευτική Γυμναστική, κ.α.) & 1 Λιπομέτρηση & 2μηνο Πρόγραμμα Διατροφής & Απεριόριστη Χρήση Σάουνας! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚ " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μόλις 22 ευρώ για 2 Εισιτήρια ( μόλις 11 ευρώ κατά άτομο) της Μεγάλης Μουσικοθεατρικής Παραγωγής Αναζητώντας τον Αττίκ για 3 μοναδικές Παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους με τους αγαπημένους... Άκη Σακελλαρίου, Αλέξανδρο Μπουρδούµη, Νίνα Λοτσάρη, Ευαγγελία Μουµούρη, την εκρηκτική Ζωζώ Σαπουντζάκη και άλλους γνωστούς Ηθοποιούς! Ένα Μοναδικό Αφιέρωμα - Αναδρομή σε μια από τις Κορυφαίες Μορφές του Ελληνικού Τραγουδιού, τον ΑΤΤΙΚ...όπου Ηθοποιοί, Μουσικοί και Χορευτές χωρίς ρετρό διάθεση, αλλά με πολύ Χιούμορ, Σαρκασμό, Τρυφερότητα και Συγκίνηση, μεταφέρουν µέσα από Μνήµες και Αισθήσεις, Κείμενα και Τραγούδια που σφράγισαν την Ευαισθησία µας!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ " CAR SPA "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΟΛΙΚΗ ΒΑΦΗ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για ένα (1) κούρεμα με ψαλίδι laser που θεραπεύει τα κατεστραμμένα μαλλιά και την ψαλίδα, και ένα (1) λούσιμο, ένα (1) χτένισμα και μία (1)εξειδικευμένη θεραπεία ενυδάτωσης ανάλογα με τον τύπο μαλλιών. Δεύτερη επιλογή με μόλις 19€ για Ολική βαφή ή ανταύγειες σε ολόκληρο το κεφάλι, ρεφλέ, λούσιμο, εξειδικευμένη θεραπεία ενυδάτωσης ανάλογα με τον τύπο μαλλιών και φορμάρισμα ή Τρίτη επιλογή μόνο με 24€ για Ολική βαφή ή ανταύγειες σε ολόκληρο το κεφάλι, κούρεμα, ρεφλέ, λούσιμο, εξειδικευμένη θεραπεία ενυδάτωσης ανάλογα με τον τύπο μαλλιών και φορμάρισμα, όλα με κορυφαία προϊόντα και τεχνικές, όλα στον υπέροχο χώρο του Studio Fotini στο κέντρο του Ευόσμου, όλα για εσένα, που θέλεις να λάμπεις και το καλοκαίρι!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ - ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΒΑΦΗ - ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ / ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ - ΘΕΑΤΡΑ " ΤΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ; " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

5 € Για ένα (1) πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα έξω με full ενεργό αφρό, κέρωμα, καθάρισμα και γυάλισμα ζαντών και δώρο ένα (1) αρωματικό εσωτερικού χώρου από την εξειδικευμένη εταιρία καθαρισμού αυτοκινήτων "Car Spa" για ξεκάθαρη οικονομία και λάμψη σε μία προσφορά αξίας 15 €.Έκπτωση 70 %.



14€ για μια πλήρη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, που περιλαμβάνει ένα πακέτο με 3 πλυσίματα εσωτερικά και εξωτερικά στο χέρι με full Ενεργό Αφρό, για να έχετε πάντα καθαρό αυτοκίνητο από το υπερσύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων Car Spa στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης αρχικής αξίας 45€.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ / ΡΟΛΟΓΙΑ NAUTICA - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Η DEAL SITE - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΚΟΥΠΕΣ SWIVEL SWEEPER - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ & ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΑΠΠΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΡΟΛΟΓΙΑ - CHRONOTECH / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ - ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / LAPTOP HP - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΘΗΚΕΣ ΜΠΡΑΤΣΟΥ IPHONE & IPOD / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ VICHY - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΙΝΙ BLENDER / ΠΑΝΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ MPEG - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΡΟΛΟΓΙΑ Q & Q - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ " ΝΑΤΑΣΑ ROOMS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΗΛΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ " LA MUNTE " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΞΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " AMMOUDIA STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL ANGELA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

75€ από 117€ για 3ήμερες διακοπές (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων για ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, στο Hotel Angela στην Αίγινα σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα την Αγία Μαρίνα, από το ταξιδιωτικό γραφείο MEGIA TRAVEL. Το διαμάντι της Αίγινας, η Αγία Μαρίνα με το κατάφυτο πευκόδασος συνδυάζει πράσινο και θάλασσα και προσφέρει τις τέλειες διακοπές. Έκπτωση 36%!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΡΟΔΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " AVRA HOTEL RHODOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στην καρδιά του καλοκαιριού και μόνο για λίγες ημέρες το all-inclusice ξενοδοχείο AVRA HOTEL RHODOS σας προσφέρει τη δυνατότητα να περάσετε 5 αξέχαστα βράδια στο όμορφο νησί της Ρόδου από 81€ τώρα μόλις 62€, έκπτωση 30% με πλήρη διατροφή. Η προσφορά αφορά την περίοδο 11/7 με 16/7. 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΑΙΓΙΝΑ / ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL RACHEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο με 39€ από 80€ (51% έκπτωση) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα δίπλα στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα (την μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού) στο Hotel Rachel σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ! Παρέχεται Free WIFI, Free Welcome Drink, Early Check in, Late check out (availability permitting), δωρεάν χρήση σε ψάθες και ομπρέλες παραλίας και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών! Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον μας! 


Για την πιο όμορφη περίοδο του καλοκαιριού τώρα μόνο 78€ από 160€ (έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις, δίπλα στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα (την μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού) στο Hotel Rachel σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ! Παρέχεται Free WIFI, Free Welcome Drink, Early Check in, Late check out (availability permitting), δωρεάν χρήση σε ψάθες και ομπρέλες παραλίας και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών! Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον μας! Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα. 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " SKLAVOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΟΣ ( ΠΑΡΟΙΚΙΑ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " APOLLON HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

109€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στην Παροικιά της Πάρου, με πρωινό και μεταφορές από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, στο Apollon Hotel, 50 μέτρα από πλαζ και λίγα μέτρα από τον παραδοσιακό οικισμό Αρχικής Αξίας 218€, Έκπτωση 50% !!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

HOTELS ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙ - Δωρεάν Κουπόνι για extra ΕΚΠΤΩΣΗ 10 % σε 17 επιλεγμένα Ξενοδοχεία του Ειδικού εκπτωτικού Τιμοκαταλόγου του πρακτορείου Antel Travel 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " VILLA ΡΟΔΙΑ & VILLA ΔΑΦΝΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

390€ για άνετη και lux 4ήμερη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων  έως και 7 ατόμων(έως και 18,6€ το άτομο τη μέρα!) στη πολυτελή Villa Ροδιά στο Ρέθυμνο από το Βίλλες Θημωνιές ! 2 όροφοι, 3 υπνοδωμάτια, prive πισίνα, υπέρ πλήρες εξοπλισμένο με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!  Η προσφορά αφορά αποκλειστικά το διάστημα 13 έως και 16Αυγούστου. Αρχική Τιμή 585€- Έκπτωση 33% Κερδίζετε 195€! 


680€ για άνετη και lux 6ήμερη διαμονή 5 διανυκτερεύσεων  έως και 5 ατόμων(έως και 27,5€ το άτομο τη μέρα!) στη πολυτελή Villa Δάφνη στο Ρέθυμνο από το Θημωνιές Σπίτια Στη Φύση! 2 όροφοι, 2 υπνοδωμάτια, prive πισίνα και ξεχωριστή παιδική πισίνα, υπέρ πλήρες εξοπλισμένο με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!  Η προσφορά αφορά αποκλειστικά το διάστημα 15 έως και 20 Ιουλίου. Αρχική Τιμή 975€- Έκπτωση 30% Κερδίζετε 295€! 

ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ " HOTEL HARIS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

159€ για ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές, χαλαρώνοντας με ένα 5ήμερο διαμονής, 4 διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και την πισίνα στο ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον του “Hotel Haris” στη Χανιώτη Χαλκιδικής, αρχικής αξίας 320€ - Έκπτωση 50%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " MIDA HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ " THERMAE PLATYSTOMOU RESORT & SPA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΗΛΟΣ ( ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " MARIA'S " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μήλος:85€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον υπέροχο Τριοβάσαλο.Ένα ξεκούραστο, χαλαρό και διασκεδαστικό ταξιδάκι σε ένα πανέμορφο νησί, με δεκάδες επιλογές για κολύμπι, φαγητό και εξερεύνηση είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες! 


Μήλος: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον γραφικό Τριοβάσαλο.Κάντε μια αναζωογονητική απόδραση στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων με μια καταπληκτική προσφορά. Καταγάλανα νερά, χρυσές παραλίες και διασκέδαση σας περιμένουν! 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΑΝΔΡΟΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ " VILLA KORTHI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " IRINI STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: 293€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα σε διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα,προσφορά Αυγούστου.Μια μοναδική προσφορά για όλη την οικογένεια σε ένα πανέμορφο νησί , με τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου στην διάθεση σας και με όλες τις ανέσεις ώστε να μην σας λείψει τίποτα! 


Λευκάδα: 348€ για ένα 7ήμερο για 4 άτομα στους γραφικούς Τσουκαλάδες,προσφορά Αυγούστου.Απολαύστε οικογενειακές διακοπές σε αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα σε ένα υπέροχο νησί , με οδική πρόσβαση και οικονομικά όσο δεν έγινε ποτέ ξανά!