ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CIRCUS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου με Κρασί ή Μπύρα για να Απολαύσετε την Υπέροχη Μουσικοχορευτική Παράσταση Circus με τους Μοναδικούς και Διεθνώς Αναγνωρισμένους Opera Chaotique, την Νικολέτα Καπέ, την Εύη Σιαμαντά & την Καλλιτεχνική Ομάδα Etherika, στο Club του Μύλου, την Παρασκευή 6 Μαρτίου! Μία Εκρηκτική Παράσταση Εμπνευσμένη από το Σύγχρονο Τσίρκο… Ένα Μοναδικό Show που Συνδυάζει τη Ζωντανή Μουσική, το Τραγούδι & τον Ακροβατικό Χορό και αναμένεται να συνεπάρει το κοινό της Θεσσαλονίκης! 

ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ " CHOROSTASI GUEST HOUSE "

 Μαγευτική 3ήμερη ή 4ήμερη Απόδραση για 2 Άτομα, σε Εντυπωσιακό Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι, με Πλήρες Παραδοσιακό Πρωινό & Μία Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out (από 02/03 έως 15/05) στον Παραδοσιακό Ξενώνα Chorostasi Guest House στον Πανέμορφο Γραφικό Οικισμό του Παρθενώνα, με Υπέροχη Θέα στον Τορωναίο Κόλπο, στην Σιθωνία Χαλκιδικής! Το Εκπληκτικό Φυσικό Περιβάλλον με τα Απαράμιλλης Ομορφιάς Τοπία, σ ένα από τα ομορφότερα μέρη της Χαλκιδικής & η Υπέροχη Σπιτική Φιλοξενία συνθέτουν έναν Μοναδικό Προορισμό που θα Λατρέψετε! 

ΜΠΑΛΕΤΟ & ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο για το Κορυφαίο & Φαντασμαγορικό Υπερθέαμα για Μικρούς και Μεγάλους Μιούζικαλ Μόσχας, σε Μία πανδαισία Μπαλέτου, Χορού, Ακροβατικών & Απολαυστικού Τσίρκο της Μόσχας, στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Ένα Μοναδικό Θέαμα Χορού, Απίθανων Σκηνών, Γέλιου, Συγκίνησης και Ακροβατικών που κόβουν την Ανάσα... με πολυάριθμους Χορευτές, Ακροβάτες, Ταχυδακτυλουργούς και Κλόουν, σε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, πλούσιο, ποιοτικό και πρωτότυπο, εμπνευσμένο από τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΠΙΤΣΑΡΙΑ "PIZZA ROMEA 3" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Η ΚΑΛΤΣΟΝΕ

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 50%

 Διασκέδαση Απολαυστικής Εμπειρίας... μέχρι Τελικής Πτώσεως στο Ολοκαίνουργιο Κλειστό Παγοδρόμιο με Φυσικό Πάγο στο Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Mediterranean Cosmos, σε Έναν Υπέροχο Χώρο που θα σας προσφέρει πολλά...που θα σας Ψυχαγωγήσει, θα σας Κερδίσει και σίγουρα θα τον Αγαπήσετε!!! Πρώτη Επιλογή μόλις με 4 ευρώ (από 7 ευρώ) για Ένα (1) Aτομικό Eισιτήριο, για Απεριόριστο Πατινάζ για Μικρούς & Μεγάλους με Πλήρη Εξοπλισμό! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα (1) Ιδιαίτερο Μάθημα Ice Skating 60' από Έμπειρους Καθηγητές, με Πλήρη Εξοπλισμό!

ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ U.S POLO ASSN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ