ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ "VIVA LA VITA"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ "AUTO CLEAN&SERVICE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΚΡΕΜΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΑΦΡΟΥΛΟΥΤΡΑ ΚΟΡΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΧΑΡΤΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:GADJET ΓΙΑ IPHONE "PHONE STATION"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΛΕΚΤΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:OPTICAL CAR MOUSE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ/ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ/ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΗ FIZZ SAVER ΓΙΑ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΠΟΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΟΜΠΕΣ ΧΑΛΑΖΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΙΤΕΣ "MAGIC MESH"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:BLUE LOUNGE-YOYO ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΑΦΛΑΣ BOMANN

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ-ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

12€ για ένα πανέμορφο χειροποίητο κόσμημα για το λαιμό, με κόκκινη καρδιά Swarovski ή λευκό αστέρι, κορδόνι και ασημένιο κούμπωμα , αρχικής αξίας 26€ ή εναλλακτικά 14€ για κόσμημα με λιλά καρδιά Swarovski, κορδόνι και ασημένιο κούμπωμα, αρχικής αξίας 32€ από το Aνθέων Τέχνη στο Κερατσίνι και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση έως 56%
22€ για ένα χειροποίητο κόσμημα για το λαιμό, με πέτρα Swarovski σε σχήμα δάκρυ, με ασημένια αλυσίδα, αρχικής αξίας 46€ ή εναλλακτικά 38€ για κόσμημα λαιμού με μεγάλο φύλλο Swarovski, κορδόνι και ασημένιο κούμπωμα, αρχικής αξίας 85€, δύο υπέροχα κομμάτια, από το Aνθέων Τέχνη στο Κερατσίνι και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση έως 55%

10€ για ένα χειροποίητο κόσμημα – βραχιόλι με λουλουδάκι από κρύσταλλο Swarovski με κορδόνι, αρχικής αξίας 22€, ή εναλλακτικά 16€ για ένα βραχιόλι με λουλουδάκι σε ασημένια αλυσίδα, αρχικής αξίας 36€, από το Aνθέων Τέχνη στο Κερατσίνι και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση έως 55% 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ-ΡΟΛΟΓΙΑ K-SWISS


Ανδρικό Ρολόι K-swiss 93-0018-502 - 49€ από 90€ (Έκπτωση 46%) για ένα ανδρικό ρολόι K-swiss από ανοξείδωτο ατσάλι, λευκό καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία και μαύρο δερμάτινο λουράκι.
Ανδρικό Ρολόι K-swiss 93-0054-501 - 55€ από 100€ (Έκπτωση 45%) για ένα ανδρικό ρολόι K-swiss από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία και μαύρο δερμάτινο λουράκι.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ/ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ/ΛΟΥΚΕΤΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ



Ασφαλίστε ξύλινες ή σιδερένιες πόρτες εισόδου σπιτιού ή αποθηκών με κλειδαριά ασφαλείας με συναγερμό! 
Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Securemme με κύλινδρο securemme K2 με μικρό κλειδί, defender (ατσάλινο προστατευτικό) και τοποθέτηση μόνο 140€ από 280€!!!Με διαφορά η καλύτερη τιμή της αγοράς από τους καλύτερους του είδους!
9€ από 27€ για ένα συναγερμό ιδανικό για τσάντες, κινητά, πορτοφόλια, κατοικίδια!!! Δωρεάν τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά!
Αλυσίδα με συναγερμό μόνο 15€ από 40€! Έκπτωση 57%!
Λουκέτο με Συναγερμό μόνο με 15€ από 30€, Έκπτωση 50%! Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:LAPTOP FUJITSU S7210&S7220/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΔΕΛΦΟΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VARONOS HOTEL"

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΕΝΑΣΤΡΩΝ"

Καϊμακτσαλάν - Λουτρά Πόζαρ: 89€ για ένα τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων 2 ατόμων με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και καμπίνα υδρομασάζ στο νεόκτιστο Ξενοδοχείο Έναστρων, στα Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας! Απολαύστε ένα μοναδικό τριήμερο στα Λουτρά Πόζαρ δοκιμάζοντας τις θεραπευτικές και ευεργετικές πηγές στις εγκαταστάσεις της λουτρόπολης του οικισμού. Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ το Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν βρίσκεται σε απόσταση μόλις 20χλμ. από το ξενοδοχείο! Αξία 150€ - Έκπτωση 41%. 

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΠΙΕΡΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VALIS RESORT"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΛΟΝΔΙΝΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΟΡΩΠΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΒΙΛΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ορωπός: 1600€ για ένα 15ήμερο σε αυτόνομη βίλα για 2 - 12 άτομα .Αποκτήστε το δικό σας εξοχικό , πλήρως εξοπλισμένο και πολυτελές, χαρείτε το με την οικογένεια ή την παρέα σας , δίπλα στην Αθήνα και με δεκάδες επιλογές διασκέδασης! 

ΠΑΤΡΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΒΙΛΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ "REX" ΝΙΝΟ-ΑΝΤΖΕΛΑ

Για να διασκεδάσετε σε τραπέζι έξι (6) ατόμων στην ιστορική μουσική σκηνή του REX παρέα με τους Νίνο, Κωνσταντίνο Αργυρό και την αξεπέραστη Άντζελα Δημητρίου! Μοναδικές μουσικές εμφανίσεις από τον καθένα ξεχωριστά αλλά και ανατρεπτικά ντουέτα, δημιουργούν ένα άκρως κεφάτο και θεαματικό μουσικό πρόγραμμα. Η προσφορά ισχύει για Παρασκευή 4/01 και Σάββατο 5/01. Δίνετε στο κατάστημα 80€ (από 180€) επιπλέον την Παρασκευή και 90€ (από 180€) το Σάββατο.
Για Παρασκευή 04 και Σαββατο 05/01/2013 πάμε όλοι στο Rex Music Theater! Μόνο 18€ το άτομο για τραπέζι έως έξι άτομα. Ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ορίζουν το νεανικό χαρακτήρα του προγράμματος, η Άντζελα Δημητρίου βάζει τη σφραγίδα της πείρας, ενώ το μπαρ με τα cocktails φτιάχνει clubbing διάθεση. Αρχικής Αξίας 35€/άτομο - Έκπτωση 57% !!

ΑΘΗΝΑ-ΦΙΛΟΘΕΗ:ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "A MODO MIO RISTORANTE ITALIANO"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΘΕΑΤΡΟ "MNIMONIMUS" ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "BEREKET" ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ "ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ"

Πρεμιέρα 12 Ιανουαρίου!! 9€ για την είσοδο ενός (1) ατόμου στην πικρή, τρυφερή κωμωδία «Τρεις… και μη χειρότερα», όπου η Σοφία Ολυμπίου, Τζέσυ Παπουτσή και Βίλμα Τσακίρη με την υπέροχη ερμηνεία τους υποδύονται τρεις φίλες, εβδομηντάρες, αχώριστες απ’ τα παιδικά τους χρόνια, οι οποίες θα φτάσουν τη φιλία τους στο χείλος του γκρεμού για να διασωθεί την τελευταία στιγμή από ένα ξαφνικό γεγονός, ζωντανεύει στην σκηνή του Θεάτρου Μπροντγουαίη. Αρχική αξία 18€ - Έκπτωση 50%!!

ΑΘΗΝΑ-ΠΛΑΚΑ:ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΟΦΑΝΙΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΛΙΟΠΕΤΡΟ"