ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/SPA MANICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "NAIL CARE MARIA" ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

 20€ από 50€ για μια (1) φυσική ενίσχυση ή επιμήκυνση νυχιών με tip (ακρυλικό ή gel) επιλέγοντας από γαλλικό ή χρώμα και δώρο η αφαίρεση, από το Nail Care Maria στον Νέο Κόσμο!! Έκπτωση 60%!!
 10€ μόνο για 4 ολοκληρωμένα Manicure Spa (χρώμα ή γαλλικό) για την άψογη εμφάνιση των άκρων σας με το πιο οικονομικό πακέτο της αγοράς, στο χώρο του nail care Maria στο Νέο Κόσμο. Αξίας 60€. Έκπτωση 90%. 

ΠΥΞ-ΛΑΞ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο για την Πολυαναμενόμενη Συναυλία-Σταθμό του Φετινού Καλοκαιριού των Αγαπημένων Φίλιππου Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη και σε Σίβηρη και Δίον! 10 Χρόνια μετά την Διάλυση των Πυξ Λαξ...3 Χρόνια μετά την Θρυλική Επανένωσή τους...με 80.000 Θεατές στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας... και 50.000 στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης... μετά τις Eξαιρετικές Sold Out Xειμερινές Eμφανίσεις τους, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας ξαναβρίσκονται στη Σκηνή σε μια Μεγάλη Καλοκαιρινή Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ CINE ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

PASTA MAKER ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 29,90 ΕΥΡΩ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ(ΚΑΜΑΡΙ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "SYRIGOS HOTEL&STUDIOS"

ΜΗΛΟΣ(ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 79 ΕΥΡΩ

 Μήλος, Αδάμαντας: 89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Ανακαλύψτε την όμορφη Μήλο αγοράζοντας την προσφορά μας!
 Μήλος, Αδάμαντας: 119€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Ετοιμαστείτε άμεσα για ένα ταξίδι στην εκπληκτική Μήλο! Η προσφορά σας εξασφαλίζει φθηνή διαμονή στον Αδάμαντα!
 Μήλος, Αδάμαντας: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα τον Ιούλιο. Μια οικονομική προσφορά για να απολαύσετε ένα ταξίδι στη Μήλο με τις ονειρικές παραλίες!

ΝΑΞΟΣ(ΣΤΕΛΙΔΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΙΟΥΛΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ