ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PAROS LAND HOTEL"

ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΜΑΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 132€

ΧΟΡΕΥΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 95€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ & ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "CHORA RESORT AND SPA"

 3ήμερη διαμονή για 2 άτομα από το Πάσχα έως και το 4ήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Φολέγανδρο, στο ολοκαίνουργιο 5* Chora Resort and Spa, σε Double Standard Studio με πρωινό.

ΣΥΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BRAZZERA HOTEL"

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 69€

 69€ για ένα πλήρες τριήμερο 2 ατόμων σε παραδοσιακή σοφίτα στο κέντρο της Ελάτης! Συμπεριλαμβάνεται πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα! 10% έκπτωση στο εστιατόριο Καλαμαράς! Ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!

ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 89€

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΟΓΚΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20€

ΑΓΟΡΑ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 4 ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CAR SPA"

1Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ PARADISE PARK ME 10€

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "FELIX RESIDENCE" ΜΕ 90€

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "KOUSTENIS VILLAGE"

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ "Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΤΡΕΧΑΛΟΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ κατά άτομο), της Τελευταίας Αποχαιρετιστήριας Παράστασης του Φαντασμαγορικού Μιούζικαλ για Μικρούς και Μεγάλους, με Ένα από τα Ωραιότερα Παραμύθια της Άλκη Ζέη Ο Κεραμιδοτρέχαλος από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ , την Κυριακή 6 Απριλίου! Μία Εντυπωσιακή Παραγωγή με Μαγευτικά Σκηνικά και Κοστούμια με Ζωντανή Μουσική, με Κιθάρα, Φλογέρα και Φυσαρμόνικα επί Σκηνής,  Χαρούμενα Τραγούδια και Χορευτικά, μια Πλειάδα Ηθοποιών, Σκηνές Γεμάτες Γέλιο, Δράση και Συγκίνηση που θα μιλήσουν… κατ΄ευθείαν στην Καρδιά σας!

DETOX FOOT SPA/ΛΕΜΦΙΚΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

< 10€ από 25€ για μία (1) θεραπεία Detox Foot Spa, συνολικής διάρκειας 30 λεπτών. Μία προσφορά από το Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Ορθοστατικής στην Γλυφάδα! Το Detox Foot Spa είναι μια φυσική, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης, η μόνη διέξοδος χωρίς χάπια, δίαιτες κτλ, προκειμένου να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά στον οργανισμό του. Έκπτωση 60%!!
 Μόνο 14€ για ένα λεμφικό Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας συνολικής διάρκειας 45 λεπτών !!! Διώξτε την κυτταρίτιδα μια για πάντα !!! Μία προσφορά από το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Ορθοστατικής στην Γλυφάδα !!!
  Μόνο 15€ για ένα Θεραπευτικό Mασάζ 30΄ (λεπτών), σε αυχένα, πλάτη και μέση !!! Μοναδική προσφορά από το «Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Ορθοστατικής» στη Γλυφάδα !!!
 Μόνο 19€ για μια συνεδρία φυσιοθεραπείας με την μέθοδο ορθοστατικής Mezieres που ανακουφίζει πόνους στην περιοχή της μέσης και τον αυχένα και ένα θεραπευτικό μασάζ !!! Μία προσφορά από το Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Ορθοστατικής στην Γλυφάδα !!! 


ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΖΙΤΖΙΜΙΤΖΙΧΟΤΖΙΡΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) της Τελευταίας Αποχαιρετιστήριας Παράστασης του Εκπληκτικού Παιδικού Θεατρικού Έργου Τζιτζιμιτζιχοτζιριά με την Μοναδική Υπογραφή της Στέλλας Μιχαηλίδου, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη , στην Καλαμαριά την Kυριακή 6 Απριλίου! Απολαύστε Μια Πολύχρωμη, Εντυπωσιακή και Ευρηματική Παράσταση με Μαγικό και Παραμυθένιο Κλίμα... και Ανακαλύψτε κι εσείς το Μυστικό στη Τζιτζιμιτζιχοτζιριά και…λύστε τον Γλωσσοδέτη!!! 

Απολαύστε τον καφέ σας... καρέ - καρέ! Από 9,9€ για μία κούπα σε σχήμα φωτογραφικού φακού, πιστό αντίγραφο του φωτογραφικού φακού Canon 24-105mm f/4 L IS από υψηλής ποιότητας υλικό με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas Tech!

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ"

ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ "FIX FACTORY OF SOUND"

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΑΦΤΗΣ"

ΟΡΓΑΝΑ ΕΓΚΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ-ΠΟΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ALL SPORTS CLUB"


 30€ από 45€ για να αποκτήσετε υπέροχους κοιλιακούς χωρίς κόπο με το ''Rollmax'', ένα επαναστατικό όργανο γυμναστικής που γυμνάζει τέλεια και με ασφάλεια τους κοιλιακούς και σας χαρίζει άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα, από το ''All Sports Club'' στον Κορυδαλλό! Δυνατότητα αποστολής στον χώρο σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΤ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΨΑΓΜΕΝΟ INTERNET SHOPPING"

ΕΥΒΟΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ARGO HOTEL"

ΑΛΙΣΣΟΣ ΑΧΑΙΑΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CASTELLA BEACH"

 Πάσχα στον Αλισσό Αχαΐας, στο Ξενοδοχείο Castella Beach πάνω στο κύμα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Το Μεγάλο Σάββατο προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 
 68€ από 136€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, πάνω στη θάλασσα στο Ξενοδοχείο Castella Beach στην παραλία άνω Αλισσού Αχαΐας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!