ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Mr GREEDY

Γεια σας,

Σήμερα θα προτείνω 3 συστηματάκια των 4άρων αγώνων το καθένα. Ζητάω 2άδες και φυσικά και την 4άδα.. Κοστίζουν 21 ευρώ το καθένα (απο 2.5 ευρώ στις 6 2άδες και 6 ευρώ στην 4άδα), η απόδοση της οποίας είναι 266 στην Betfair σε σχέση με το 155 στον ΟΠΑΠ στο πρώτο, 258 στην Betfair σε σχέση με το 157 στον ΟΠΑΠ στο δεύτερο και 356 στην Betfair σε σχέση με το 218 στον ΟΠΑΠ στο τρίτο. Και στα 3 συστήματα η απόδοση στην Betfair είναι 60-70% καλύτερη απο οτι στον ΟΠΑΠ..

Καλή τύχη

1

Padova v Vicenza (X@ 3.5)

2

Kaiserslautern v Freiburg (2 @ 3.73)

3

Cardiff v Barnsley (2@ 5.45)

4

Southend v Torquay (X@ 3.73)

4-Folds

Selections

Odds

Stake

Potential win

1,2,3 and 4

266.21

€6.00

1

Middlesbrough v Derby (2@ 5.28)

2

Sheff Wed v Colchester (2 @ 4.1)

3

Inverness CT v Dunfermline (X@ 3.54)

4

Karabukspor v Istanbul BB (X@ 3.36)

4-Folds

Selections

Odds

Stake

Potential win

1,2,3 and 4

258.14

€6.00

1

Newcastle v Wigan (X @ 4)

2

Cowdenbeath v Forfar (2@ 4.19)

3

Alcorcon v Rec de Huelva (X@ 3.17)

4

Gent v Lokeren (2@ 6.67)

4-Folds

Selections

Odds

Stake

Potential win

1,2,3 and 4

356.06

€6.00

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΖΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ " Madeleine Peyroux & ΑΛΕΞΙΑ "

Η Madeleine Peyroux στο Μέγαρο Μουσικής για μία παράσταση με 50% έκπτωση!40 ευρώ (Β' Ζώνη) ή 50 (Α' Ζώνη) ευρώ για 2 εισιτήρια, για να παρακολουθήσεις το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, τη Madeleine Peyroux και την Αλέξια, στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας αποκλειστικά από το DealiN. Αρχικής αξίας: 80 ευρώ ή 100 ευρώ αντίστοιχα. Έκπτωση 50%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΗΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΩΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟΣΜΩΣΗ " Steam Car Wash " ΑΛΙΜΟΣ

Σημερινή Προσφορά: 39€ για ένα βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, που περιλαμβάνει γενικό πλύσιμο εσωτερικό και εξωτερικό στο χέρι, κέρωμα, απόσμωση και απολύμανση (με ατμό χωρίς χρήση χημικών) στο Steam Car Wash στον Άλιμο αρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 74%!Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ SPA MANICURE ΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ " Gallery Nails ART Academy " ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Σημερινή Προσφορά: 18€ για 3 spa manicure (απλό ή γαλλικό) και 2 manicure με μόνιμο βερνίκι 3 εβδομάδων από το Gallery Nails ART Academy στο Παγκράτι, αρχικής αξίας 146€. Έκπτωση 88%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Τρέχουσα προσφορά: 15€ εκπτωτικό κουπόνι 54% για εγκατάσταση Φίλτρου Νερού αμερικάνικης τεχνολογίας που απαλλάσσει τελείως το νερό από το χλώριο, χημικά και άλλους ρύπους. Από 259€ μόνο 120€ με τοποθέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ " Oscar Τ. Καλαντζής ΑΒΕΕ " ΙΛΙΟΝ

99€ για βασικό service αυτοκινήτων μάρκας PEUGEOT / CITROEN / SKODA / VW / SEAT / AUDI / DAIHATSU από την Oscar Τ. Καλαντζής ΑΒΕΕ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ " NLP "

13€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 300€ για την εγκατάσταση συστήματος υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητο σας της πασίγνωστης παγκοσμίως εταιρείας NLP. Επίσης και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νομιμοποίησή του από το Υπουργείο Μεταφορών. Κάντε τις μετακινήσεις σας πιο οικονομικά με συνολικό κόστος 750 €. Έκπτωση 40 %Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ RAFTING ΣΤΟΝ ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΟΝΙΤΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ

Τρέχουσα Προσφορά : Τριήμερο στα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων!67,5€ για Rafting στο Βοϊδομάτη & Τοξοβολία στην όχθη του ποταμού και 2 διαν/σεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο «Κόνιτσα mountain resort » στην Κόνιτσα Ιωαννίνων ή στο Ξενοδοχείο «Κωνσταντίνου & Ελένης » στο Μονοδένδρι Ιωαννίνων, από την Τrekking Hellas Ηπείρου, αξίας 135€ - έκπτωση 50%!Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ " ΝΕΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ "

Τρέχουσα προσφορά: 10€ για ένα αυθεντικό πολυασιατικό γεύμα για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο εστιατόριο ΝΕΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ στην Ηλιούπολη, αξίας 21€ - έκπτωση 52%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ SCRAB " BEAUTY FOR YOU "

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 25€ από 110€ για 1 ολοκληρωμένη θεραπεία πρόσωπου με ειδικό scrab για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αναπλαστική μάσκα και αμπούλες κολλαγόνου για άμεση επανόρθωση, ανάπλαση, ενυδάτωση από το ινστιτούτο Βeauty for you διαρκειας 55΄.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Προσφορά: Παλιός Άγιος Αθανάσιος – Καϊμακτσαλάν: 94€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο του χωριού με πρωινό, τζάκι με δωρεάν ξύλα και μπανιέρα – υδρομασάζ – τζακούζι μέσα στο δωμάτιο!! Ζήστε τη μαγεία του πιο παραδοσιακού οικισμού της Μακεδονίας με την πιο κοσμική ζωή με μία πολυτελή διαμονή. Μόλις 17 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο του Καΐματσαλάν

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ PHOTOSHOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " GO ONSITE "

35€ για ένα επαγγελματικό σεμινάριο 35 ωρών (!) στον χειρισμό και την λειτουργία του Adobe Photoshop, από το κέντρο πληροφορικής στους Αμπελόκηπους “Go-OnSite” (πλησίον Πύργου Αθηνών), αρχικής αξίας 250€. Κερδίστε έκπτωση 86%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ " BALLOONS "Προσφορά: 5 € για είσοδο ενός παιδιού με τον συνοδό του στον παιδότοπο BALLOONS Άγιας Παρασκευής για ατελείωτο παιχνίδι και ψυχαγωγία προσφέροντας χυμό,βιβλιαράκι και μπαλόνι στους μικρούς μας φίλους ,αρχικής αξίας 7 €.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ & ΝΥΧΙΩΝ " 101 BEAUTY AVENUE by Michalis Lazarou "

Προσφορά: 44 € από 91 € για να απολαύσετε μία πλήρη περιποίηση ομορφιάς που περιλαμβάνει βαφή, χτένισμα, spa κεφαλιού και βάψιμο νυχιών των άνω και κάτω άκρων σε χρώμα της αρεσκείας σας κερδίζετε επίσης έκπτωση 20% για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία στο 101 BEAUTY AVENUE by Michalis Lazarou!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ " LAVENDER "

12€ για ένα χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 45 λεπτών, από το ινστιτούτο αισθητικής “Lavender” στη Νέα Ιωνία, αρχικής αξίας 50€ - Κερδίστε έκπτωση 76%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " LILLIAN "

€10 για 5 μαθήματα hiphop, μοντέρνο, oriental και salsa για παιδιά και ενήλικες, στην σχολή χορού lillian, αξίας €50

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

€225 το άτομο για 8 ημέρες ονειρικές διακοπές στα Κανάρια νησιά και Δώρο ένα 8 ήμερο για όσα άτομα θέλετε για Τενερίφη, Κανκούν, Τζαμάικα, ή Disneyland !! Αξία €750 . Έκπτωση 70%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ " Ο ΝΙΚΟΛΑΣ "

10€ αντί για 24€ για ένα Γεύμα Ελεύθερης Επιλογής από τον Κατάλογο στο μουσικό μεζεδοπωλείο ο Νικόλας, στην Νέα Χαλκηδόνα.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ SALT MASSAGE GLOVE-AROMATOTHERAPY " PAIN SOLUTION SYSTEMS "

15€ για μία συνεδρία Salt Massage Glove–Aromatotherapy (χειρομασάζ με ηλεκτρικό γάντι), διάρκειας 60 λεπτών. Το πλέον αποτελεσματικό νέο σύστημα που δίνει νεανική όψη και καταπολεμά κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, με τη φυσική δύναμη αρωματισμένου αλατιού, χαρίζοντας την απόλυτη νέα αίσθηση ευεξίας. Η νέα εμπειρία μασάζ για ευεξία και αντιγήρανση με τη δύναμη της φύσης και της τεχνολογίας. Από την εταιρεία PAIN SOLUTION SYSTEMS στο Περιστέρι. Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 75%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ " ROYAL "


Αποκλειστικά για Ξενοδοχεία 7€ για ένα εσωτερικό βαθύ Οικολογικό Βιοκαθαρισμό ενός στρώματος με Επαγγελματικό μηχάνημα της ROYAL (απομάκρυνσης βιομάζας κατά 95% μέσα από το στρώμα), αρχικής αξίας 15€, Έκπτωση 53% !!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " CHIPS&WIRES "

Έκπτωση 56%: 49€ και αποκτήστε έκπτωση 64% για αγορά και εγκατάσταση ολοκληρωμένου επώνυμου συστήματος ασφάλειας, ΟΧΙ Κινέζικου, με ετήσια συνδρομή στο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού. Με 550€ ασφαλίστε και ασφαλιστείτε για μια ζωή! Αρχική Αξία 1250€.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ "Μέτσοβο - Σουίτα στο Boutique Hotel Αρχοντικό Μετσόβου: 160 ευρώ για ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις), με πρωινό σε junior σουίτα στο πανέμορφο Αρχοντικό Μετσόβου. Τα δωμάτια διαθέτουν υδρομασάζ και τζάκι!Αρχική τιμή 200 ευρώ, έκπτωση 20%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ Κ SKIPPER " PEGASUS "


Προσφορά Ημέρας 46% έκπτωση για Μονοήμερη Κρουαζιέρα στο Σαρωνικό με το Ιστιοπλοϊκό Σκάφος Pegasus, από 1 έως και 5 άτομα, με έμπειρο Skipper. Αρχικής αξίας 350€. Μόνο με 190 €!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΚΕΝΤΡΑ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ MASSAGE ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Η ZEN SHIATSU ΣΤΟ " ZEN CENTER "


Τρέχουσα Προσφορά: €22 από €50. Έκπτωση: 56% Για Μία (1) Συνεδρία Φυσιοθεραπευτικού Γιαπωνέζικου massage Zen Shiatsu ή ένα (1) Χαλαρωτικό Massage Αρωματοθεραπείας (διάρκειας 60' έκαστο), στο Κέντρο Massage και Yoga “Zen Center” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ DELIVERY TAKE AWAY ΑΘΗΝΑ " ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗΣ ΔΑΜΑΡΕΩΣ "

7,9€ για για μια απολαυστική ποικιλία κρεατικών 2 ατόμων, 2 πίτες, πατάτες και 2 μπύρες ή 2 αναψυκτικά, για παράδοση κατ οίκον ή take away από το Σουβλάκι της Δαμάρεως στο Παγκράτι. Αρχικής αξίας 16€. Έκπτωση 56%!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ - DELIVERY TAKE AWAY - ΓΛΥΚΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ " MEDIASPIS " ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

69€ για 1 πρόγραμμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας διάρκειας 5 εβδομάδων που περιλαμβάνει 17 θεραπείες , 7 ιατρικές , 5 διατροφολογικές & 5 θεραπείες με χρήση μηχανημάτων, στο Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής Mediaspis στο Περιστέρι, αξίας 990€. Έκπτωση 93%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΦΑΚΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ " TORCH "

Τρέχουσα προσφορά: 4,5€ για την αγορά ενός εμπρόσθιου φακού ποδηλάτου Torch, με αποσπώμενη βάση και 5 λαμπάκια LEDS που προσφέρουν ιδανική ορατότητα και δυνατό φωτισμό, από την UNITED PROMOTIONS στη Νέα Φιλαδέλφεια, αξίας 9€ - έκπτωση 50%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " CONINTHIA HOTEL "

Τρέχουσα προσφορά: 399€ για το 4ήμερο της 28ης Οκτωβρίου στην Πράγα, με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο πολυτελές 5* Corinthia Hotel με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, δύο ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό, ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.