ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ Ο ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΚΕΙΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

 Μετά από 3 Χρόνια Μεγάλης Επιτυχία στην Αθήνα τώρα και στην Θεσσαλονίκη….για Λίγες μόνο Παραστάσεις! Μόλις 15 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 7,5 ευρώ κατά άτομο) της Υπέροχης Μαύρης Κωμωδίας Ο Κουλοχέρης του Σποκέϊν με τον Αγαπημένο Τάκη Σπυριδάκη και τους Ντάνη Γιαννακοπούλου, Γεράσιμο Σκαφίδα και Σαμουήλ Ακίνολα στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν αποτελεί το Τελευταίο Έργο του πολυβραβευμένου Ιρλανδού Συγγραφέα Μάρτιν ΜακΝτόνα, το οποίο στην Πρώτη του Παρουσίαση πραγματοποίησε Μία Τεράστια Επιτυχία στο Broadway της Νέας Υόρκης με Πρωταγωνιστή τον Βραβευμένο με Oscar Κρίστοφερ Γουόκεν! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

STAND ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ&ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,90 ΕΥΡΩ&9,9 ΕΥΡΩ

 Stand Αποθήκευσης 30 Ζευγαριών Παπουτσιών, από 14.9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!
 Βάλτε σε τάξη όλα τα παπούτσια σας! Μόνο 14.90 ευρώ για να αποκτήσετε το stand αποθήκευσης παπουτσιών, που διαθέτει 10 ράφια και μπορεί να χωρέσει μέχρι 30 ζευγάρια παπούτσια, από την Hellas-Tech.gr, αξίας 39 ευρώ - έκπτωση 62%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!
Διοργανωτής για τσάντες και αξεσουάρ σετ 2 τεμαχίων από 9.9€! Μπορεί να τοποθετηθεί στην ντουλάπα ή την πόρτα!! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SOLARIUM-ΤΡΟΠΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 16€ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ COSMOVITA