ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ISA

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΦΩΤΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MEDITERRANEAN VILLAGE"

Φώτα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Διασκεδάστε με ζωντανή Μουσική το Σάββατο το βράδυ στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 226€ από 455€ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με Παραδοσιακά Εδέσματα και συνοδεία ζωντανής μουσικής! Προσφέρεται Welcome drink με παραδοσιακά γλυκά και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ζωντανή μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου, παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών για τους μικρούς μας φίλους! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΙΑΠΩΝΙΚΗ&ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "TOYO"


 Ιαπωνικό - Τoyo - Παλαιό Φάληρο - 27€ από 54€ (Έκπτωση 50%) για ένα Εξωτικό πλήρες γεύμα 2 ατόμων από την Ιαπωνική κουζίνα στο εστιατόριο «Toyo» στο Παλαιό Φάληρο! Όλος ο Θαυμαστός Κόσμος της Ιαπωνίας στο πιάτο σας!


Εκπληκτική τιμή για Sushi Lovers! Μόνο 27€ από 54€ (-50%) για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων με αυθεντικές γεύσεις από την Ιαπωνική & Κινέζικη κουζίνα στο ανακαινισμένο εστιατόριο TOYO στο Παλαιό Φάληρο, για τους λάτρεις της Ασιατικής Κουζίνας. 

Π.ΦΑΛΗΡΟ-ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ 75ΕΥΡΩ ΣΤΟ "MARE MARINA CAFE-BAR-RESTAURANT"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 89ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "hOTEL NOUVELLE"

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 194ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ ΣΤΟ "ORAMA HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 11 ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ VICHY-APIVITA ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑ-ΜΑΛΛΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΙΝΕΜΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "LAST VEGAS" ΣΤΟ CINE ΒΑΚΟΥΡΑ

Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Απολαύσετε την Πρεμιέρα της Πολυαναμενόμενης και Πολυδιαφημισμένης Ξεκαρδιστικής Ταινίας Last Vegas με τους Μοναδικούς και Ανεπανάληπτους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέβιν Κλάιν, Μάικλ Ντάγκλας και Μόργκαν Φρίμαν στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας! Διασκεδάστε μέχρι Δακρύων...με Τέσσερις Κορυφαίους & Αγαπημένους Ηθοποιούς του Hollywood που Ενώνουν τις Δυνάμεις τους σε μια Αθεόφοβη Κωμωδία, που Αποδεικνύει ότι το Κέφι για Ζωή δεν έχει...Ηλικία! 

ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 3,4ΕΥΡΩ ΓΙΑ PANCAKE ΣΤΟ "PANCAKE HOUSE ΤΟ ΜΕΛΙΝΙΚΟΝ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΕΡΟΙΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΙΧΙΝΙΔΙΑ ΣΤΟ "ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ"

Το Μεγαλύτερο Εορταστικό Σκηνικό της Χρονιάς, Το Δάσος των Χριστουγέννων σας Προσκαλεί με την Μαγεία του, στο Απαράμιλλης Ομορφιάς Φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, σε Έκταση 20.000 τ.μ., σε Ένα Μοναδικό Γιορτινό Παραμύθι, με Θεάματα και Δράσεις για Παιδιά... και Μεγάλους, με Υπέροχες Εικόνες, Άφθονο Παιχνίδι και Πλούσια Διασκέδαση, γεμάτο από Χριστουγεννιάτικο Άρωμα, Ήχους και Παραστάσεις! Εορταστική Απόλαυση...μόλις από 4 ευρώ για Ατομική Κάρτα Παιχνιδιών (με Παγοδρόμιο, Carousel, Μπαλαρίνα, Τρενάκι, Συγκρουόμενα, Τραμπολίνο, Πισινόμπαλες κ.α) στο Μαγευτικό Δάσος των Χριστουγέννων! Αγγίξτε το Πνεύμα των Χριστουγέννων...με Τιμή GoodDeals!!!  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΤΟ ΣΤΟ "FIX FACTORY SOUND"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ PAINTBALL ΑΠΟ ΤΟ "COUNTER STRIKE PAINTBALL"

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ROLLER SKATES-BOWLING ΣΤΟ "BLANOS BOWLING CENTER"

ΑΘΗΝΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ "ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "ΤΖΩΡΤΖΙΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΙΝΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "THE WHITE FANTASY-ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 13ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΣΚΟΛ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ&ΜΕ 9,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ PILLOW FRIENDZ

13€ για το ειδικά σχεδιασμένο & απαλό κασκόλ με τσέπες ''Microwave Scarf & Glove'', που ζεσταίνεται για 2 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων και είναι έτοιμο να φορεθεί σε λαιμό, χέρια & ώμους προσφέροντας άμεση ζεστασιά, διαθέσιμο σε ουδέτερο μπεζ χρώμα που ταιριάζει με όλες σας τις εμφανίσεις, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το ''Byteshop'' στην Αθήνα, αρχικής αξίας 28€ - Έκπτωση 54%!!
9.9€ για ένα (1) τρυφερό μαξιλαράκι ''Pillow Friendz'' που συνδυάζει το παιχνίδι με την ξεκούραση, αφού διπλωμένο αποτελεί ένα συναρπαστικό ζωάκι ενώ ανοιχτό ένα απαλό & ιδανικό μαξιλάρι, με επιλογή ανάμεσα 3 σχέδια (μαϊμουδάκι, τιγράκι ή βατραχάκι) από την αποκλειστική συνεργασία του Deals365.gr με το ηλεκτρονικό κατάστημα “Ouaou.gr”, αρχικής αξίας 19,9€ - Έκπτωση 50%!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 24,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ DISCO ΜΠΑΛΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ "Ο ΛΙΑΜΠΟΒΑΣ"

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ"

Χριστούγεννα και Φώτα στα Ζαγοροχώρια, Στο Σπίτι του Ορέστη! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, με 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον πανέμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

BANSKO:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 3* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


Πρωτοχρονιά στο Bansko με 4ήμερη διαμονή σε 3* ξενοδοχείο με μεταφορά από Αθήνα, πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, δωρεάν μεταφορά από και προς τα lift και δωρεάν χρήση παροχών spa, από το Bansko Ski School.
Χριστούγεννα στο Bansko με 4ήμερη διαμονή σε 3* ξενοδοχείο με μεταφορά από Θεσσαλονίκη, πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, δωρεάν μεταφορά από και προς τα lift και δωρεάν χρήση παροχών spa, από το Bansko Ski School.
Πρωτοχρονιά στο Bansko με 4ήμερη διαμονή σε 3* ξενοδοχείο με μεταφορά από Θεσσαλονίκη, πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, δωρεάν μεταφορά από και προς τα lift και δωρεάν χρήση παροχών spa, από το Bansko Ski School.
Full Ski Pack στο χιονοδρομικό του Bansko που περιλαμβάνει ημερήσια κάρτα lift, ενοικίαση εξοπλισμού, 3ωρo μάθημα ski ή snowboard κάθες μέρα και vip αντιμετώπιση από το Bansko Ski School.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 14,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΛΟΡΔΟΣ MEZEDAKI"

13€ για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ κατανάλωση φαγητού & ποτού στο ολοκαίνουργιο μεζεδοπωλείο "Λόρδος Mezedaki" στην Καισιαριανή. Απολαύστε δροσερές σαλάτες, λαχταριστά ορεκτικά, κρεατικά και άφθονο κρασί....σε ένα νέο περιβάλλον που αποτελεί το ιδανικό mix μοντέρνου στυλ με στοιχεία παραδοσιακού χαρακτήρα!
Χορταστικό και εκλεκτό μενού 2 ή 4 ατόμων στο "Λόρδος Mezedaki", το ολοκαίνουριο παρεΐστικο στέκι στην πλατεία Καισαριανής, με έντονα χρώματα και τζάκι, επιλέγοντας από έναν κατάλογο με πλούσιες σαλάτες, ορεκτικά, κρεατικά στη σχάρα, ψαρικά και χορταστικές ποικιλίες, έκπτωση έως 54%!!


 Λόρδος Mezedaki - Πλατεία Καισαριανής - 19€ από 40€ (Έκπτωση 52,50%) για να απολαύσετε με τη συντροφιά σας αυθεντικές γεύσεις στο ολοκαίνουργιο παρεΐστικο στέκι «Λόρδος Mezedaki», στην πλατεία Καισαριανής! Συνδυάζοντας μεζεδάκια, όμορφες στιγμές, διασκέδαση και φυσικά τσίπουρο, το νεανικό –και όχι μόνο- στέκι με τις μαμαδίστικες συνταγές, σας υπόσχεται γεύσεις που ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία!!!

Μενού 2 ατόμων, στο Ολοκαίνουργιο «Λόρδος Mezedaki», στην Πλατεία Καισαριανής με 14,90€!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ"

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/DELIVERY ΑΠΟ ΤΟ "JOHNNY'S GRILL"

ΑΘΗΝΑ:ΝΤΟΝΑΤ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ 16 MINI DONUTS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ/ΜΑΣΑΖ/ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

       

 55€ για ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο με ταχύρυθμα μαθήματα για εκμάθηση Τεχνικών Μασάζ, Χαλαρωτικού Μασάζ Προσώπου, Χαλαρωτικού Μασάζ Σώματος και Shiatsu διάρκειας 20 ωρών, χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών και ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΑ, από το Beauty & Style στην Καλλιθέα αρχικής αξίας 430€!       

Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα Κομμωτικής για Χτενίσματα ή Κουρέματα διάρκειας 20/30 ωρών, χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών και Δωρεάν υλικά, από το Beauty & Style στην Καλλιθέα από 99€!

 45€ για ένα Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα για Μακιγιάζ Προσώπου Πρωινό και Βραδινό διάρκειας 20 ωρών, χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών και Δωρεάν υλικά, από το Beauty & Style στην Καλλιθέα αρχικής αξίας 250€!


55€ για Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα για εκμάθηση Περιποίησης Άκρων: Manicure απλό και γαλλικό, Pedicure απλό και γαλλικό, Nail Art design με βερνίκια και διακοσμητικά, Ημιμόνιμες Βαφές και Ποδολογία διάρκειας 20 ωρών, χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών και Δωρεάν υλικά, από το Beauty & Style στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 750€! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ SCRUB ΑΛΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ-ΡΟΛΟΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PLANTOYS-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ


 Μοναδικά, οικολογικά, εκπαιδευτικά, 100% ξύλινα παιχνίδια Plantoys! 3€ εκπτωτικό κουπόνι που σας δίνει έκπτωση 20% στην αγορά παιχνιδιών με δωρεάν αποστολή πανελλαδικά από την Plantoys, την πρώτη εταιρία στον κόσμο που κατασκευάζει 100% ξύλινα, ποιοτικά, οικολογικά, βιώσιμα, εκπαιδευτικά παιχνίδια χωρίς χημικά πρόσθετα με σεβασμό τόσο στον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον! Απόδραση στα Μετέωρα για τις εορτές ή έως 31/3/2014, σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, στο Hotel Gogos Meteora. 45€ ανά διανυκτέρευση από 8/1 έως 31/3/2014 210€ για 3 διανυκτερεύσεις την περίοδο των εορτών