ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ TOMMY HILFIGER 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΓΚΡΙΜ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΟΡΟΥ DANCEMODO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ&ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ "VALUE4MMONEYPRODUCTS"&"SULEHRIA STORE"

 36.90€ από 138€ για ένα σετ που περιλαμβάνει τρία (3) τηγάνια Swiss Hufeisen, ένα (1) καπάκι universal, μία (1) σπάτουλα, τρία (3) ανοξείδωτα μαχαίρια και ένα (1) ανοξείδωτο peeler, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 40.90€ για πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.Έκπτωση 60%!!

ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ/ΨΥΞΗΣ&ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ LAPTOP E-TABLE ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 9,9 ΕΥΡΩ

 11€ για μια λεπτή και διακριτική βάση ψύξης ΗΟNGTAI HTZ 2088 για Notebook και Laptop 10-17" με 2 ανεμιστήρες & φωτισμό LED, για να διατηρήσετε το laptop σας στη σωστή θερμοκρασία, με παραλαβή από την εταιρεία "Idea World" στην Θεσσαλονίκη και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!
 Kάντε τη δουλειά σας διασκέδαση και το chat απόλαυση! Από 9,9€ για ένα πρωτοποριακό τραπεζάκι e-table για laptop με 2 αθόρυβα ανεμιστηράκια, mousepad και ποτηροθήκη,με παραλαβή ή με πανελλαδική αποστολή από το BONUS4u!
 15,50€ για ένα Αναδιπλούμενο Τραπεζάκι Laptop e-Table, με δύο ανεμιστήρες ψύξης, θέση για το mouse pad και θήκη για ποτήρι, για να κάνετε τη δουλειά σας εύκολα και γρήγορα, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 34€

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ NAUTICA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 89€

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 5* MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL&SPA

 Χριστούγεννα στο 5* Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο lobby του ξενοδοχείου και παραδοσιακά γλυκά! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Gala με πλούσιο Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος με φύλαξη και καθημερινή Προβολή Ταινιών! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΦΟΡΗΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΜΠΡΕΛΟΚ POWER BANK ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ-IPAD-MP3 PLAYER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ SULEHRIA STORE

 Φορητός Φορτιστής (Power Bank) με μπαταρία γίγας 20.000mAh - 20€ από 50€(Έκπτωση 60%) για ένα Φορητό Φορτιστή (Power Bank) με μπαταρία γίγας 20.000mAh, ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού, από την Sulehria Store στην Αθήνα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

FACE LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19€ ΣΤΟ MEDICAL ESTHETICS

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 15€

ΑΝΤΡΙΚΗ ΖΑΚΕΤΑ-ΠΟΥΛΟΒΕΡ CALVIN KLEIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49 ΕΥΡΩ

ΓΛΥΚΕΣ Η ΑΛΜΥΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "PATTY'S HOUSE" ΣΤΟ VILLAGE ΡΕΝΤΗ

FULL BODY MASSAGE ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ&ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIRYTALE" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ " ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 1.5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2-3 ΑΤΟΜΑ

ΤΟΥΡΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHOCOLATTE MILANO"

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ&ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ-ΧΑΜΑΜ/ΣΑΟΥΝΑ/JACUZZI ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HOTEL NIKOPOLIS THESSALONIKI 5*

 Απόλυτη και Υπερπολυτελής Εμπειρία Ευεξίας, Χαλάρωσης και Αναζωογόνησης 5 Αστέρων…με Ένα (1) Day Pass Ενός ή Δύο Ατόμων για Ελεύθερη Πρόσβαση στην Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, το Χαμάμ, την Σάουνα, το Jacuzzi και το Γυμναστήριο, στις Πολυτελείς Εγκαταστάσεις του Φημισμένου και Εντυπωσιακού Aqua Club Spa, του Hotel Nikopolis Thessaloniki 5*! Χαρίστε στον Εαυτό σας και στους Αγαπημένους σας, την Μοναδική Εμπειρία του Aqua Club Spa με Στιγμές Απόλαυσης Υψηλού Επιπέδου, για μία Ημέρα Ολοκληρωτικής Χαλάρωσης του Σώματος και του Πνεύματος!!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ FULL BODY RELAX MASSAGE ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SUNBOX

ΜΑΘΗΜΑΤΑ TANGO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ TANGOOD ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

GOURMET ΠΙΑΤΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ RISTRETTO WINE BAR

 Απολαυστική Πρωινή, Απογευματινή ή Βραδινή Έξοδος με Αρωματικές Ποικιλίες Café, Ιδιαίτερες Γευστικές Προτάσεις με Μοναδικά Gourmet Πιάτα και Δροσερά Ποτά στον Υπέροχο και Αγαπημένο Χώρο του Ristretto Wine Bar, στα Λαδάδικα με Μambo, Rock, Salsa, Swing και Jazz Μουσικές, που θα σας παρασύρουν στον ρυθμό τους! Πρώτη Επιλογή μόλις με 1,5 ευρώ (από 3,5 ευρώ) για Ένα Café ή Ρόφημα της Επιλογής σας & Συνοδευτικά από τον Πρωινό Μπουφέ! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 4 ευρώ (από 8 ευρώ) για Ένα Ποτήρι Λευκό Κρασί Επώνυμης Ετικέτας & Αρωματικές Μπρουσκέτες με Mozzarella! Τρίτη Επιλογή μόνο με 9,90 ευρώ (από 20 ευρώ) για Δύο Μεγάλες Μπύρες Fischer (400ml) & Μία Λαχταριστή Pizza για Δύο Άτομα ή Ένα Πλούσιο Plateau για Δύο Άτομα με Ποικιλία Λουκάνικων και Πατατοσαλάτα! Τέταρτη Επιλογή μόλις με 15 ευρώ (από 30 ευρώ) για Μια Φιάλη Κρασί ποικιλίας Sauvignon & Ένα Πλούσιο Plateau Κρεατικών για Δύο Άτομα ή Μία Gourmet Πιατέλα Λιγκουίνι Ναπολιτέν για Δύο Άτομα! 

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ CHALET MARITINA

 Διαμονή στο Kαρπενήσι, στο πολυτελές Chalet Maritina! 150€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων με 2 διανυκτερεύσεις σε σουίτα με τζάκι, πρωινό και ένα γεύμα! Κάντε κράτηση άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Καρπενήσι: 59€ από 140€ για 3 μέρες (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, Με Πρωινό, στο πανέμορφο ''Chalet Maritina'', στο ευρυτανικό χωριό Άγιος Νικόλαος - έκπτωση 58%!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΜΗΔΕΙΑΣ ΜΠΟΥΡΚΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ-SET ΣΕΡΒΙΤΣΙΟΥ KAISERHOFF&BLAUMANN ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "SULEHRIA STORE"

 19,5€ για ένα σετ με 3 τηγάνια της Blaumann με αντικολλητική κεραμική επίστρωση, που περιλαμβάνει ένα λαχανί τηγάνι 20cm, ένα κόκκινο τηγάνι 24cm & ένα μωβ-μπλε τηγάνι 28cm, κατάλληλα για όλες τις εστίες, για υγιεινό μαγείρεμα κάθε φορά, με παραλαβή από το "Idea Hellas" στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 49€ - Έκπτωση 60%!!! 
 49,50€ για 1 ολοκληρωμένο σετ κατσαρόλες της Blaumann που αποτελείται από 3 κατσαρόλες από ανοξείδωτο ατσάλι. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Από τη Sulehria Store στην Αθήνα. Αρχικής Αξίας 55,90€, Έκπτωση 11% !!
 Σετ Μαγειρικών Σκευών 9 Τεμαχίων Kaiserhoff - 59€ από 160€ (Έκπτωση 63,13%) για ένα Σετ Μαγειρικών Σκευών 9 Τεμαχίων Kaiserhoff με Κεραμική Επίστρωση, περιλαμβάνει δύο Κατσαρόλες, δύο Τηγάνια, ένα ταψί για φούρνο και δύο Φόρμες για γλυκά, από την Sulehria Store στην Αθήνα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
 19,5€ για ένα σετ με 3 τηγάνια της Blaumann με αντικολλητική κεραμική επίστρωση, που περιλαμβάνει ένα λαχανί τηγάνι 20cm, ένα κόκκινο τηγάνι 24cm & ένα μωβ-μπλε τηγάνι 28cm, κατάλληλα για όλες τις εστίες, για υγιεινό μαγείρεμα κάθε φορά, με παραλαβή από το "Idea Hellas" στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 49€ - Έκπτωση 60%!!!
 58.60€ για ένα (1) Ολοκληρωμένο Σετ Σερβίτσιου Blaumann 30 πορσελάνινων τεμαχίων σε μοβ χρώμα, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 66.60€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.
 Best Price! 53€ για ένα (1) εκπληκτικό & ασυναγώνιστο σετ από 9 μαγειρικά σκευή & τεμάχια Blaumann με κεραμική επίστρωση, ιδιαίτερα ανθεκτικά και αντικολλητικά, σε πράσινο χρώμα, με άμεση παραλαβή από τα καταστήματα PHome Art (Δάφνη) ή Βαμβακόπουλος Home Art (Νέα Ιωνία) και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!




ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡA ΑΠΟ ΤΟ "SECRET BEAUTY"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΩ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΒΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ

ΑΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟΙ FERRARI SCUDERIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 129 ΕΥΡΩ

ΚΟΥΚΟΥΛΑ FLEECE 5 ΣΕ 1 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,9 ΕΥΡΩ

TEST ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ BODY AND HEALTH

 15€ για ένα τεστ Τροφικής Δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο, για έλεγχο των τροφών που ευνοούν τον μεταβολισμό, προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους, κυτταρίτιδα και πεπτικά προβλήματα, ΜΕ ΔΩΡΟ Συνεδρία Φυσικοθεραπείας 60 λεπτών, στο Body and Health! Αρχική αξία 100€ 15€ για ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο, για να εντοπίσετε και να περιορίσετε οριστικά τις τροφές που σας προκαλούν αύξηση σωματικού βάρους, κυτταρίτιδα & πεπτικές διαταραχές και να βελτιώσετε τον μεταβολισμό σας, από το "Body & Health" στους Αμπελόκηπους, αρχικής αξίας 100€ - Έκπτωση 85%!!!!

ΛΕΥΚΑΝΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

 Για Τέλειο Χαμόγελο σε Μοναδική τιμή! 55€ για 1 Λεύκανση (λάμπα λεύκανσης)1 πλήρη καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει: αποτρύγωση με χρήση υπέρηχου (αφαίρεση πέτρας), στίλβωση (γυάλισμα των δοντιών), σοδοβολή (εφαρμογή σόδας για απομάκρυνση χρωστικών κηλίδων από καφέ, τσιγάρο κ.λ.π.) και φθορίωση, μαζί με οδοντιατρικό έλεγχο, σε πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα οδοντιατρείο και από Χειρουργό Οδοντίατρο, στην Γλυφάδα. Αξίας 200€. Έκπτωση 73%
 Αποκτήστε Υγιές και Λαμπερό Χαμόγελο! 25€ για 1 πλήρη καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει: αποτρύγωση με χρήση υπέρηχου (αφαίρεση πέτρας), στίλβωση (γυάλισμα των δοντιών), σοδοβολή (εφαρμογή σόδας για απομάκρυνση χρωστικών κηλίδων από καφέ, τσιγάρο κ.λ.π.) και φθορίωση μαζί με οδοντιατρικό έλεγχο, σε πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα οδοντιατρείο και από Χειρουργό Οδοντίατρο, στην Γλυφάδα. Αξίας 50€. Έκπτωση 50%.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " φΤΥΣΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 H Μεγάλη Θεατρική Επιτυχία, επιστρέφει για 2η Χρονιά για να μας Χαρίσει, Άφθονες Στιγμές Γέλιου και Απόλυτης Διασκέδασης! Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) της Υπέροχης και Ξεκαρδιστικής Παράστασης Φτυστός ο Μακαρίτης της Βραβευμένης - με το Κρατικό Βραβείο Θεατρικών Συγγραφέων - Πένυς Φυλακτάκη, σε Σκηνοθεσία του Εξαιρετικού Βασίλη Σακατζή, στο Θέατρο Φαργκάνη στο Κέντρο της πόλης μας! Απολαύστε μια Επίκαιρη Κωμωδία με Γέλιο και Συγκίνηση, που κινείται από την Ευτυχία στη Δυστυχία, από την Πτώχευση στην Ανάκαμψη και από την Καταστροφή στο Θρίαμβο, Αγκαλιάζοντας τη Συμπεριφορά ενός Λαού που Αγωνίζεται Ενάντια στη Μοίρα με το δικό του Ξεχωριστό Τρόπο! 

ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ " Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

ΣΙΝΕΜΑ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ DISNEY ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ(BIG HERO 6) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ


 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Μεταγλωττισμένης Παιδικής Ταινίας της Disney Οι Υπερέξι (Big Hero 6), από τους Δημιουργούς των Διάσημων Ταινιών Ραλφ, Η Επόμενη Πίστα & Ψυχρά Κι Ανάποδα, στο Cine Βακούρα, στην καρδιά της πόλης μας! Οι Νέοι Υπερ-Ήρωες της Disney έρχονται στην Μεγάλη Οθόνη για να μας Χαρίσουν μία Κωμική Περιπέτεια Γεμάτη από Υπέροχες Στιγμές Δράσης και Διασκέδασης!