ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OUAOU.GR

ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ&ΙΣΧΥΡΟ ΦΩΤΙΣΜΟ UV ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12,9 ΕΥΡΩ

ΣΤΑΙΤΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 79 ΕΥΡΩ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ IQ INVERTER 9000-12000-18000BTU ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 395 ΕΥΡΩ

SUSHI MAKER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9 ΕΥΡΩ

ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ&ΜΠΕΖ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,9 ΕΥΡΩ

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ-ΤΟΥΡΜΠΑΝΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ-ΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,9 ΕΥΡΩ

ΑΠΟ 3,9€ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ-ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "5CLEAN" ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΚΥΘΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ&ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "PRAPAS APARTMENTS"

 Διακοπές στα Κύθηρα - Αύγουστος - Σεπτέμβριος ! Έκπτωση 50%: 149€ για αξέχαστο 3ήμερο 2 ατόμων ή 219€ για 2-4 άτομα, σε διαμέρισμα πλήρως εξοπλισμένο, με αυτόνομη βεράντα με θέα στην θάλασσα και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στα πανέμορφα Κύθηρα στο "Prapas Apartments" μέχρι 25 Αυγούστου. Εναλλακτικά με 80€ για 2 άτομα ή 120€ για 2-4 άτομα διαμένετε από 26 Αυγούστου και όλο τον Σεπτέμβριο. Αρχική τιμή 300€ και 440€ αντίστοιχα. Για διαθεσιμότητα-κρατήσεις καλέστε 6937348675.

 Αξέχαστο 3ήμερο 2-4 ατόμων για όλο τον Αύγουστο στα πανέμορφα Κύθηρα, σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα, με αυτόνομη βεράντα, θέα θάλασσα και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στο Prapas Apartments. Αξέχαστο 3ήμερο 2 ατόμων για όλο τον Αύγουστο στα πανέμορφα Κύθηρα, με θέα θάλασσα και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στο Prapas Apartments.
 Αξέχαστο 3ήμερο 2 ατόμων για όλο τον Σεπτέμβριο στα πανέμορφα Κύθηρα, με θέα θάλασσα και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στο Prapas Apartments.
 Αξέχαστο 3ήμερο 2-4 ατόμων για όλο τον Σεπτέμβριο στα πανέμορφα Κύθηρα, σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα, με αυτόνομη βεράντα, θέα θάλασσα και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στο Prapas Apartments.

ΑΙΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ALL INCLUSIVE ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "LONG BEACH RESORT HOTEL"

 ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 339€ από 678€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "MOUNDA BEACH HOTEL"

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 Η 6 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ALL INCLUSIVE ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PALAZZO DI ZANTE"

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 699€ από 1398€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 6 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ MARGARONA ROYAL HOTEL ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΞΑΠΛΩΣΤΕΣ-ΡΟΦΗΜΑΤΑ&ΣΝΑΚ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ AKANΘUS BEACH ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΙΜΟ

ΦΟΡΗΤΗ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6,99 ΕΥΡΩ

ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕ 90 ΕΥΡΩ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ EAU DE PERFUME ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16,45 ΕΥΡΩ