ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ " Crystal Beauty Studio & Studies "

Τρέχουσα προσφορά: 30€ από 150€ για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο manicure 8 ωρών Τρισδιάστατου Ακρυλικού Nail Art και Gel Art Design στις σχολές ομορφιάς Crystal Beauty Studio & Studies στον Πειραιά. Έκπτωση 80%!!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "

Προσφορά ημέρας: 12€ Για την Αγορά Ενός Εισιτηρίου Για Την Παράσταση "ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ" των Ευγένιου Σκριμπ και Ερνέστ Λεγκουβέ στο Θέατρο «ΔΙΑΧΡΟΝΟ» Μαίρης Βιδάλη.Μια απολαυστική γαλλική κωμωδία! Αρχικής Αξίας 20€, Έκπτωση 40%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ FULL BODY ΑΠΟ " Pain Solution Systems " ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

12€ για ένα Σουηδικό Χαλαρωτικό Μασάζ με συμπληρωματική θεραπεία με ειδικό άλας σε όλο το σώμα, συνολικής διάρκειας 60΄από την Pain Solution Systems, αρχικής αξίας 80€, έκπτωση 85%!
Τρέχουσα προσφορά: 12€ για ένα Σουηδικό Χαλαρωτικό Μασάζ με συμπληρωματική θεραπεία με ειδικό άλας σε όλο το σώμα, συνολικής διάρκειας 60΄από την Pain Solution Systems, αρχικής αξίας 80€, έκπτωση 85%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ " San Paolo Grill " ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Τρέχουσα Προσφορά : 10€ για ένα υπέροχο γεύμα (ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο) από το San Paolo Grill, ότι πιο grill...icious στο Νέο Ψυχικό, αξίας 24€ - έκπτωση 59%. Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ( ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΣΑΛΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ) " Μαγειριό της κυρίας Μαριώς "

Τρέχουσα Προσφορά : 6€ για ένα μενού ενός ατόμου, με ορεκτικό, σαλάτα και κυρίως πιάτο, από το Μαγειριό της κυρίας Μαριώς στη Θεσσαλονίκη, αξίας 12€ - έκπτωση 50%.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ PILATES YOGA AEROBICS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ " ESCAPE "


Για ένα Super Μηνιαίο Πακέτο Fitness. Μόνο 21€ για ένα Πρόγραμμα Γυμναστηρίου που περιλαμβάνει Χρήση όλων των Οργάνων και Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης (Διάδρομοι, Ποδήλατα, Ελλειπτικά, Ελεύθερα Βάρη) και Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας της επιλογής σας (Pilates, Power Yoga, Aerobics, Ορθοσωμική Γυμναστική, Abs και Hips, Functional training, Body Bars, Dance Aerobic, Cardio και Stretch), στο γυμναστήριο Escape. Μία Προσφορά αρχικής αξίας 60€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 65%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙ " Dancemotion "

Τρέχουσα προσφορά: 15€ για 1 μήνα ομαδικά μαθήματα χορού της επιλογής σας, από το Dancemotion στο Μαρούσι, αξίας 70€ - έκπτωση 79%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΒΑΦΗ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ " MISEL GROUP "ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΑΦΝΗ

Τρέχουσα προσφορά: 20€ για μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει βαφή, ανταύγειες, και χτένισμα, από τους σπουδαστές της MISEL GROUP, σε Αιγάλεω και Δάφνη, αξίας 49€ - έκπτωση 59%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ " Puressence " ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΓΚΑΖΙ " ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ "

Οι Puressence στην Αθήνα με 12, 5 ευρώ!12,5 ευρώ ΜΟΝΟ από 25 ευρώ για ένα εισιτήριο για την συναυλία των Puressence στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, αποκλειστικά από το DealiN - Έκπτωση 50%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΙΣΤΕΣ KART ΚΟΡΩΠΙ " Speed Force Kart "

Καρτ με ΜΟΝΟ 5 ευρώ ο αγώνας από το DealiN!15 ευρώ για 3 αγωνιστικά 10λεπτα γεμάτα αδρεναλίνη στην Πίστα Speed Force Kart στο Κορωπί με χρονομέτρηση και report αποτελεσμάτων για οδηγικές εμπειρίες στα όρια!!Αρχικής Αξίας 33 ευρώ - Έκπτωση 55%.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ Η΄ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

9.50 € για μια θερμοφόρα με υπέροχο και διαφορετικό design για να σας κρατάει παρέα τις κρύες στιγμές. Πέρα απο την ανακούφιση που σας προσφέρει, μυρίζει και βανίλια ή φουντούκι, για να ανακουφίζεται και η μύτη σας! Αρχική τιμή 19 € - έκπτωση 50 %.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΙΚΕΡΜΙ " ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ "

  • Μοναδικές Γεύσεις με μεγάλη Ιστορία! - €29 για Ένα Πλήρες Μενού Δύο (2) Ατόμων, σε Έναν από τους Ιστορικότερους Χώρους της Αττικής, στο Εστιατόριο «Του Σκορδά το Χάνι» στο Πικέρμι, Αρχικής Αξίας €72. Έκπτωση 60%!!
€29 για Ένα Πλήρες Μενού Δύο (2) Ατόμων, σε Έναν από τους Ιστορικότερους Χώρους της Αττικής, στο Εστιατόριο «Του Σκορδά το Χάνι» στο Πικέρμι, Αρχικής Αξίας €72. Έκπτωση 60%!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ Η΄ ΡΙΓΓΑΤΟΝΙ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΠΑ ΙΑΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ " IL PALATINO " ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

9,40 για ένα γεύμα δύο ατόμων για delivery ή takeaway, που περιλαμβάνει δύο σπαγγέτι ή ριγγατόνι της επιλογής σας από το κατάλογο μας και μια σαλάτα ή κρέπα γλυκιά ,επίσης της επιλογής σας από το κατάλογο μας. Συνολικής αξίας 19,60 - έκπτωση 52%.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ - DELIVERY TAKE AWAY - ΓΛΥΚΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΧΩΡΙΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗ SPA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " Villa Virginia "


Καρπενήσι: 85€ από 200€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό, μία μέρα δωρεάν χρήσης SPA (υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ) και late check out στο συγκρότημα Villa Virginia, στο χωρίο Βουτύρο μόλις 6,5χλμ. από το Καρπενήσι. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας και περάστε ένα μοναδικό τριήμερο σε έναν από τους πιο δημοφιλής ορεινούς προορισμούς της Ελλάδας στο Καρπενήσι. Έκπτωση 58%. Κέρδος 115€.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΜΕΤΣΟΒΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ " LA MUNTE "


Αποδράστε & ζήστε ένα μοναδικό τριήμερο στο μαγευτικό Μέτσοβο.3 ονειρεμένες διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο ξενοδοχείο La Munte (****) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink, χρήση σάουνας και late check out (18:00). Έκπτωση:45% - Τιμή: € 156 από € 270. Η προσφορά ισχύει για όλη την χειμερινή περίοδο (από Οκτώβριο έως και Μάρτιο).

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ " LUXURY NAILS "

Deal:9,5€ για να έχετε τη μοναδική ευκαιρία να αναδείξετε εντυπωσιακά νύχια με επιλογή από ένα (1) μανικιούρ – πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό) ή τρία (3) μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) ή δύο (2) μανικιούρ με μόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό), από το Luxury Nails, αρχικής αξίας 30€.Έκπτωση 69%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " OREIADES SUITES "

Deal:Μαγευτική απόδραση για 2 άτομα στην μοναδικής ομορφιάς Λίμνη Πλαστήρα, με δύο διανυκτερεύσεις με σερβιριστό πρωινό και υποδοχή με πιατέλα φρούτων και μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο ή την σουίτα του "Oreiades Suites", εξασφαλίζοντας έκπτωση 50%!- 99€ για διαμονή σε standard δίκλινο δωμάτιο, από 200€- 125€ για διαμονή σε Suite (τζάκι, καμπίνα υδρομασάζ), από 250€

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑ " ΓΑΛΗΝΟΣ "

60% έκπτωση προκειμένου να πραγματοποιήσετε ΟΠΟΙΑ ή ΟΠΟΙΕΣ από τις 857 προληπτικές ιατρικές εξετάσεις επιθυμείτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα υγείας «ΓΑΛΗΝΟΣ» στην Αθήνα και την Γλυφάδα. Αγοράστε ένα κουπόνι ΜΟΝΟ ΜΕ 9€ και κάντε οποιοδήποτε συνδυασμό εξετάσεων ανεξαρτήτως τιμής, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ακόμα και ΟΛΕΣ!!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΧΑΡΝΑΙ " SPA PARNE "

Deal:Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε 8 συνεδρίες με το μηχάνημα CPL παλμικού φωτός για άμεσα και ορατά αποτελέσματα επιλέγοντας το πακέτο που επιθυμείτε, στο κέντρο αισθητικής «Spa Parne» στις Αχαρναί, κερδίζοντας έκπτωση έως και 96%!!!!- 142€ για full πόδια (γυναίκες) ή στήθος ή πλάτη (άνδρες) από 2900€- 89€ για full μπικίνι & μασχάλες, από 1870€ ή- 39€ επιλογή μεταξύ μασχάλες ή άνω χείλος ή παρειές ή πηγούνι ή θηλή ή γραμμή κοιλιάς ή γραμμή στήθους, από 880€

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΑΘΗΝΑ " FAIRYNAILS "

23€ Μόνο για Μία Πλήρη Περιποίηση από τους Επαγγελματίες του Χώρου της Αισθητικής FAIRYNAILS στο Σύνταγμα! Χαλαρώστε με Ένα Μανικιούρ, Ένα Πεντικιούρ (Απλό ή Γαλλικό) ΚΑΙ Σχηματισμό Φρυδιών από ένα Άρτια Εκπαιδευμένο Προσωπικό σε έναν Πανέμορφο Μοντέρνο Χώρο! Αρχικής Αξίας 52€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 56% - Επιπλέον Έχετε ΚΑΙ 25% Έκπτωση σε Οποιαδήποτε άλλη Υπηρεσία την Ημέρα της Εξαργύρωσης!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

SPA ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ " SPA POOL PARNE "

Έκπτωση 80%: 8€ για 1 συνεδρία 15 λεπτών με το κορυφαίο 42 COLLAGEN BODYWAVE για ανάπλαση και επαναδραστηριοποίηση του φυσικού κολλαγόνου σε πρόσωπο και σώμα για αδυνάτισμα, μείωση κυτταρίτιδας, σύσφιξη και αντιγήρανση στο Spa Pool Parne. Αρχική Αξία 40€.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΙΤΣΑ DELIVERY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ " PIZZA ZEST "


Επειδή Κανένας δεν μπορεί να Αντισταθεί! Μόνο 3,90€ για να Απολαύσετε μία Ζεστή και Λαχταριστή Pizza με Όσα Υλικά Θέλετε από την Pizza Zest, με Δυνατότητα Delivery σε όλη την Θεσσαλονίκη. Μία Προσφορά αρχικής αξίας 6,90€ -ΕΚΠΤΩΣΗ 43%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ " DAIOS FOOD BAR RESTAURANT "



Τρέχουσα Προσφορά: €29 από €78. Έκπτωση: 63% Πλήρες γεύμα 2 ατόμων, με γλυκό και επώνυμο κρασί, σε πολυτελέστατο περιβάλλον 5 αστέρων και θέα στο Θερμαϊκό, στο φημισμένο Ιταλικό Restaurant “Daios Food Bar Restaurant” στη Λεωφόρο Νίκης! Για τους απαιτητικούς λάτρεις της γνήσιας και απόλυτα γευστικής Ιταλικής κουζίνας!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ "

Τρέχουσα προσφορά: 35€ από 70€ για μια ευθυγράμμιση του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκίνητου σας και ζυγοστάθμιση των τροχών, παράλληλα με έλεγχο τύπου ΚΤΕΟ ώστε να οδηγείτε με απόλυτη ασφάλεια, από την εταιρεία Καλογρίτσας, συνώνυμη της ποιότητας. Έκπτωση 50%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " SHELL "

7€ για ένα εσωτερικό & εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου με την ποιότητα των υπηρεσιών των πρατηρίων Shell, ένα υπέροχο αρωματικό αυτοκινήτου και μία ηλιοπροστασία συνολικής αξίας 15€. Έκπτωση 53%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " FREDRIADES HOTEL "

79€ για μία 3ήμερη απόδραση 2 ατόμων στο Fredriades Hotel που βρίσκεται στην καρδιά των Δελφών, μόλις 8 χλμ. από την Αράχοβα, με πρωινό, καφέ για καλωσόρισμα & late check out, αξίας 158€. Έκπτωση 50%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΟΥΖΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ " ΛΟΛΑ "

Τρέχουσα προσφορά: 24€ για ένα πλήρες θαλασσινό μενού 2 ατόμων με γαριδομακαρονάδα ή φρέσκο ψάρι εποχής, στον ανακαινισμένο και ολοκαίνουριο χώρο του ουζομεζεδοπωλείου Λόλα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,



Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΩΔΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τρέχουσα προσφορά: 25€ για ένα πακέτο διδασκαλίας με τη μουσικοκινητική μέθοδο Carl Orff, για παιδιά 3,5 έως 6 ετών στο Ωδείο Θαλής στα Μελίσσια ή στη Μουσική Σχολή Θαλής στο Μαρούσι, για να ανακαλύψουν μόνα την κλίση τους!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑ

Τρέχουσα προσφορά: 13€ για μια θερμοθεραπεία αποτοξινωτική με woop oil ή φύκια σε συνδυασμό με υδρομασάζ - θαλασσοθεραπεία με αιθέρια έλαια για ευεξία, αδυνάτισμα ή καταπολέμιση της κυτταρίτιδας, στο Επιστημονικό Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής στη Γλυφάδα,

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ VACU POWER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ " FITNESS STAR "

Τρέχουσα προσφορά: 49€ για 12 συνεδρίες, για άνδρες και γυναίκες, με το πρωτοποριακό μηχάνημα Vacu Power που συνδυάζει την αερόβια άσκηση και την υποπίεση, για εκγύμναση με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο, στο FITNESS STAR στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη,

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ " RUYAN JAZZ "

Τρέχουσα προσφορά: 12€ για το Νο1 mini ηλεκτρονικό τσιγαρο RUYAN JAZZ, μεγάλης διάρκειας, για να περιορίσετε την κακή συνήθεια του καπνίσματος, προτιμώντας το «άτμισμα», παρά το «κάπνισμα», από την RUYAN Hellas,

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " AMALIA DELPHI HOTEL "




195€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα την 28η Οκτωβρίου, στο 4 αστέρων Amalia Delphi Hotel του Ομίλου Amalia Hotels στoυς Δελφούς, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό)! Παρέχεται early check in (10.00) και late check out (18:00)!



Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΥΩΠΙΑΣ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

Τρέχουσα προσφορά: 99€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι αρχικής αξίας 1.500€ για διόρθωση μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας, σε εξειδικευμένη οφθαλμιατρική κλινική, με τα πιο σύγχρονα Laser από ιατρό οφθαλμίατρο, συνεργάτη του qsMedical

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ IPL LASER " ART & BEAUTY "

Τρέχουσα προσφορά: 79€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης με IPL laser, για γυναίκες και άνδρες, με επιλογή περιοχής, στο Art & Beauty, όπου τέχνη και ομορφιά ταυτίζονται, στο Νέο Ηράκλειο

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ " EL TACO BUENO AUTENTICO "

Τρέχουσα προσφορά: 13€ για ένα μενού δύο ατόμων με αυθεντικές γεύσεις μεξικάνικης ποιοτικής κουζίνας, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο ζεστό και φιλόξενο στέκι των βορείων προαστίων, το El Taco Bueno autentico στο Χαλάνδρι,



Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " FIGHTWAY "

Προσφορά ημέρας 15€ για μία Μηνιαία Συνδρομή και Εγγραφή για όλες τις Ηλικίες, για να Γνωρίσετε και να Μάθετε όσες Πολεμικές Τέχνες Επιθυμείτε Επιλέγοντας Ελεύθερα από 12 είδη: Muay Thai, Kick Boxing, Tang Soo Do, Haedong Kumdo, Iai Do, Kendo, Capoeira, Tai Chi, Hapkido, Tae Kwon Do, Τοξοβολία, FCS Kali) σε οποιαδήποτε από τις 5 Σχολές FIGHTWAY σας εξυπηρετεί Αρχικής Αξίας 70€ (45+25 εγγραφή) Έκπτωση 79%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " PLANET CLEANING METHODS "

Προσφορά ημέρας 39€ για ένα Μηνιαίο Καθαρισμό Επαγγελματικού Χώρου που περιλαμβάνει καθαρισμό 1 φορά την εβδομάδα και διάρκεια 1 μήνα σε σύνολο 4 επισκέψεων διάρκειας 2 ωρών η επίσκεψη, από την Planet Cleaning Methods για να αναδείξετε το χώρο σας Αρχικής Αξίας 112€ Έκπτωση 65%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΚΑΖΙ " ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ "


25€ για πλήρες μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά, 2 κυρίως πιάτα, 1 γλυκό (για 2 άτομα) και μισό κιλό κρασί ή 2 μπύρες ή 2 αναψυκτικά, από τα "Σπιτάκια" στο Γκάζι, αρχικής αξίας 53€. Έκπτωση 53%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΩΝΑΣ Β-Κ



Τρίκαλα Κορινθίας - Ξενώνας Β-Κ: 130 ευρώ για ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) από Κυριακή έως Πέμπτη στον φιλόξενο Ξενώνα Β-Κ. Τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, υδρομασάζ και κουζινάκι γεμάτο λιχουδιές για να φτιάξετε το πρωινό σας! Αρχική τιμή 240 ευρώ, έκπτωση 45%.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρίκαλα Κορινθίας - Σαββατοκύριακο στον Ξενώνα Β-Κ:
180 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο (διανυκτέρευση Παρασκευή και Σάββατο), στον φιλόξενο Ξενώνα Β-Κ. Τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, υδρομασάζ και κουζινάκι γεμάτο λιχουδιές για να φτιάξετε το πρωινό σας! Αρχική τιμή 240 ευρώ, έκπτωση 25%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.