ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ Η ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CLUB AGIA ANNA SUMMER RESORT"

 109€ από 219€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στο Club Agia Anna Summer Resort, σε Bungalow ή Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο, μία συνεδρία Yoga, 2 Εκδρομές στους καταρράκτες του Δρυμώνα και στη Μονή Γαλατάκη στη Λίμνη με αρχηγό συνοδό καθώς και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Συμμετοχή σε Οικογενειακό Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 44€ από 88€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για ένα Άτομο με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε χώρο με δική σας σκηνή, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Για ένα Παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Cocktail ανά ενήλικα, ένα Boot Massage, καθώς και Early check in στις 8:00 και Late check out στις 18:00! Συμμετοχή στη Δραστηριότητα Ροβινσώνων! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΝΑΞΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ALL INCLUSIVE-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KAVURAS VILLAGE"

 ALL INCLUSIVE στη Νάξο ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στο Kavuras Village, με 196€ από 392€ (-50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, καφές, τσάι, γάλα, κρασί, βαρελίσια μπύρα, ούζο, ρακή, αναψυκτικά, σνακς και ποτά! Παρέχονται δωρεάν Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και στην ιδιωτική Παραλία στον Άγιο Προκόπιο, Mini bus με τακτικά δρομολόγια από και προς την παραλία του ξενοδοχείου καθώς και διάφορες Αθλητικές Δραστηριότητες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


 ALL INCLUSIVE στη Νάξο ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στο Kavuras Village, με 359€ από 718€ (-50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, καφές, τσάι, γάλα, κρασί, βαρελίσια μπύρα, ούζο, ρακή, αναψυκτικά, σνακς και ποτά! Παρέχονται δωρεάν Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και στην ιδιωτική Παραλία στον Άγιο Προκόπιο, Mini bus με τακτικά δρομολόγια από και προς την παραλία του ξενοδοχείου καθώς και διάφορες Αθλητικές Δραστηριότητες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ (ΑΧΛΑΔΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ MINA APARTMENTS

ΣΥΡΟΣ ΓΑΛΗΣΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΤΑΙΝΙΑ-ΚΩΜΩΔΙΑ CHEF ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια Εισόδου (μόνο 4 ευρώ κατά άτομο) για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της No1 Καλοκαιρινής Κωμωδίας Chef, με Συστατικά το Άφθονο Γέλιο, τα Λαχταριστά Έθνικ Πιάτα και τις Πικάντικες…Σκάρλετ Γιοχάνσον και Σοφία Βεργκάρα καθώς και τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ντάστιν Χόφμαν, Όλιβερ Πλατ, Τζον Λεγκουιζάμο και Μπόμπι Καναβάλε, στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα, με Άνετο parking, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Απολαύστε μια Ταινία που θα σας Στείλει στην Κουζίνα για να Βγάλετε τον Σεφ από μέσα σας…!!!

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 52 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

 Αγκίστρι: 104€ για 5ήμερο για 2 άτομα από τέλος Αυγούστου. Με τέτοια τιμή πάμε όλοι στο Αγκίστρι.
 Αγκίστρι: 52€ για 3ήμερο για 2 άτομα από τέλος Αυγούστου. Μία φανταστική προσφορά σε τιμή που δεν ξανάγινε! 
 Αγκίστρι: 52€ για 3ήμερο για 2 άτομα από τέλος Αυγούστου. Μία φανταστική προσφορά σε τιμή που δεν ξανάγινε!
 Αγκίστρι: 152€ για 5ήμερο για 2 άτομα. Οι διακοπές φέτος δεν θα τελειώσουν φέτος! Σας περιμένουμε για μία αξέχαστη απόδραση!


ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DELPHI BEACH"

 ALL INCLUSIVE στο Delphi Beach επάνω στο κύμα ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Ερατεινή Φωκίδας μια ανάσα από το Γαλαξείδι, με 155€ από 310€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Ποτά, Καφέ φίλτρου, Τσάι, Κέικ, Μπισκότα, μίνι Σάντουιτς, Παγωτό, Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Πισίνας με θαλασσινό νερό και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ALL INCLUSIVE-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ZANTE ROYAL RESORT"

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Zante Royal Resort ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 599€ από 1198€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές φίλτρου, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 6 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Zante Royal Resort ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 288€ από 576€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές φίλτρου, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ PERFECT PARTY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 3,5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΕΣ Κ.Α

ΙΟΣ(ΜΥΛΟΠΟΤΑΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ "PARADISE"