ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ "ΤΖΩΡΤΖΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΙΝΕΜΑ/ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΕΛΛΗΝΙΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΣΙΝΕΜΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ "CINE ΑΠΟΛΛΩΝ"&"CINE ALEX"

Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο), για να Απολαύστε τη Nέα, Υπέροχη και Πολυαναμενόμενη Γαλλική Κομεντί Μια Βραδιά στο Σαιν Τροπέ, με την Εκρηκτική Monica Bellucci, στο Θερινό Cine Απόλλων στο κέντρο της πόλης! Απολαύστε τη Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου στο Maximum… στην πλέον Minimum Τιμή, με Μία Ταινία Γυρισμένη στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο και φυσικά την Κυανή Ακτή, προσφέροντας μια Μοναδικά Ακαταμάχητη και Κοσμοπολίτικη Ατμόσφαιρα! 
Για Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε την Αστυνομική Περιπέτεια Η Συμμορία των Μάγων με τους Μαρκ Ράφαλο, Μελανί Λοράν και Τζέσι Άιζενμπεργκ στη νέα ταινία του Λουίς Λετεριέρ με Λαμπερούς Πρωταγωνιστές περιπετειώδη Υπόθεση και πολλή μα πολλή Μαγεία... στο ιστορικό Cine Alex στην Αγίας Σοφίας, στην Καρδιά της πόλης! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ"

Για Ένα Πλήρες Απολαυστικό Γεύμα Δύο ατόμων με ιδιαίτερες Ελληνικές και Πολίτικες Γεύσεις με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Εξαιρετικά Κυρίως Πιάτα, Μοναδικά Ορεκτικά, Υπέροχες Σαλάτες και όχι μόνο...στον Όμορφο Χώρο του Φημισμένου Παραδοσιακού Μεζεδοπωλείου Ο Μαέστρος στην Καλαμαριά! Γευστικοί Μεζέδες και ιδιαίτερα Πιάτα, έρχονται από την Πόλη και όχι μόνο, για να σας Μαγέψουν, να σας Ταξιδέψουν και να Απογειώσουν τις Αισθήσεις σας!  

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ"PULSE WATCH"

Πανελλαδικά: Θα σας τους μετράει όλους... έναν-έναν! Μόνο με 25€ αποκτήστε το φημισμένο Ρulse Watch. Το ρολόι που μετράει τους παλμούς ενώ εσείς γυμνάζεστε και όχι μόνο τότε! αλλά όποτε το χρειαστείτε. Απλά ακουμπάτε το δάκτυλό σας στο ειδικό σημείο αφής και αυτό ήταν όλο! Με ψηφιακό καντράν για να μην χάνετε δευτερόλεπτο από τις ασκήσεις σας. Από το All Spοrts Club στον Κορυδαλλό και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 45€ - Έκπτωση 44% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΘΗΚΗ ΠΟΥΓΚΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ-PDA-MP3/MP4

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΚΤΥΠΩΣΗ 1000 ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΑΡΑΚΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΙΚΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΙΝΤΣΕΣ "ALUMINUM CAN CRUSHER"

Πανελλαδικά: Για τους λάτρεις της ανακύκλωσης και της εξοικονόμησης όγκου απορριμάτων! Μόνο 14€ για ένα Aluminum Can Crusher, για να συμπιέζετε όλα τα κουτάκια μέχρι 3 ίντσες σε διάμετρο και μέχρι 4 3/4-inches στο ύψος, Χωρίς να χρειάζεται Δύναμη! Τοποθετείται στον τοίχο (όλα τα υλικά και οι βίδες περιλαμβάνονται), με γερή βάση ασφαλείας από βαρύ χάλυβα. Στο κάτω μέρος του έχει και ανοιχτήρι! Από το Ψαγμένο στον Κορυδαλλό και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 29€ - Έκπτωση 52% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΦΙΛΤΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΣΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΛΑΤΩΝ

Πανελλαδικά: Πείτε τέλος στα χαλασμένα πλυντήρια! Μόνο 12,50€ για ένα Φίλτρο Πλυντηρίων, για τη διάσπαση αλάτων, Dosal της κορυφαίας Atlas Filtri. Λειτουργεί με γέμισμα Κρυσταλλικού Χαλαζία, που προσθέτουμε κάθε 4-6 μήνες, ανάλογα με την απώλεια του υλικού, με κόστος μόλις 6,76€ στο κουτί (οι κάτοχοι κουπονιού θα έχουν -15% ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ). Έτσι, πιο μαλακό νερό σημαίνει έως 80% οικονομία στο μαλακτικό, αλλά και έως 50% στο απορρυπαντικό! Από το www.yaDis.gr και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Στην Καλύτερη Τιμη της Αγοράς !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ&ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL ΙΣΜΗΝΗ"

ΜΥΚΟΝΟΣ(ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIOS

ΜΑΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ"

ΠΑΡΟΣ:PENSION/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "OSTRIA"

ΝΑΞΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VAKHOS"&"NAXOS MAGIC VILLAGE"

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΔΗΜΑΤΗ"

Για Πολυτελή 3ήμερη Διαμονή (2 Διανυκτερεύσεις), Δύο Ατόμων σε Εντυπωσιακή Σουίτα με Πλούσιο Πρωινό & Δυνατότητα Early Check In και Late Check Out στους Πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, στον Υπέροχο Παραδοσιακό Ξενώνα Δημάτη στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας! Μοναδική Διαμονή, Απαράμιλλο Τοπίο, Παραδοσιακή Κουζίνα με Προιόντα Βιολογικής Καλλιέργειας, Πέτρινο Κελάρι με Σπάνιες Ετικέτες και Αξέχαστες Διαδρομές στη Σκιά του Ολύμπου, συνθέτουν... μία ιδεατή Πρόταση Απολαυστικής και Ρομαντικής Απόδρασης!   

ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΓΓΕΛΟΣ"

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ "AEGEAN GLORY"

ΜΥΚΟΝΟΣ(ΕΛΙΑ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VILLA MARIA"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/COCTAILS "COCTAIL BAR RESTAURANT PEGU"

ΑΘΗΝΑ(ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ):ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΤΙΩΝ

Αθήνα: Θα σας προσέξουμε... στα μάτια σας! Μόνο 48€ για να κάνετε ένα πλήρες πακέτο περιποίησης ματιών, που ολοκληρώνεται σε 3 συνεδρίες με συχνότητα 7-10 ημερών και περιλαμβάνει: εντατική Ενυδάτωση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, εξάλειψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μείωση στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων και ρυτίδων στο πόδι χήνας και ανόρθωση άνω βλεφάρου. ya Deal! Από το ινστιτούτο ομορφιάς Σύγχρονη Αισθητική της Κατερίνας Αντωνίου στη Λυκόβρυση. Αρχικής Αξίας 96€ - Έκπτωση 50% !!