ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24.90€ ΓΙΑ ΜΠΟΤΟΞ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΝΙΚΟΛΑΣ" ΣΤΟΝ Ν.ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "RENOUVEAU COIFFURE"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ-THE MUSICAL"

 Η Μεγάλη Θεατρική Επιτυχία των 2 Τελευταίων Ετών στην Αθήνα…συνεχίζεται και στη Θεσσαλονίκη….!!! Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 6 ευρώ κατά άτομο) για την Απολαυστική Μουσικοθεατρική Παράσταση Λάχανα και Χάχανα - The musical του Τάσου Ιωαννίδη, στο Θέατρο Αθήναιον την Κυριακή 26 Ιανουαρίου ή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου! Απολαύστε ένα Σύγχρονο και Επίκαιρο Μιούζικαλ για Παιδιά, Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με Δράση, Φαντασία, Γέλιο, Χαρά, Βιντεοπροβολές, Ευφάνταστα Σκηνικά, Πολύχρωμα Κοστούμια, Ρυθμό, Τραγούδι και Αγαπημένους Ήρωες γνώριμους από την Καθημερινή Ζωή των Παιδιών και άλλους Φανταστικούς, παρμένους από τον Κόσμο του Ονείρου! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟ "MEDI JEUNESSE"

 Χάστε Τώρα...όλα τα Περιττά Κιλά των Γιορτών και Καταπολεμήστε Δραστικά την Κυτταρίτιδα με τα Διάσημα Μηχανήματα και τις Κορυφαίες Μεθόδους των Medi Jeunesse στην Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης μας! Ανανεώστε το Σώμα σας...Άμεσα, Αποτελεσματικά και Απόλυτα Οικονομικά με Πρόγραμμα 8 ή 12 Συνεδριών - Θεραπειών Σώματος για Αδυνάτισμα, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και Απώλεια Λίπους, με το Κορυφαίο Μηχάνημα Mediforme σε ιδανικό συνδυασμό με Τέσσερα (4) Εβδομαδιαία Προγράμματα Διαιτολογικής Συμβουλευτικής & Τέσσερις (4) Σωματομετρήσεις …και Δείτε τη Διαφορά Άμεσα στο Σώμα σας ή Μετρήστε την στην Μεζούρα…!!! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "HAIR&NAIL SALON HAIR BAR" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Εντυπωσιάστε και Ανανεωθείτε, με Τέσσερις Προτάσεις Ιδιαίτερης Γοητείας & Μοναδικού Styling, Χαλαρώστε στις Ειδικές Πολυθρόνες Μασάζ & Αφεθείτε στα Έμπειρα Χέρια του Διακεκριμένου Team του Μοντέρνου και Ολοκαίνουργιου Hair & Nail Salon Ηair Bar στο κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ για Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόνο με 19 ευρώ για Ολική Βαφή Μαλλιών Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τέταρτη Επιλογή μόλις με 24 ευρώ για Ανταύγειες (σε όλο το Κεφάλι), Ρεφλέ, Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,5€ ΓΙΑ SPA ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΠΟ ΤΟ "LUXURY NAILS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΥΡΙΑ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ BANSKO ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "REGNUM HOTEL"

 Ζήστε ένα αξέχαστο ταξίδι στο Bansko με διαμονή σε executive suite του πολυτελούς 5* Regnum Hotel, με πρωινό, μεταφορά από και προς το Bansko από Αθήνα και ελεύθερη χρήση όλων των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο), από το "Klima Holidays" - έκπτωση 35%!
 Ζήστε ένα αξέχαστο ταξίδι στο Bansko με διαμονή σε executive suite του πολυτελούς 5* Regnum Hotel, με πρωινό, μεταφορά από και προς το Bansko από Θεσσαλονίκη και ελεύθερη χρήση όλων των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο), από το "Klima Holidays" - έκπτωση 35%!