ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

E-ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΕ DVD " ΔΟΜΗ " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μόνο 19€ για την e- Βιβλιοθήκη της Δομής. 6 e-Εγκυκλοπαίδειες, σε 6 DVD (154 e-τόμοι). Όλη η γνώση με ένα κλικ στον υπολογιστή σας, σε μια πολυτελή κασετίνα. Ποτέ άλλοτε η γνώση δεν ήταν τόσο προσιτή.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !!!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΘΗΝΑ " HAIR SALON "

€19,90 για (1) Βαφή Όλα τα Μήκη, (1) Κούρεμα, (1) Φορμαρίσμα, (1) Μασάζ-Λούσιμο με Σαμπουάν Αλόης, και Δώρο!! (1) Θεραπεία SPA Αναδόμησης και Προστασίας στο HAIR SALON του Πειραιά. Αρχική αξία €61.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΘΗΝΑ " ALI BABA "

Σημερινή Προσφορά: 20€ για μαγευτικό ανατολίτικο μενού 2 ατόμων με ποικιλία κρεάτων 2 ατόμων, 2 ορεκτικά, 1 σαλάτα, 500ml κρασί ή 1 μπύρα ή 2 αναψυκτικά, και 1 ναργιλές, από το ανατολίτικο εστιατόριο Ali Baba στην Πανόρμου, αρχικής αξίας 40€! Έκπτωση 50%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

BROWNIE CAKE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " MR.S FIELDS COOKIE CAFE " ΧΑΛΑΝΔΡΙ & ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Προσφορά ημέρας 14,5€ για ένα απολαυστικό Double Fudge Brownie cake ολόφρεσκο με εορταστική γαρνιτούρα και επιλογή από 4 διαφορετικά σχέδια, βάρους 1.500 - 1.600 γρ. (οικογενειακό μέγεθος για 15 - 18 άτομα), σε σχήμα παραλληλόγραμμο, από το Mrs. Fields Cookie Café στο Χαλάνδρι και την Νέα Ερυθραία, Αρχικής αξίας 34€ Έκπτωση 57%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ - DELIVERY TAKE AWAY - ΓΛΥΚΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ CLUB ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " MOMENTO STAGE " ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προσφορά Ημέρας Από 37€ για ένα μπουκάλι για 4 άτομα για μια νύχτα ξέφρενης διασκέδασης - και μέσα στις γιορτές - στην καλύτερη μουσική σκηνή των Δυτικών Προαστίων, στο momento stage, με τα καλύτερα συγκροτήματα να σας ταξιδεύουν με τους ήχους τους, αξίας 80€. Έκπτωση 54%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ PERSONAL AEROBIC ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " BE FIT LADY'S "

198€ από 360€ για 3μηνη συνδρομή γυμναστηρίου μόνο για γυναίκες, full παροχές, & 1 personal aerobic την εβδομάδα, από το "Be Fit Lady's" στη Νέα Ιωνία - έκπτωση 45%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ " PURE MASSAGE " ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ

17€ για ένα επαγγελματικό απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα, για αναζωογόνηση του οργανισμού, ξεκούραση, σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας συνολικής διάρκειας 50’. Στον ολοκαίνουργιο μοντέρνο χώρο του PURE MASSAGE, στην καρδιά της Γλυφάδας. Αρχικής αξίας 45€. Έκπτωση 62%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ 200 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " PHOTOSTUDIO PEFANI "

Σημερινή Προσφορά: 29€ για την εκτύπωση 200 φωτογραφιών από την ψηφιακή σας μηχανή, οποιασδήποτε ανάλυσης σε διαστάσεις 10x15, συνοδευόμενο από ένα φωτογραφικό άλμπουμ και 5 μεγεθύνσεις σε διάσταση 13x18 ή 2 μεγεθύνσεις σε διάσταση 20x30, για να αποτυπώσετε τις αναμνήσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με το εγγυημένο αποτέλεσμα του Photostudio Pefani, αρχικής αξίας 65€, έκπτωση 55%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΓΟΥΡΙΑ 2012 ΣΥΛΕΚΤΙΚΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΜΕ ΡΟΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τρέχουσα προσφορά: 12€ και Αποκτήστε το Γούρι του 2012, ένα συλλεκτικό βότσαλο με ρόδια, ζωγραφισμένο στο χέρι με πολύ μεράκι. Αναγράψτε την δική σας ευχή και κάντε το δώρο για να φέρει τύχη τη νέα χρονιά σε εσάς και αυτούς που αγαπάτε! Αρχ.αξία 24€, έκπτωση 50%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΘΗΝΑ SPA MANICURE & PEDICURE " VERY CHIC CPA "

16€ για μία Ολοκληρωμένη Περιποίηση Νυχιών που Περιλαμβάνει Ένα (1) Spa Manicure και Ένα (1) Spa Pedicure με Απλό ή Γαλλικό στον Όμορφο Χώρο του << Very Chic Spa >>,στο Κέντρο της Νέας Σμύρνης. Αρχικής Αξίας 31€, Έκπτωση 50%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΚΕΡΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " DREAM CAR WASH "

€7 για Ένα (1) Εσωτερικό και Εξωτερικό Πλύσιμο με Κερί που θα Χαρίσει στο Αυτοκίνητό σας την Παλιά Λάμψη του, από το Dream Car Wash στο Χαλάνδρι, Αρχικής Αξίας €15. Έκπτωση 53%!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.