ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "PARADISE PARK" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 3,5 ΩΡΩΝ

ΤΑΙΝΙΑ "ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΕΛΛΗΝΙΣ

Για Δύο (2) Εισιτήρια Εισόδου (μόνο 4 ευρώ κατά άτομο) για την Συναρπαστική Δραματική Ταινία Κάποτε στην Νέα Υόρκη, που Συμμετείχε στο Επίσημο Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ των Καννών, με τις Εξαιρετικές Ερμηνείες των Αγαπημένων Μαριόν Κοτιγιάρ (Βραβευμένη με Όσκαρ Ερμηνείας) Χοακίν Φίνιξ (από την Εξαιρετικά Επιτυχή Ταινία Her - Δικός της) & Τζέρεμι Ρένερ (που Απολαύσαμε στον Οσκαρικό Οδηγό Διαπλοκής)... στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα, με Άνετο parking, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! 

ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ TOMMY HILFIGER 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΣΕ 5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 34,9 ΕΥΡΩ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΚΥΝΘΙΑ(ΙΣΧΥΕΙ Κ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

 69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό, στο Ξενώνα Κύνθια! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΛΕΒΗΤΑ-ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ENERGIA THERM

ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ/ΘΡΙΛΕΡ "ΑΜΝΗΣΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "CINE ΕΛΛΗΝΙΣ"

FULL BODY MASSAGE-ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11,90 ΕΥΡΩ ΣΤΟ "BODY MIND BALANCE"

ΑΤΟΚΙΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ

ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΣΕΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 23€ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ


 23€ για ένα Πλούσιο Γεύμα 2 Ατόμων στο Παλαιό Φάληρο, με παραδοσιακές γεύσεις στην ταβέρνα «Αρσένης»! Διασκεδάστε με ζωντανή μουσική και απολαύστε το γεύμα σας, σε έναν απόλυτα προσεγμένο χώρο με ποιοτικό φαγητό! Αρχικής Αξίας 46€. Έκπτωση 50%.
23€ για ένα ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ από τον κατάλογο για να γευτείτε με παραδοσιακές γεύσεις, ένα ξεχωριστό γεύμα σένα όμορφο περιβάλλον. Το μενού περιλαμβάνει: 1 Σαλάτα, 2 Ορεκτικά, 2 Κυρίως Πιάτα, 2 Σπιτικά Γλυκά και ½ Κιλό Κρασί ή 2 Αναψυκτικά. Μια φινετσάτη κοσμοπολίτικη γωνιά με μοναδική γευστική κουζίνα. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! Από την ταβέρνα ΑΡΣΕΝΗΣ στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής αξίας 46€. Έκπτωση 50%

ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΙΟΝ ΜΠΛΑΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ 100€

ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ LAPTOP SLOTCASE 15.6 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 2 ΣΧΕΤΙΑ ΜΕ 14,90 ΕΥΡΩ

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "SEX TAPE ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΒΡΑΔΙΑ" ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ "ΑΠΟΛΛΩΝ"

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Υπέροχη Κωμωδία Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά με την Εκρηκτική Κάμερον Ντίαζ και τον Υπέροχο Τζέισον Σίγκελ ή την Αριστουργηματική Δραματική Ταινία Μαύρο Ψωμί του Πολυβραβευμένου Ογούστι Βιλαρόνγκα, που έχει Κερδίσει 13 Βραβεία Γκαουντί, 9 Βραβεία Γκόγια, Βραβείο Ερμηνείας στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν ενώ Αποτέλεσε Πρόταση της Ισπανίας για Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας!

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ REMOS VILLAS

 28η Οκτωβρίου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Remos Villas! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου! 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ALL DAY CAFE-RESTAURANT "REY PABLO" ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ

ΣΙΝΕΜΑ-ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ BARBIE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CINE ΕΛΛΗΝΙΣ"

 Απολαύστε την Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου, στον Θερινό Cine Ελληνίς στο κέντρο της πόλης… με Ένα Εισιτήριο της Πανελλήνιας Πρεμιέρας της Πολυαναμενόμενης Νέας Μεταγλωττισμένης Παιδικής Ταινίας Barbie στο Μυστικό Βασίλειο! Η Αγαπημένη Ηρωίδα των Κοριτσιών μας Χαρίζει Μία Ακόμα Διασκεδαστική Εμπειρία Γεμάτη Μαγεία, Μυστήριο και Κοριτσίστικη Φιλία…Έχοντας στο Πλάι της τη Γοητευτική Νεράιδα Νόρι, τη Χαριτωμένη Γοργόνα Ρόμι και την Πεισματάρα Βασίλισσα Μαλούσια!