ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Mr GREEDY

Γεια σας,

Ενα συστηματάκι με 8 αγώνες θα προτείνω για σήμερα. Βάζουμε μισό ευρουλάκι στις 70 4άδες και 1 ευρώ στην 8άδα της οποίας η απόδοση είναι 10.726 στην Betfair και 4.682 στον ΟΠΑΠ!!. Με 36 ευρώ παμε για 12 χιλιάδες αν περάσουν και τα 8 σημεία...

Καλή τύχη

1

Piacenza v Albinoleffe (X@ 2.73)

2

Reggina v Ascoli (X@ 2.98)

3

AIK v Gefle (X@ 3.71)

4

Betis v Huesca (X@ 4.84)

5

Ponferradina v Cordoba (1@ 3.39)

6

Rec de Huelva v Alcorcon (1@ 1.85)

7

Lens v Arles (2@ 6.19)

8

Sochaux v St Etienne (1@ 1.86)

8-Folds

Selections

Odds

Stake

Potential win

1,2,3,4,5,6,7 and 8

10726.23

€1.00

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Άγιος Μαυρίκιος: €1273 για Πλήρες ταξιδιωτικό πακέτο έξι (6) ημερών σε ξενοδοχεία 4* αστέρων! Πολυτελή γεύματα, γαλλική σαμπάνια, service στην παραλία, θαλάσσια αθλήματα... αυτά είναι μονάχα μια ιδέα για την καταπληκτική προσφορά του Marathon Travel! Αρχική τιμή €1900, έκπτωση 33%!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ GOURMET ΦΑΓΗΤΟ " CAFE TABAC " ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Εστιατόριο της Εβδομάδας


Στο Café Tabac, το μοντέρνο Μεσογειακό εστιατόριο του The Margi, πρωταγωνιστούν οι μεσογειακές γεύσεις με ιταλικές επιρροές. Η μακρόχρονη εμπειρία του chef Ξ. Πολύμερου αντικατοπτρίζεται στο πλούσιο menu, με highlights ...


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ " ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ " ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΛΟΥΤΣΑ



Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Έκπτωση 60%: 24€ για να φάτε μέχρι σκασμού με την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι και θέα τη θάλασσα. Πλήρες μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 3 ορεκτικά και 2 κυρίως πιάτα της επιλογής σας, απεριόριστα κρασί, εμφιαλωμένο νερό και για επιδόρπιο φρούτο εποχής ή γλυκό ή καφές στη Ταβέρνα-Μεζεδοπωλείο "Σαν παλιά Ιστορία" στη παραλία της Αρτέμιδας-Λούτσα. Αρχική Αξία 60€. 




ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ " VILLA THEA "

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΣ )ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Προσφορά της ημέρας: Με 17€ την βραδιά για δύο άτομα στην πανέμορφη Σκόπελο στο VILLA THEA, αξίας 45€. Έκπτωση 62,22%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ " ΕΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΩ " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Προσφορά της ημέρας: Απολαύστε μοναδικό παραδοσιακό φαγητό και εξαιρετικούς τοπικούς οίνους! 8,5€ για ελεύθερη επιλογή από το κατάλογο του εστιατορίου "ΕΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΩ", αξίας 17€. Έκπτωση 50%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ " ΗΡΩΔΕΙΟ ΠΑΡΚΟ " ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Προσφορά της ημέρας: Διασκεδάστε & χαλαρώστε σε έναν όμορφο χώρο! 5,50€ για να απολαύσετε ένα δροσερό cocktail στο Ηρώδειο Πάρκο της Ν. Φιλαδέλφειας, αξίας 11€. Έκπτωση 50%

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ HPC4680 PHOTOSMART ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΡΩΤΗΣ FAX ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Αγοράστε με 59,90 το πολυμηχάνημα HPC4680 Photosmart που είναι Φωτοαντιγραφικό, σαρωτής, FAX και εκτυπωτής με ποιότητα εργαστηρίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ " KATERINA VILLAGE STUDIO APARTMENTS "

ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ " AMARIS WISHES HOTEL "


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Επειδή η πολυτέλεια είναι δικαίωμα όλων, σας προσφέρουμε μόνο με 98€, δύο(2) διανυκτερεύσεις για δύο(2) άτομα σε Double Sea View & Pool View δωμάτιο, με Πρωινό, Welcome Φρούτων και Φιάλης Κρασιού και μία (1) ώρα Υoga την κάθε ημέρα,στο πολυτελές Amaris Wishes Hotel στη Μεθώνη Πιερίας, αρχικής αξίας 245€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 60%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " HOTEL ATHINA " ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Ξεφύγετε από την ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας απολαμβάνοντας το καφέ σας στην πισίνα... Μόνο με 45€ για μία(1) διανυκτέρευση για δύο(2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Λουτράκι Αριδαίας, με πρωινό, στήλη υδρομασάζ και χαμάμ, αρχικής αξίας 80€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 43%

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

43€ Low budget διακοπές στην πανέμορφη Πάρο! Μόνο 43 ευρώ το άτομο για δύο διανυκτερεύσεις σε Studio 2 ατόμων (με κουζίνα και μπαλκόνι). 


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ( ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ GIULIA FILIPPOU


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ. Γράψε και το πιστό σου φιλαράκι στο webpet facebook για κατοικίδια !

200€ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ σε 12 ώρες στο χώρο σας, στην Βασική Υπακοή & στην Αρμονική συμβίωση με τον σκύλο, από την καταξιωμένη και γνωστή στο χώρο εκπαιδεύτρια σκύλων Giulia Filippou, αρχικής αξίας 700€

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ " ΒΙΟΖΕΥΞΙΣ " ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ



Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Deal:
24€ για ένα απολαυστικό, πλούσιο, άκρως υγιεινό και γευστικότατο μενού δύο ατόμων, που περιλαμβάνει dip καλωσορίσματος, 2 ορεκτικά, 1 σαλάτα, 2 κυρίως πιάτα και κρασί στο καινούργιο, πανέμορφο βιολογικό εστιατόριο "Βιοζεύξις" στη Νέα Ερυθραία, αρχικής αξίας 50€.Έκπτωση 52%

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " AUTO SERVICE ΡΟΥΒΑΛΗΣ " ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα προσφορά: 65€ για μικρό service ή 130€ για μεγάλο service, οποιασδήποτε μάρκας αυτοκινήτου στο Auto Service Ρούβαλης στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας, 130€ και 260€ αντίστοιχα, έκπτωση 50%!!!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ " SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA "

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΣ )ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Τρέχουσα Προσφορά : 71€ για κάθε διανυκτέρευση 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ και μία θεραπεία head massage ανά άτομο διάρκειας 15 λεπτών, από το Skopelos Holidays Hotel & Spa, αξίας 142€ - έκπτωση 50%. Περάστε τις καλοκαιρινές διακοπές ή το τριήμερο του Αγίου πνεύματος στο πιο πράσινο νησί της Ελλάδας την πανέμορφη Σκόπελο! 

 

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΓΟΡΕΣ " WWW.CAR-GADGETS.GR "

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

55€ για 1 φορητό κλιματιστικό για το αυτοκίνητο ή το σπίτι, γιατί ο καύσωνας πλησιάζει! Μόνο από το www.car-gadgets.gr . Αρχικής αξίας 78€. Έκπτωση 30%!

ΤΗΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ " PORTO RAPHAEL APARTMENTS & SUITES "

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Σημερινή προσφορά:124€ για δύο (2) διανυκτερεύσεις δύο (2) ατόμων με δυνατότητα late check out στο πανέμορφο Porto Raphael Apartments & Suites, στην Τήνο.Αρχικής αξίας 248€, Έκπτωση 50%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ " ΙΛΙΣΟΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ--ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

9€ για ένα απολαυστικό γεύμα (ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο) στο παραδοσιακό οινομαγειρείο - ψητοπωλείο Ιλισός και με παράδοση κατ' οίκον. Αρχική αξίας 18€. Έκπτωση 50%!!