ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3D PUZZLE

 Δώστε στο παιχνίδι άλλη διάσταση! Από 7,5€ για ένα 3D Puzzle (Κολοσσαίο, Άγαλμα Ελευθερίας, Πύργος Πίζας, Maya Pyramid κ.ά.) 30 - 118 κομματιών, με επιλογή από τη μεγάλη γκάμα του Magic Hole! Με παραλαβή ή 
 Δώστε στο παιχνίδι 3D διάστασεις με ένα 3D Puzzle (Παρθενώνας, Πυραμίδες, Γέφυρα Λονδίνου, Maya Pyramid κ.ά.) 30-120 κομματιών, με επιλογή από τη μεγάλη γκάμα του Magic Hole και με δωρεάν αποστολή στο χώρο σας! Το πιο πρωτότυπο και ψυχαγωγικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα! 


ΓΛΥΦΑΔΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "L.X.P MEDICAL CLINICS"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 89ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ CRYOLIPOLISIS ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ "CHIC&BEAUTY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΤΙΤΑΓΙΟΝ"

ΒΙΤΣΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 109ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΕΝ ΧΩΡΑ ΒΕΖΙΤΣΑ "

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΩ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 140ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 5000 ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ Α5 ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 'WEASEL GROUP"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ-THE MUSICAL"

Η Μεγάλη Θεατρική Επιτυχία των 2 Τελευταίων Ετών στην Αθήνα…τώρα και στη Θεσσαλονίκη….!!! Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 6 ευρώ κατά άτομο ) για την Απολαυστική Μουσικοθεατρική Παράσταση Λάχανα και Χάχανα - The musical του Τάσου Ιωαννίδη, στο Θέατρο Αθήναιον από 15 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου! Απολαύστε ένα Σύγχρονο και Επίκαιρο Μιούζικαλ για Παιδιά, Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με Δράση, Φαντασία, Γέλιο, Χαρά, Βιντεοπροβολές, Ευφάνταστα Σκηνικά, Πολύχρωμα Κοστούμια, Ρυθμό, Τραγούδι και Αγαπημένους Ήρωες γνώριμους από την Καθημερινή Ζωή των Παιδιών και άλλους Φανταστικούς, παρμένους από τον Κόσμο του Ονείρου! 

BANSKO:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "5* LUCKY BANSKO"

ΦΙΛΟΘΕΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 11 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΑΔΕΡΑ&ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΑ "ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ UNISEX ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ SKI ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ CLUB MONACO

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ SERVICE ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "COMPUTER GURU"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΛΑΧΤΑΡΑ Ω"

Mετά την Σημαντική Επιτυχία τους στην Αθήνα για λίγες μόνο Παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη…!!! Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 6 ευρώ κατά άτομο) της Δραματικής Παράστασης ΛΑΧΤΑΡΑ Ω σε κείμενα της Sarah Kane, στο Θέατρο Σοφούλη, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου & την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου! Απολαύστε μια Εξαιρετική Παράσταση, με Μία Σπουδαία Ομάδα Καλλιτεχνών, που πραγματεύονται με Μοναδικό Τρόπο το Βάρος του Παρελθόντος τους, την Απογοήτευση του Παρόντος και τη Λαχτάρα τους για ένα Καλύτερο Μέλλον!  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ "ΝΥΧΤΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ"

Το υπέροχο παραμύθι του Σαρλ Περώ «Η κοκκινοσκουφίτσα», ζωντανεύει στην παιδική σκηνή του θεάτρου ΕΞ ΑΡΧΗΣ! Εισιτήριο γενικής εισόδου, 5€/άτομο!

  5€ για να απολαύσετε το κλασικό παραμύθι του Σαρλ Περώ «Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ»  στο θέατρο Εξ αρχής, σε διασκευή Ελένης Νικολάου Τσακάλου και σκηνοθεσία Ντίνου Σπυρόπουλου! Θα τα καταφέρει η Κοκκινοσκουφίτσα να ξεγελάσει το λύκο; Με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι και φυσικά τη συμμετοχή των παιδιών, το τέλος του παραμυθιού θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Για 2η χρονιά μια... αλλιώτικη Κοκκινοσκουφίτσα συναντά ήρωες από πολλά κλασικά παραμύθια & έναν μάγο που κάνει τον κόσμο του παραμυθιού ακόμη πιο μαγικό! 8€ για είσοδο 1 ενήλικα & 1 παιδιού, στην παράσταση «Περπατώ εις το δάσος» στο Θέατρο Εν Αθήναις,

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ-ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 28ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Η ΣΧΕΔΙΟΥ


28€ για ένα (1) τραπεζάκι με εκτύπωση της φωτογραφίας ή του σχεδίου που επιθυμείτε, για να ομορφύνετε με το προσωπικό σας γούστο κάθε γωνία του σπιτιού σας, με πανεύκολη συναρμολόγηση και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Raferi Digital”, αρχικής αξίας 55€ - Έκπτωση 49%!!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΑΠΟ 4ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΓΚΑΖΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ "(ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ) ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 89ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΚΥΒΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ(ΟΞΙΑ&ΔΡΥΣ) ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΟΥΤΕΡ RALPH LAUREN ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ 9,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ-ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ&ΜΑΝΤΙΛΙ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 17ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟRΟΗ"

ΠΑΝΟΡΜΟΥ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΛΟΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ 20΄ΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΣΤΟ "KARTLAND"

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "BEIRUT RESTAURANT"

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "OLYMPIAN BAY HOTEL"

ΑLL INCLUSIVE τα Χριστούγεννα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Olympian Bay Hotel του Ομίλου Rea Hotels! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με 236€ από 475€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με ποτά και αναψυκτικά! Απεριόριστη Κατανάλωση στο Bar του ξενοδοχείου σε αναψυκτικά από post mix, χυμούς, καφέ φίλτρου, τσάι, κρασί, οινοπνευματώδη ποτά τοπικής προέλευσης, μπύρα και Snacks! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Gala με μοναδικά πιάτα του Σεφ και συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Για τους μικρούς φίλους παρέχεται Δημιουργικό Πρόγραμμα Απασχόλησης με παιδαγωγό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΧΕΛΥΔΟΡΕΑ"

ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "FOUFAS HOUSES"

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, στο Foufas Houses! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Αυτόνομες Κατοικίες με Τζάκι, με 129€ από 296€ ( Έκπτωση 56%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Η AYUVERDA

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 210 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "NAFS HOTEL"