ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/CINEMA-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

Μόλις 10 ευρώ για 2 Εισιτήρια (5 ευρώ κατά άτομο) του Εκπληκτικού Θεατρικού Παιδικού Έργου ΑΛΑΝΤΙΝ, βασισμένο στα Παραμύθια της Ανατολής Χίλιες και μια Νύχτες σε Σκηνοθεσία της καταξιωμένης Ταμίλλας Κουλίεβα στο Θέατρο Κολοσσαίον! Μια Ευρηματική Θεατρική Παράσταση, γεμάτη Περιπέτεια, Μυστήριο, Μαγεία, Ειδικά Εφέ, Χιούμορ, Χορό, Ζωντανή Μουσική και Τραγούδι που θα Μαγέψει και θα Κερδίσει τις Καρδιές σας!!!
Μόλις 8 ευρώ για Δύο Εισιτήρια (4 ευρώ κατά άτομο) για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Νέας Υπερπαραγωγής της Disney με την Πολυαναμενόμενη Φαντασμαγορική Περιπέτεια Φαντασίας ΟΖ: Μέγας και Παντοδύναμος στο Cine Κολοσσαίον! Ο Θαυμαστός Κόσμος του Μάγου ΟΖ, με την Υπογραφή του Sam Raimi -γνωστός από τη Σκηνοθεσία της τριλογίας Spiderman- που εμπνέεται από τις Φανταστικές Περιπέτειες του Μυθικού Μάγου και σκηνοθετεί ένα Υπέροχο Παραμύθι, με Μαγικές Εικόνες, Εντυπωσιακό Cast και Kαταπληκτικά Εφέ!!! 

Μόλις 10 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) για τις Τελευταίες Αποχαιρετιστήριες Παραστάσεις του Φαντασμαγορικού Μιούζικαλ για Μικρούς και Μεγάλους, με Ένα από τα Ωραιότερα Παραμύθια του Όσκαρ Ουάιλντ Ο Εγωιστής Γίγαντας από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Αριστοτέλειον. Μία Εντυπωσιακή Παραγωγή με Μαγευτικά Σκηνικά και Κοστούμια με Ζωντανή Μουσική, με Βιολί και Φλάουτο επί Σκηνής, Χαρούμενα Τραγούδια και Χορευτικά, με μια Πλειάδα Ηθοποιών και Σκηνές Γεμάτες Γέλιο και Συγκίνηση που θα μιλήσουν κατ΄ευθείαν στην Καρδιά σας!  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ&ΦΑΓΗΤΟ "ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ"

Το Απόλυτο Party της Θεσσαλονίκης ... Το Μεγάλο Party των 20 Χρόνων του Αγαπημένου Ούζου Μέλαθρον την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι! Από τις 2 το Μεσημέρι έως Αργά το Βράδυ, το Ούζου Μέλαθρον, ο Λατρεμένος Tonis Sfinos, o Απολαυστικός Λουκιανός Κηλαηδόνης οι Banda Latinico, τα Χάλκινα της Κοζάνης, οι Αρμενιστές του Βορρά, Γνωστοί Dj's, με κεντρική Παρουσίαση από τον Αντώνη Λουδάρο και με Εμφάνιση Έκπληξη της Μπέττυ Μαγγίρα, σας Προσκαλούν στο πιο Fun ... Τσίκνισμα της Χρονιάς!!! Διασκεδάστε, Απολαύστε, Χορέψτε και Γευθείτε Άφθονο Φαγητό και Ποτό με -50% με Υπογραφή Gooddeals… 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΣΗ TABLET PC&GPS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΠΑΛΙΟΥ-NEOY ΤΥΠΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ DKNY/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΟΥΣΤΟ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:MINI ΦΑΚΟΙ-ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SET IPHONE/ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ-ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ/ΚΑΛΩΔΙΟ USB

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "METEORA STUDIOS"

Για απίστευτη 5ήμερη (!) ρομαντική απόδραση δύο (2) ατόμων, στην μαγευτική Σαντορίνη και το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμά της, στην περιοχή Περίβολος, πάνω στο κύμα, στα γοητευτικά φιλόξενα Meteora Studios, σε 2κλινο δωμάτιο, με τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις, πλούσιο πρωινό, αλλά και μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο! Δώσε στον εαυτό σου το 5ήμερο της μαγείας, της ξεγνοιασιάς και της γοητείας, που τόσο χρειάζεσαι σε τιμή, που δε χρειάζεται εξηγήσεις! Μόνο από το aircosmos.eu, τον παγκόσμιο προορισμό σας και μόνο από την grandsales.gr... τον πιο πιστό συνταξιδιώτη σας!

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:25Η ΜΑΡΤΙΟΥ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΞΕΝΩΝΑΣ ΝΑΙΑΔΕΣ"

ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ-ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

10€ Εκπτωτικό Κουπόνι, για Διαμονή 2 Ατόμων, το 4ήμερο της Καθαράς Δευτέρας ή του Ευαγγελισμού 15 - 18/3, ή 22 - 25/03. Επιλέξτε τον Προορισμό της Αρεσκείας σας σε Επιλεγμένα Μέρη στην Ελλάδα και Χαλαρώστε, τις ημέρες Αργίας που Ακολουθούν. Δίνετε στο Ταξιδιωτικό Γραφείο, Μόνο Από 79€ Τελική Τιμή και για τους δύο!! Καλό σας Ταξίδι!
Ένα κουπόνι των 10€ που σας εξασφαλίζει ασύλληπτες εκπτώσεις 30%-60% σε περίπου 1.000 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Κυκλάδες, Εύβοια, Επτάνησα, Στερεά Ελλάδα, Πιερία, Πελοπόννησος κ.α.) για την περίοδο του Πάσχα από Μ. Παρασκευή 03-05 έως Δευτέρα του Πάσχα 06-05. Το aircosmos.eu σε μεταφέρει σε υπέροχους γιορτινούς προορισμούς για να κάνεις Λαμπρή σε απίστευτες τιμές σε όλη την Ελλάδα!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL OSKARS"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ/ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ "ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΚΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ "ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΠΑΓΟΥ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/RESTAURANT "PIU VERDE"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΘΕΑΤΡΑ "ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ "MICRAASIA HOLY BAR&KITCHEN"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΘΕΑΤΡΑ-ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ "MNIMONIMOUS"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ:ΤΑΒΕΡΝΕΣ " Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΦΙΞΗ

ΑΘΗΝΑ:ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ-ΜΑΣΑΖ "LE MASSAGE"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΖΑΧΟΣ GRILL"

ΑΘΗΝΑ:ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ/TRIPLEX/ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΗΣΙΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:SERVICE OPEL ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

39€ για ένα Service OPEL Ι.Χ. αυτοκινήτου παντός τύπου, που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρου λαδιού (γνήσιων ανταλλακτικών), καθαρισμός–πλύσιμο του κινητήρα, έλεγχος συστήματος πληροφοριών καμπάνιας, τεχνικός έλεγχος παράδοσης, ένα γενικό τεχνικό οπτικό έλεγχο 22 σημείων και η επιπλέον εργασία σε οχήματα με κάτω μόνωση κινητήρα. Από το συνεργείο αυτοκινήτων OPEL ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ (επίσημο μέλος μιας από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες στον κόσμο την Opel Hellas), στον Άγιο Δημήτριο. ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ, ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ. Αρχικής αξίας 130€. Έκπτωση 70%