ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΧΤΕΝΙΣΜΑ/ΜΕ 22 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ/ΚΟΥΡΕΜΑ/ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ MANICURE Η PEDICURE ΣΤΟ "STUNNING LOOKS BY JELLA"



22€ από 48€ για μία Βαφή για όλα τα μήκη μαλλιών, ένα Κούρεμα, ένα Χτένισμα (απλό) και ένα Λούσιμο στο Stunning Looks By Jella στη Γλυφάδα .Έκπτωση 55%.
7€ από 14€ για ένα (1) Κούρεμα & Λούσιμο ή για ένα (1) Χτένισμα (απλό) ή Φλου & Λούσιμο, από το κομμωτήριο Stunning Looks by Jella στη Γλυφάδα.Έκπτωση 50%!!

 22€ από 47€ για 1 Βαφή για όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα και 1 Λούσιμο - Ή - 33€ από 60€ για 1 Ανταύγειες, 1 Βαφή για όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για μία εντυπωσιακή ανανέωση της εμφάνισης σας στον ολοκαίνουριο χώρο του Stunning Looks by Jella στη Γλυφάδα. Έκπτωση 53%.
 7€ από 15€ για 1 manicure ή 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) - Ή - 9€ από 20€ για 1 ολοκληρωμένο manicure ή pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμο βερνίκι διάρκειας 3 εβδομάδες, για την άψογη περιποίηση των άκρων σας στον ολοκαίνουριο χώρο του Stunning Looks by Jella στη Γλυφάδα. Έκπτωση 53%.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12,9 ΓΙΑ ΑΝΤΥΡΙΤΥΔΙΚΗ Η ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ/ΑΠΟ 11,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ&ΑΠΟ 4,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΡΕΨΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΠΑΡΤΛΕΜΠΥ Ο ΓΡΑΦΙΑΣ"

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PORTOFINO"

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 79ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ARAHOVA INN"

 Διαμονή σε ένα απο τα καλύτερα Ξενοδοχεία της κοσμοπολίτικης Αράχωβας το Arahova Inn για 3μέρες/2νύχτες ΚΑΙ για τα 2 άτομα με 149€ με πλούσιο Πρωινό! Χειμωνιάτικες Διακοπές στο πιο διάσημο χειμερινό θέρετρο της Ελλάδος!
 ΑΡΑΧΩΒΑ: 79€ για μια τριήμερη χειμερινή απόδραση των 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα & late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας), στο ξενοδοχείο ARAHOVA INN, στην καρδιά της Αράχωβας. Απολαύστε την διαμονή σας στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα από Κυριακή έως Πέμπτη ή τα Σαββατοκύριακα με έξτρα χρέωση 10€. Συνδυάστε το μαγευτικό τοπίο, την απαράμιλλη θέα, τη διασκέδαση & τα χειμερινά σπορ που προσφέρει η Αράχωβα με τις πλούσιες παροχές του ξενοδοχείου. Αξία: 130€. Έκπτωση 39%. 

ΑRAHOVA INN - 3ήμερη Απόδραση στο ARAHOVA INN ! 145€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πλούσιο πρωινό στη μαγευτική και συνάμα κοσμοπολίτικη Αράχωβα, με Εκπτωση 40% !! 

ΕΥΒΟΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΩΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "EVIA HOTEL AND SUITES"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 33ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ AQUA AEROBIC ΣΕ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "YOUR BALANCE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΒΙΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΑΝΤΟΞΕΙΔΩΣΗ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ GREEN MATE ΚΑΙ ACAI BERRY

 Το ελιξίριο της νεότητας!! Νεος Βιο-λειτουργικός καφές για αντοξείδωση με εκχύλισμα GREEN MATE και ACAI BERRY. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, όμως η σύγχρονη επιστήμη μας επιτρέπει να ελαχιστοποιούμε τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στο πέρασμα του. Ο βιο-λειτουργικός καφές συγκεντρώνει έναν αριθμό βιοενεργών συστατικών που συμβάλλουν σε αυτό το αποτέλεσμα: Acai berry, green mate, ψευδάργυρος και βιταμίνη Ε. Ο συνδυασμός των πιο αποτελεσματικών αντιοξειδωτικών και ενός καλού καφέ συνιστά το ελιξίριο της νεότητας, το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα! Αξιοποιήστε τον θησαυρό της φύσης!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ&ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΑΛ ΛΙΝΑΡΔΟΥ"

ΑΧΑΡΝΕΣ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ 10ΩΡΕΣ POLE DANCING

ΠΗΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ) ΜΕ 137,50ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ "ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ SERVICE"


 61€ απο 123€ για τοπική βαφή, αφαίρεση γρατζουνιών και φανοποιεία στο αυτοκίνητο σας, ώστε να το παραλάβετε σαν καινούριο από το “Συνεργείο Αυτοκινήτων Καράμπαλη” στον Άγιο Δημήτριο.Έκπτωση 50%! 

 8€ απο 16€ για απόκτηση ( 1 ) ένα ζεύγους λάστιχων υαλοκαθαριστήρων με αποστολή τους στο χώρο σας ή τοποθέτησή τους στο συνεργείο αυτοκινήτων Καράμπαλης Service!Έκπτωση 50% 

 29€ για απο 60€ για SERVICE αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, Αλλαγή φίλτρου λαδιών και καθαρισμό κινητήρα στην Karabalis Service στον Αγιο Δημήτριο.Έκπτωση 52% 

 65€ απο 130€ για πλήρες service αυτοκινήτου περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρων αέρος ,λαδιού και βενζίνης και έλεγχο σωστής λειτουργίας του AIR-CONDITION και 21 ακόμα σημείων, δώρο ένα πλύσιμο μέσα-έξω και με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας σε όλη την Αττική, στο  


 10€ από 30€ για ξεθάμπωμα & γυάλισμα φανών και τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας σε 21 σημεία, με δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης στον χώρο σας από το συνεργείο Καράμπαλης Service , στον Άγιο Δημήτριο.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6.90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ UNIVERSAL GYRO BOWL


6.90 για το μοναδικό ΜΑΓΙΚΟ ΜΠΟΛ ΦΑΓΗΤΟΥ UNIVERSAL GYRO BOWL, για μωρά αλλά και πιο μεγάλα παιδιά, που συγκρατεί το φαγητό στη θέση του. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να περιστρέφεται 360 μοίρες ώστε η πλευρά με το φαγητό να κοιτάει πάντα προς τα πάνω. Σωτήριο για τις μαμάδες αφού θα γλυτώσουν από το συνεχές καθάρισμα. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 16€. Έκπτωση 57%

Universal Gyro Bowl: έξυπνο μπολ για παιδιά, που περιστρέφεται 360 μοίρες και η πλευρά με το φαγητό κοιτά πάντα προς τα πάνω όσο και να ταρακουνηθεί το μπολ! Από 6,9€ με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas-Tech!

8,90€ για ένα φανταστικό μπωλ για παιδιά «Universal Gyro Bowl» που περιστρέφετε 360 μοίρες και συγκρατεί εντυπωσιακά στη θέση τους τα φαγητά των παιδιών (φρούτα, μπισκότα, δημητριακά κ.α), γλιτώνοντάς σας από το συνεχές καθάρισμα, από την Idea Hellas, αξίας 19,90€. Και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής

6.9€ για το Universal Gyro Bowl! To έξυπνο μπωλ για παιδιά, που περιστρέφετε 360 μοίρες & συγκρατεί εντυπωσιακά στη θέση τους γεύμα των παιδιών!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Υαλοκαθαριστήρες σαν καινούριοι με ένα μαγικό Wiper Wizard που κάνει τα φθαρμένα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων να είναι καθαρά & λεία με ένα απλό πέρασμα! Οικονομία, ασφάλεια & μέγιστη ορατότητα στη βροχή, από 8,9€ από το Sulehria Store ή με αποστολή!
 Υαλοκαθαριστήρες νέου τύπου (σετ 2 τεμαχίων) για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων από 7,50€!

 Καιρός... για το καλύτερο δώρο στο αυτοκίνητο σας, αποκτώντας νέου τύπου υαλοκαθαριστήρες ευρωπαϊκής κατασκευής της μάρκας Fister θυγατρικής της Trico, ιδανικούς για όλα τα μοντέλα και όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, με επιλογή μεγέθους, από το ''Auto Sprint System'' στην Καλλιθέα κερδίζοντας έκπτωση έως και 51%!!!



Αλλάξτε υαλοκαθαριστήρες πριν αλλάξει ο καιρός! 12€ για αντικατάσταση και τοποθέτηση 2 νέων υαλοκαθαριστήρων, μήκους 350 έως 425 mm, της μάρκας Fister by Trico, από το Auto Sprint System, στην Καλλιθέα!

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ " Η ΓΡΑΜΜΗ"

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΛΛΙΩΝ-ΑΚΡΩΝ

Πλήρες πακέτο περιποίησης για τις γιορτές! (1) βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό, (1) θεραπεία υαλουρονικού οξέος, (1) βλεφαροπλαστική, (1) λούσιμο, κούρεμα και χτένισμα και (1) manicure απλό ή γαλλικό, από το κέντρο αισθητικής LIPOGEN στη Ν. Σμύρνη! 24€ για 3 από τις 5 υπηρεσίες 39€ και για τις 5 υπηρεσίες
Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα και έφερε τα δώρα του στο Lipogen Νέας Σμύρνης! Από 15€ για 1 ή και τις 4 υπηρεσίες ομορφιάς: δερματολογικός βαθύς καθαρισμός προσώπου, βλεφαροπλαστική, μπότοξ, λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα & manicure! Τα θέλετε όλα;

ΤΟΥΜΠΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7ΕYΡΩ ΓΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ&ΑΠΟ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "MANAROLA"

Ανανέωση, Λάμψη και Αναδόμηση των Μαλλιών σας, για Άψογες και Προσεγμένες Εορταστικές και όχι μόνο Εμφανίσεις…στην πιο Οικονομική Τιμή... στον Όμορφο Χώρο του Κομμωτηρίου Manarola στην Τούμπα! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Χτένισμα, Μάσκα Αναδόμησης και Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 18 ευρώ για Ολική Βαφή Μαλλιών, Χτένισμα, Μάσκα Αναδόμησης και Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόλις με 22 ευρώ για Ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, Χτένισμα, Μάσκα Αναδόμησης και Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών με χρήση Κορυφαίων Επαγγελματικών Προϊόντων!  

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,9ΕΘΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ-ΚΟΛΙΕ/ΒΡΑΧΙΟΛΙ/ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟ 24Κ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ "MASSAGE ACADEMY CENTER"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΣΑΖ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY CHOCOLATE PLEASURE RELAX MASSAGE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΤΖΑΚΕΤ&ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ UNISEX ΑΠΟ 17,50ΕΥΡΩ

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ "ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ"

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Ο ΤΖΙΤΖΙΡΑΣ ΚΙ Ο ΜΙΤΖΙΡΑΣ"

ΤΟΥΜΠΑ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ STUDIO ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ "GM STUDIO"

Γυμνασμένοι και Fit… Γυναίκες, Άνδρες ή Παιδιά, με Oλοκληρωμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με χρήση όλων των Ηλεκτρονικών Μηχανημάτων (Διάδρομοι-Ελλειπτικά, κ.α.) & Μηνιαία Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Ζumba, Pilates, Ορθοσωμική, Abs Hips & Legs, Cross -fit, Functional Training, Yoga, Power Yoga, Χορός, Αυτοάμυνα, κ.ά) σε Τμήματα Ενηλίκων ή Παιδικά...με την Εγγύηση Δυναμικού Αποτελέσματος του Studio Γυμναστικής GM Studio στην Τούμπα! Με Δυνατότητα Παγώματος του Μηνιαίου Προγράμματος για Δύο Εβδομάδες, λόγω της Εορταστικής Περιόδου! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,9 ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΙ ΔΙΠΛΩΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΤΟ CLOTHES FOLDER

Τέρμα οι δικαιολογίες! Τώρα με το Clothes Folder όλοι μπορούν να διπλώνουν τα ρούχα τους (μπλούζες, πουκάμισα, παντελόνια & κάθε άλλο ρούχο) με τον πιο επαγγελματικό τρόπο, τέλεια, γρήγορα, χωρίς ζάρες από 7,9€ με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas-Tech!
8,90 ευρώ για το σύστημα διπλώματος ρούχων Clothes Folder, για να έχετε μια ντουλάπα σε απόλυτη τάξη και ρούχα άψογα χωρίς ζάρες σε λίγα δευτερόλεπτα, από την Sulehria Store, αξίας 19 ευρώ - έκπτωση 53%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!

Από 8,9€ για Επαγγελματικό δίπλωμα ρούχων με το ''Clothes Folder''!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ "GREEN COFFEE SUPER DIET 2500MG"


25,9€ για μία συσκευασία αυθεντικού πράσινου καφέ ''Green Coffee Super Diet 2500mg'' (90 κάψουλες) της Superfoods, που σας βοηθά να χάσετε έως και 17 κιλά σε 22 εβδομάδες (!!!), μειώνει δραστικά το λίπος και βοηθά στην υπέρταση, το ζάχαρο και τη νεότητα του δέρματος, με παραλαβή από το “Φαρμακείο Μπάρτζη” στην Καλλιθέα και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.