ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12€ ΓΙΑ SERVICE ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ATOM.GR

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25€ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ CAVITATION&ΜΕ 12€ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ



 12€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου και 1 θεραπεία ματιών βλεφαροπλαστικής για καταπολέμηση μαύρων κύκλων, συνολικής διάρκειας 120 λεπτά, για να νιώσετε αναζωογονημένες και λαμπερές, στο χώρο ομορφιάς Lipogen στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 122€. Έκπτωση 90%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GRAND FOREST METSOVO"

 200€ από 410€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό A la carte), σε δίκλινο δωμάτιο στο Μέτσοβο! Προσφέρονται 2 θεραπείες Face or Foot, Απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna στο κέντρο Ευεξίας και Spa! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ FULL ΠΟΔΙΑ -BIKINI ΜΕ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΚΕΡΙ ΣΤΟ "CITY GOLD SPA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,99€ ΓΙΑ 1 ΣΤΥΛΟ-ΦΑΚΟ-ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

 20€ για την αγορά ενός κουπονιού, για να διασκεδάσετε σε τραπέζι έξι ατόμων. Παρέα με τους ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ και την ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ, που θα σας χαρίσουν με την εκρηκτική τους παρουσία, μοναδικές βραδιές, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ. Μαζί τους η Ηρώ Σαΐα, απ΄τις πιο δυναμικές και ελπιδοφόρες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Για πραγματικό ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πληρώνετε στο νυχτερινό κέντρο επιπλέον 100€, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:30.

 20€ για 1 εκπτωτικό κουπόνι για τραπέζι 6 ατόμων για να απολαύσετε τους Σταύρο Ξαρχάκο και Ελένη Βιτάλη σε ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα στην Ιερά Οδό στο Γκάζι κάθε Σάββατο βράδυ. Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον. Αρχική Αξία 140€ για τραπέζι 4 ατόμων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ "STUDIO FEMELES"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ FULL FACE ΚΟΥΚΟΥΛΑ FLEECE 6 ΣΕ 1

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ Η ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΤΟ "GOLDEN BEAUTY" ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 3€ ΣΤΟ "PHOTO PLUS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 16,5€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΩΜΕΓΑ 3-GSΩ3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22€ ΓΙΑ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ YOGA ΣΤΟ "NYSI STUDIOS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15€ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-MENU ΣΤΟ "KOUZOULO"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25,5€ ΓΙΑ MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "MUTFAK" ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΛΙΚΟ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Λείο και Μεταξένιο Δέρμα, Απαλλαγμένο από την Ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στον Εντυπωσιακού Design Ζεστό Χώρο του Φημισμένου Κέντρου Ομορφιάς Μικρό Γαλλικό στο Εμπορικό Κέντρο Sofouli Center! Πρώτη Επιλογή μόλις 5 ευρώ (από 16 ευρώ) για Μια (1) Συνεδρία Αποτρίχωσης με Κερί σε Full Χέρια και Full Πρόσωπο! Δεύτερη Επιλογή μόλις 9 ευρώ (από 18 ευρώ) για Μια (1) Συνεδρία Αποτρίχωσης με Κερί σε Full Χέρια και Full Μπικίνι! Τρίτη Επιλογή μόνο με 14 ευρώ (από 30 ευρώ) για Μια (1) Συνεδρία Αποτρίχωσης με Κερί σε Full Πόδια, Full Μπικίνι & Full Χέρια!  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12€ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ MARINE COLLAGEN

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 17,9€ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BODY TWIST BOARD

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "RENOUVEAU COIFFURE"