ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ 4ΣΤΕΡΟ "KING ODYSSEUS VILLAGE"

 Πάλαιρος Αιτωλοακαρνανίας: 120€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο 4* King Odysseus Village μια ανάσα από τα νερά του Ιονίου απέναντι από την Λευκάδα, για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με δωρεάν χρήση όλων των εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας όπως πισίνες για μικρούς και μεγάλους, waterpark με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, γήπεδο τέννις, γήπεδο 5x5, beach bar και pool bar, σε μία κατάφυτη έκταση 40 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα!

ΓΥΑΛΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6,8 ΕΥΡΩ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ(ΠΕΡΙΣΣΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "THE BEST"

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΡΟΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS TECH

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ AUTOCHECK KTEO-ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Έλεγχος ΚΤΕΟ του Αυτοκινήτου ή της Μηχανής σας Εύκολα, Γρήγορα και χωρίς Ταλαιπωρία, στη Χαμηλότερη Τιμή της Αγοράς στις Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις του Autocheck KTEO - Γκουγκουλιάς! Πρώτη Επιλογή μόλις με 25 ευρώ (από 40 ευρώ) για Έλεγχο ΚΤΕΟ Ενός (1) Επιβατικού Ι.Χ. Αυτοκινήτου & Έκδοση Μιας (1) Ετήσιας Κάρτας Καυσαερίων! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 19 ευρώ (από 30 ευρώ) για Έλεγχο ΚΤΕΟ Ενός (1) Δικύκλου! Μία Κοινωνική Προσφορά του Autocheck KTEO - Γκουγκουλιάς για Οικογένειες με Άνεργα Μέλη όπως και Πολύτεκνες Οικογένειες!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-ΠΑΡΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,50 ΕΥΡΩ

ΓΥΘΕΙΟ(ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "ARETI-MARIA APARTMENTS"

 Διακοπές Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στο Μαυροβούνι Γυθείου, στο Areti-Maria Apartments!! Από 60€ για 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, σε δίκλινα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, με Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών!!
 Διακοπές τον Αύγουστο στο Μαυροβούνι Γυθείου, στο Areti-Maria Apartments!! Από 99€ για 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, με Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 15 ετών!!

ΠΑΡΟΣ(ΠΑΡΟΙΚΙΑ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "JASMINE"

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&ΣΩΜΑΤΟΣ/ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-CLEOPATRA'S BATH-ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ FRAXPEEL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "CEST MOI,BEAUTY&SPA"

 Σβήστε τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπό σας! Δώστε λάμψη, σφριγηλότητα, και μειώστε τις λεπτές γραμμές με μια θεραπεία Frax peel. 19€ για μια θεραπεία Frax peel για πρόσωπο, με υαλουρονικό και βιταμίνες για γέμισμα γραμμών και λάμψη, συνολικής Διάρκειας 35', από το ινστιτούτο αισθητικής ''Cest Moi, Beauty & Spa'' στην Ηλιούπολη!! Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 58%.
 Δώστε λύση στο πρόβλημα του βάρους και της κυτταρίτιδας! 19€ για μια συνεδρία Frax peel, για μείωση κυτταρίτιδας ή τοπικού πάχους ή σύσφιξη, Διάρκειας 20', από το ινστιτούτο αισθητικής ''Cest Moi, Beauty & Spa'' στην Ηλιούπολη!! Αρχικής Αξίας 59€. Έκπτωση 68%.