ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΠΟΤΑ ΣΤΟ "ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟ"

 6€ Μόνο για 2 Ποτά της Επιλογής σας, στο alternative rock club Χοροστάσιον στο Κέντρο της Αθήνας! Στα πέριξ της Πλ. Καρύτση, Ορθώνεται ένα από τα πιο Γνωστά Bar της Πόλης με Πολύχρονη Πορεία, Πάντα Πιστό στις Alternative Μουσικές Επιλογές του! Καλή σας Διασκέδαση! Αρχικής Αξίας 14€ - έκπτωση 57%


 6€ Μόνο για 2 Ποτά της Επιλογής σας, στο alternative rock club Χοροστάσιον στο Κέντρο της Αθήνας! Στα πέριξ της Πλ. Καρύτση, Ορθώνεται ένα από τα πιο Γνωστά Bar της Πόλης με Πολύχρονη Πορεία, Πάντα Πιστό στις Alternative Μουσικές Επιλογές του! Καλή σας Διασκέδαση! Αρχικής Αξίας 14€ - έκπτωση 57% Χοροστάσιο στο Κέντρο Αθήνας!!6€ από 14€ για να απολαύσετε δύο ποτά (απλά) της επιλογής σας, στο Χοροστάσιο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Αν έχετε Rock & Alternative διαθέσεις το Χοροστάσιο είναι το ιδανικό μέρος να απολαύσετε το ποτό σας. Έκπτωση 57%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ ΣΤΟ "CHIC&BEAUTY NAILS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 4,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΝΑ-ΜΕ 24,90 ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΣ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΜΕ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ MULTI ΑΠΟ ΤΗΝ SULEHRIA STORE

 39€ για ένα Ninja Master Prep, το απόλυτο βοήθημα στην κουζίνα, που αντικαθιστά το blender, θρυμματίζει πάγο, κάνει μίγματα, παγωμένα ποτά και smoothies, με τις πολλαπλές λεπίδες που διαθέτει!! Ένα μοτέρ και δύο (2) μπωλ, διαφορετικού μεγέθους, για να μπορείτε να προετοιμάζετε και μεγαλύτερες ποσότητες, από την Sulehria Store στην Αθήνα ή με αποστ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ/ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 7,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΤΕΡΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ "SNIPS HAIR SALON"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 95ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ORAMA HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ Η ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΙΣ" Tο καταπληκτικό έργο του Μανώλη Κορρέ "Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις", μια κωμική και νοσταλγική παράσταση με πρωταγωνιστές όλα τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου παίζεται στο θέατρο Ορφέας στο κέντρο της Αθήνας. Απολαύστε την παράσταση με μόνο 10€ / το άτομο (1,50€ κουπόνι στο paspadou.gr και τη διαφορά 8,50€ την πληρώνετε στο ταμείο του θεάτρου)! 


''Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις'' του Μανώλη Κορρέ, στο ''Θέατρο Ορφέας''!! 10€ για είσοδο ενός ατόμου για να παρακολουθήσετε, μια παράσταση σάτιρας και νοσταλγίας που τελειώνει με μία μεγάλη έκπληξη και συγκεντρώνει όλα τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου (Βανδώρος, Βλάχος, Στυλιανοπούλου, Ιωαννίδου, Καρατζάς, Μπιμπίλας κ.ά) και τραγούδια του Τέρη Χρυσού. Αρχικής Αξίας 20€. Έκπτωση 50%.

"Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις", στο Θέατρο Ορφέας! 10 ευρώ για την είσοδο ενός ατόμου στην σατιρική παράσταση του Μανώλη Κορρέ, όπου συναντιούνται 17 από τα μεγάλα ονόματα του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου & θεάτρου, για να σας χαρίσουν στιγμές γέλιου, συγκίνησης αλλά και... αγανάκτησης, με τραγούδι από τον Τέρρυ Χρυσό, αξίας 20 ευρώ - έκπτωση 50%.

 Οίκος Ευγηρίας ''Η Ευτυχισμένη Δύσις'' στο Θέατρο Ορφέας!! Μόνο 10€ για την είσοδο ενός (1) ατόμου στην σατιρική θεατρική παράσταση Οίκος Ευγηρίας ''Η Ευτυχισμένη Δύσις'' του Μανώλη Κορρέ, μια παράσταση που συγκεντρώνει τα μεγάλα ονόματα, του παλιού καλού Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου και τελειώνει με μια έκπληξη....τραγούδια του χθες με τον μοναδικό και αγαπημένο Τέρη Χρυσό και φιλική συμμετοχή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, ζωντανεύει στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ορφέας (Πρώην Χατζηχρήστου)! Αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 50%!!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ROYAL CLEAN"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΕΣ 12 ΘΕΣΕΩΝ

ΜΗΛΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 79ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 124ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ TABLET SNIPER M801& ΜΕ 169ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ STARMID-9777 TABLET PC-ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ TABLET SNIPER M801 - Το ταχύτερο Tablet SNIPER Star-M801- 8 ιντσών- 8GB, με 2πύρηνο επεξεργαστή 1,6 GHZ dual core, Bluetooth, 4πύρηνη κάρτα γραφικών με Android JΒ-4.2.2. και Δώρα extra ζελατίνα + 1 ζευγάρι ακουστικά , ΜΟΝΟ 124€ !! Δωρεάν Πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 60%  

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,90 ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 8,90 ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ SCHOLL ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΖΑΚΙΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ-ΣΥΣΦΙΞΗΣ-ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ"

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ&ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ MEDICHIC ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ MANICURE-PEDICURE MEDISTYLE

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ FULL BODY RELAX ΜΑΣΑΖ

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ" ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟΝ

 Η Λυκόφως, μετά την εφηβική σκηνή, εγκαινιάζει παιδική σκηνή στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες με το έργο της Βάσιας Παρασκευοπούλου «Το αγόρι και η ευχή». Το ταξίδι περιπλάνησης ενός αγοριού και ενός κοριτσιού-ευχής που μαζί θα φτάσουν στα πέρατα του κόσμου, θα γνωρίσουν παράξενους ανθρώπους, ξεδιαλυτές μυστηρίων, ονειροκρατητές, και με τόλμη και ενθουσιασμό θα ψάξουν μέχρι εκεί που φτιάχνονται τα όνειρα και τα αστέρια πέφτουν για να γίνουν ευχές για να βρουν τον παραλήπτη μιας χαμένης ευχής… Απολαύστε με τα παιδάκια σας αυτό το υπέροχο ταξίδι με 8€ τα 2 άτομα! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ 5 ΣΕ 1

ΠΟΡΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΩΣ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MANESSIS HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1KG BROWNIES

Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ-STYLING ΣΤΟ "M&D"

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 310ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΟ ΞΕΝΩΝΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 78ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ALPINA SUITES"Kαστοριά, Alpina Suites!4 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό και χρήση της εσωτερικής πισίνας 200€!

Kαστοριά, Alpina Suites! 78€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό και χρήση της εσωτερικής πισίνας!

40€ για ένα 2 ήμερο ή 78€ για ένα 3 ήμερο με πλούσιο πρωινό και απεριόριστη χρήση της κεντρικής θερμαινόμενης πισίνας!Μία προσφορά από το ALPINA SUITES στη Καστοριά,αρχικής αξίας 80€ και 160€ αντίστοιχα!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΥΤΙΟΥ Η ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ECOMED

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ "ΚΟΥΚΛΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ"

ΒΙΕΝΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-4ΗΜΕΡΗ Η 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ