ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΑΒΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ

ΨΑΛΙΔΙ&ΠΡΕΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 2 ΣΕ 1 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ALLSALES

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ&ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19 ΕΥΡΩ ΣΤΟ " LILIYA SPA & BEAUTY "

 Golden Body Treatment και Μασάζ!! 25€ για μια συνεδρία Golden Body Treatment και Μασάζ, διάρκειας 60 λεπτών. Απολαύστε μια Θεραπεία σώματος πολυτελείας με χρυσό 24Κ, πρωτεΐνες μεταξιού, τζίντζερ που περιλαμβάνει ένα Ειδικό peeling χρυσού με κόκκους για απομάκρυνση νεκρών κυττάρων, μια Μάσκα χρυσού με μεταλλικά στοιχεία με μασάζ και ένα Μασάζ με thai αιθέρια έλαια για ενυδάτωση, ευεξία, σύσφιξη και ανανέωση επιδερμίδας, από το εξειδικευμένο Liliya Spa & Beauty (όπισθεν Hilton, μετρό Μέγαρο Μουσικής), ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!! Αρχικής αξίας 110€. Έκπτωση 78%!
 Απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης & αναζωογόνησης με επιλογή ανάμεσα σε 2 εκπληκτικές συνεδρίες μασάζ, από το υπέροχο "Liliya Beauty & Wellness", όπισθεν Hilton (μετρό Μέγαρο Μουσικής-ανοιχτά και Κυριακές) - έκπτωση έως 73%!!!

ΣΕΤ 3 ΚΕΡΙΩΝ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ IDEA HELLAS

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΧΕΙΡΟΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ B.F.C ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

 6€ για 1 χειρομασάζ κυτταρίτιδας με το χέρι διάρκειας 30 λεπτά το καθένα, για την λείανση της υφής του δέρματος σας και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας,στο Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής B.F.C. στο Παγκράτι. Αξίας 50€. Έκπτωση 85%
 20€ από 300€ για 6 χειρονακτικά μασάζ κυτταρίτιδας -Η-30€ από 500€ για 10 χειρονακτικά μασάζ κυτταρίτιδας διάρκειας 30 λεπτά το ένα για μέγιστη απώλεια λίπους, κιλών, πόντων και κυτταρίτιδας από το Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής B.F.C στο Παγκράτι. Έκπτωση 85%

ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΚΟΛΛΙΕ ΡΟΖΑΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 61 ACCESSORIES-SILVER ART

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΜΕΖΕΔ...ΑΔΙΚΟ " ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ANTISTRESS FULL BODY ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ " MARY'S BEAUTY SALON "

 16€ για ένα Peeling σώματος και ένα Χαλαρωτικό – Antistress Full body μασάζ και προσώπου συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, από το εξειδικευμένο κέντρο Mary’s Beauty Salon στην Αθήνα! Αρχικής Αξίας 60€. Έκπτωση 73%.
 27€ για ένα Χαλαρωτικό – Antistress Full body μασάζ και προσώπου συνολικής διάρκειας 45 λεπτών μαζί με αποτρίχωση Full πόδια με υποαλλεργικό κερί και Δώρο αποτρίχωση άνω χείλος, από το εξειδικευμένο κέντρο ομορφιάς Mary’s Beauty Salon στην Αθήνα! Αρχικής Αξίας 75€. Έκπτωση 63%.

ΜΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ " ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΜ "

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Η ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΑ " πΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΑΤΗ

ΣΥΣΚΕΥΗ STYLING ΜΑΛΛΙΩΝ SOKANY HAIR CURLER ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SULEHRIA STORE

ΜΑΛΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ SPLENDOUR RESORT